שאלה על בט =]

LIna9

New member
שאלה על בט =]

איך היא למדה כ"כ מהר את שפת הסימנים אחרי שהיא פגשה את ג'ודי? פיספסתי משהו?

vitekriver

New member
כי זאת בט

היא חכמה, משכילה, אינטיליגנטית, מוכשרת, מבריקה, מהממת,מושלמת, מקסימה, פרפקציוניסטית, רגישה, קשוחה ובגלל כל זה היה לה קל ללמוד לדעתי

vitekriver

New member
אני חושבת שהיא לא למדה

במיוחד לסדרה פעם קראתי איזשהו ראיון שהיא ומרלי מרטין (גודי) חברות בערך 20 שנה אז בטח כשאתה חבר של מישהו 20 שנה בטוח אתה לומד. ובלי קשר בילס נראת לי אשה מבריקה וחכמה בטירוף אז גם בלי מה שכתבתי לעלה אני בטוחה שהיא הייתה לומדת בציק

אני קראתי שהיא אמרה

שהיא לא מ-מ-ש יודעת אלא לומדת לסדרה. אבל לדעתי היא הצטנעה כי זה נראה שהיא כן יודעת והיא אמרה שהיא לימדה את הבת שלה לסמן קצת. בטח היא יודעת אבל לא ברמה מטורפת. חוצמזה היא אחלה דמות אם סלחו לטינה על עניין הגברים לא מבינה למה לא לסלוח לבט על עיניינה. במיוחד שהיא מביעה חרטה ומנסה להשתנות. בכלל היא דמות מורכבת וג'ניפר בילס עושה איתה עבודה נהדרת היא מעבירה בצורה נהדרת את כל הרגשות. אם זה שהיא הרגישה לא נעים שדיברו על בגידות, קנאות, הכל. בט היא הדמות האהובה עלי שם, היא ממש מצחיקה ומעניינת, כל עונה מתפתחת.

t i t i13

New member
לא יודעת אני פשוט לא סובלת אותה

את הדמות שלה בסדרה היא שתלטנית ומעצבנת וכבדה כזאת וחוצמזה היא חתיכת בוגדת שזה אחת התכונות שהכי מגעילות אותי... לא מבינה למה מתלהבים ממנה כלכך??שמתי לב שהרבה פה אוהבות אותה

vitekriver

New member
הרבה אמרו לה על עיניין הבגידה אבל

גני - בגדה בטים שיין- בגדה בכל העולם אליס - בגדה עם דיינה כשדיינה הייתה מאורסת דיינה- בגדה בהיא כשהיא הייתה מאורסת קיט- יצאה עם גבר נשוי וידעה את זה טינה- בגדה בבט תקראו לזה אך שתקראו כרמן- בגדה בשיין גודי- אנטי מונוגמיה בכלל עשתה טובה והייתה נאמנה לבט אפילו טאשה הודעה שבגדה בחברה שלה ומכולם אגב רק בט באמת סבלה על הבגידה כולם ראו בעונה ה2 איך היא התמוטטת בלי טינה וגם כלפי עצמה שלא סלחה לעצמה על פשלות כולן בגדו בכולם ולא ראיתי אפילו אחת מתייסרת או סובלת אגב יש לה דמות מורכבת ואנושית שנורא התפתחה מאז בעונה ה1 הדמות המעצבנת היחידה זאת שיין שצריכה טיפול

t i t i13

New member
נכון אבל הבגידה שלה הייתה הכי קשה

אחרי כל מה שהיא וטינה עברו ביחד ואחרי כל הקשר הזה שהיה להרוס ככה הכל? ממש מגעיל ורק בגלל זה קרה כל הסיפור של שתיהם אם היא הייתה משתלטת על עצמה זה לא היה קורה!!

vitekriver

New member
אני מסכימה

אבל הבגידה הייתה קשה לדעתי כי היא לא נעשתה מחוסר אהבה או משהו אני פשוט חושבת שהיא רצתה פעם אחת להיות חלשה ולא יכלה לשאת את הכל על הכתפיים וכשהיא נכנסה לעצמה ולא הוציאה כל מה שהיה לה היא פישלה ובענק לעומת זאת אליס ודיינה סתם בלי סיבה אמיתית קיט? סתם סקס גני שככה עשתה לטים שחיכה לה שתעבור לגור איתו ודאג לה כל כך שיין...פליז סתם בגדה בכרמן ועובדה שמכל הפרידות רק בט וטינה חזרו

אני חושבת שכל המטרה הייתה להראות כמה קשה לה

הרי לא סתם כל העונה הראשונה היא דיברה על מונגמיה ואז שג'ני בגדה בטים בט הרי לקחה את זה הכי קשה. הכל היה רקע כדי שיבינו שאם היא בוגדת זה אומר שהיא ממש כבר מתפרקת. והסיפור בין שתיהן היה קורה... כל העונה הראו שהן מתפרקות, שהיא שתלטנית מידי וטינה פאסיבית מידי. כל העונה היו רמזים על זה שהן יתפרקו. עכשיו הן נפרדו, התשתנו וחזרו להיות ביחד יותר חזקות מקודם. בט יותר מקשיבה, טינה יותר אסרטיבית. הרבה יותר טוב. אני חושבת שהיא שילמה על הטעויות שלה יותר מכל דמות אחרת בסדרה.

FireInsaid

New member
XDDDD סטרייטית עלק

אויאוי אשתי, בואי שלישיה, אני את ובט P:

למעלה