שאלה על בלמי דיסק???

שאלה על בלמי דיסק???

קניתי השבוע דיסקים של שימנו דאור M515 קדמי ואחורי. יש לי אופני ראלי MT400 ,עם בלמים רגילים(אפילו לא V ). האם יש צורך בהכנה מיוחדת לפני ההתקנה?? והאם יש באיזה מקום מישהו שעשה את השדרוג הזה?

Amir CTC

New member
יש סיכוי גבוה שאתה בבעיה!

אתה חייב לודא כמה דברים: שהמסגרת שלך מסוגלת לקבל מעצורי דיסק. שהבולם הקדמי שלך מסוגל לקבל מעצורי דיסק. שהנבות בגלגלים שלך מתאימות לדיסק. אם אין לך מעצורי V, ייתכן ותאלץ להחליף ידיות מעצור.

tiranm1

New member
יש לי הרגשה......../images/Emo10.gif

שהשידרוג הזה הולך לעלות לך המון !!!! כסף.... אולי שאפילו היה כבר עדיף להחליף אופניים. והלוואי שאני טועה....... בהצלחה.

YYYY איזה לחץ..

ישנה לחלוחית קלה במצח וסימני זיעה קלים על הגוף.. נקווה שלא נצא בנזק גדול מדי. בכל אופן-עדיין לא קניתי בולם קדמי-אז אני אתאים אותו לדיסקים. ידיות בלם אני מקבל בערכה(קדמי+אחורי)-נאבות-אאלץ לקנות ככל הנראה. לגבי השלדה, איך אוכל לדעת אם הדיסקים יכנסו לשם??

Rider 9

New member
אולי תצטרך גם

גלגלים חדשים (יתכן שכל הגלגל יתעוות אם תפרק אותו על מנת להחליף נאבה), מעבירי הילוכים חדשים (אם יש לך היום קומבו ואתה מחליף ידיות מעצור אז לא ישארו לך מעבירי הילוכים...) ודבר אחרון - בדקת האם השילדה יכולה לקבל דיסקים מאחור ? צריך להיות חיבור (2 עיגולים קטנים על תומכת הכסא השמאלית (הצינור שמחבר בין הגלגל האחורי לצינור הכסא מלמעלה) קרוב לנאבה האחורית )

tiranm1

New member
הרגנו את הבנאדם ...... כנס איש...

ת'שמע.... קודם כל, לדעתי אתה צריך ללכת למכונאי אופניים טוב והגון כשי שיעריך האם וכיצד ניתן לבצע את השידרוג. דבר שני, לדעתי (הלא נחשבת), אם אתה רוכב על הדגם הזה, אין לך שום צורך במעצורי דיסק. ושוב בהצלחה...

tiranm1

New member
ייאשנו את הבנאדם לגמרי.... כנס איש

כנס למכונאי אופניים מקצועי והגון, הוא יסביר לך בדיוק מה האפשרויות לשידרוג. דבר נוסף, לדעתי (הלא נחשבת), אם אתה רוכב על הדגם המדובר אין לך שום צורך בבלמי דיסק. שוב... בהצלחה.

tiranm1

New member
מה יהיה עם ההודעות ???

לא מתעדכנת הודעה... אני רושם שוב ו....... הכל מופיע פתאום. איפה אני טועה ???

למעלה