שאלה על בטא

• פותח הנושא fkere
  • פורסם בתאריך

fkere

New member
שאלה על בטא

מה הבטא ה"נורמלית" שצריך לקבל בתשובה חיובית?

הריון מוגדר כבטא מעל 10

אבל, ביום ה14 מהביוץ רצוי שהבטא תהיה בסביבות המאה. למרות שיש הרבה יוצאים מן הכלל, כתומר, שהבטא מאוד נמוכה: 13 או 17 ובכל זאת הכל בסדר. יש גם כמובן בטות גבוהות מאוד ואולי זה יכול להצביע על תאומים, אבל שוב, לא בטוח.

נועם@בת

New member
ביום ה14 לביוץ, בטא מעל 10 נחשבת

להריון, בהנחה שלא לקחת ב10 הימים שקדמו לה כוריגון. 10-40 בערך נחשב גבולי. בכל מקרה צריך חזור עוד פעמים על הבדיקה, כל יומיים הבטא צריכה להכפיל. בהצלחה, נועם

קליאו

New member
נעם

וכמה צריך להיות ה פרוג ביום ה14 בהנחה שהבטא לא עלתה עדיין?

נועם@בת

New member
לפי הערכים של לאומית זה אמור להיות

לפחות 30-40, אבל אני לא בטוחה שאני מדייקת. נועם

המחכה

New member
מנצלת לשאלה.

אם את הכוריגון קיבלתי ביום א' שעבר. שאיבה ביום ג' שעבר והחזרה ביום ו'. מתי בדיקת דם תהיה אמינה? 14 יום מכוריגון לא הגיוני. 14 יום משאיבה ? מהחזרה ?

בולה101

New member
בטא

היום עשיתי החזרה והרופא רשם לי על הטופס החזרה + 14 . כלומר 14 יום מההחזרה בטא. את הכוריגון קבלתי ביום שישי האחרון והשאיבה היתה ביום ראשון האחרון. כך שגם אני תהיתי אם אוכל לעשות את הבדיקה קודם?? טוב דיה לצרה בשעתה. בינתיים משתדלת לא לחשוב על זה שיהיה בהצלחה

יעל301

New member
אם כבר אז גם נדחפת לשאול

ההחזרה היתה ביום רביעי שעבר , יום שישי הזרקתי כוריגון 2500 ובראשון גם כוריגון 2500 ,על טופס השחרור רשום בדיקת הריון בעוד 12 ימים יכול להיות שתהייה השפעה של הכוריגון על התשובה????

נועם@בת

New member
אם עברו 9 ימים מכוריגון אחרון

הכורגיון כבר שולי. אם עברו 7-8 ימים, צריך לקבל תוצאה מעל 30-50 כדי שזה יחשב חיובי. תוצאה מעל מאה היא חיובית ללא ספק. בהצלחה נועם

המחכה

New member
צריכה הבהרה

14 יום משאיבה ? אפילו שההחזרה היתה 72 שעות לאחר מכן?

נועם@בת

New member
כן, אין הבדל מתי הוחזרו העוברים

אם הוחזרו אחרי 72 שעות, הם התחלקו בצלחת ולא ברחם, אבל הם גדלו בכל מקרה. 15 יום מבהיוץ נחשב כבר ליום איחור. אפשר לבדוק גם 12-13 יום אחרי ביוץ, אבל אז יש ספקות לגבי התוצאה. בהצלחה נועם

למעלה