שאלה על בירה

cruelty

New member
שאלה על בירה

לא מזמן הייתי באיזה פאב מרוחק אי שם בקיבוץ כלשהו (goose אם מישהו מכיר), במקום נוהגים להחליף בירות מהבחית כל זמן קצר ככה שלא ישעמם או משהו.. ישבנו החבר'ה ואחד הזמין איזו בירה עם דובדבנים, אני לא זוכר מה השם אבל היא הייתה ממממממששש טעימה, ואין לי מושג איך קראו לה, אני יודע שיש הרבה סוגים כאלה אבל בטח לא כולם מגיעים לארץ. בבקשה תכתבו איזה כמה שמות אולי אני אזהה וגם מקומות שאפשר לשתות בהם דברים בסגנון, חבית כמובן. תודה!

עוNר

New member
קריק בלביו או משהו כזה...

זו "בירה" (יותר נכון, משקה) בטעם דובדבנים. אני יודע שבעוזי באך בדרום ת"א מגישים את זה.

shmupi

New member
Timmermans Kriek

קיימת מחבית בברבר ברחוב מרמורק ובדיקסי שפתוח 24 שעות

HaStudent

New member
אם זה לא זה

אם זה לא הקריק הזאתי אז בטמפל באר (במתחם הסינמה סיטי) קידמו לפני כמה חודשים איזו בירת דובדבנים. אמנם מבקבוק אבל לך תבדוק איך קראו לה. אני זוכר שהייתה טובה מאוד. (חבר שלי התלהב והזמין שתיים)

amaretto

New member
קריק למביק - בירת דובדבנים

בארץ יש שני מותגים מוכרים: קריק בלוויו וקריק טימרמנס. את קריק בלוויו יש מהחבית בעוזיבאך ברחוב לילינבלום בת"א וב-The Pub (הפאב של סקוט, פאב הירדן, או פשוט הפאב שנמצא בפינת רחוב הירקון ורחוב הירדן - ליד בניין האופרה בטיילת בת"א) - בשני המקומות הללו יש מחסור כרגע בקריק עקב השביתה :( בעבר היה ניתן למצוא בקבוקים של קריק בלוויו בחנות המשקאות של נפתלי וב"טיב טעם", היום אני כבר לא מצליח למצוא. את הטימרמנס אפשר למצוא בבקבוק ב"טמפל בר", ו/או לרכוש מהיבואן ג.יל.ס. קפה בעם, דרך השלום 8 ת"א. טלפון: 03-562-60-60

shmupi

New member
מחבית אפשר למצוא..

בברבר ברחוב מרמורק או בדיקסי Timmermans כמובן אההה...גם ב Green Racoon בבן יהודה

yifatushc

New member
המקור שלה מבלגיה, ו...

לפאב האירי שנמצא ליד בניין האופרה בת"א , פינת רח' הירקון, קוראים:"מולי בלומס", סתם לידע בללי.
יפעת

hogo26

New member
יש גם בירת שוקולד של קרלסברג

שאני לא חושב שהגיע לארץ עדיין, אבל טעמתי בדנמרק זה היה נסיון של החברה להכניס ולבדוק את הבירות שם, מישהו יודע מה עם האבסולוט וניל עם הגיע כבר לארץ?

shmupi

New member
יש גם בטעם טופי ...לא זכור לי השם

גם בלגית חזקה מאוד 12% אם אני זוכר נכון וגם יקרה עולה איזה 18 ש"ח לבקבוק בטיב טעם

למעלה