שאלה על בול

python 4

New member
היי גם אני רוצה כזה!

אה, פרידה.

kipod2

New member
כמעט כולם רוצים...

הלהקה הכי טובה בעולם ואין עוררין על זה! אז איך משיגים אותו? אולי בקנייה קבוצתית?

python 4

New member
count me in!

קדימה, בואו נתחיל לפעול בנושא. דבר ראשון אני ממנה אותך בזאת באופן רישמי לאחראי מיוחד מטעם הפורום לענייני השגת בולי אבבא. אל תקל ראש - מוקנות לך בזאת סמכויות רחבות במיוחד ותזכור - המטרה מקדשת את האמצעי.

kipod2

New member
משימה ראשונה לכל מי שיכול

לעזור. נתונים לגבי הנפקות של בולי אבבא ממדינות שונות.

python 4

New member
האצלת סמכויות.. יפה..../images/Emo6.gif

יש עוד מדינה חוץ משוודיה שתוציא בולי אבבא? מצד שני הם באמת היו מפורסמים בכל העולם אז אי אפשר לדעת. אגב זה רעיון יפה לאוסף. נעשה מזה פרוייקט של הפורום. נקרא לזה אבבא-של-נועם, איך?

doroni10

New member
קצת מידע על הבול...

שוודיה, 1 אוקטובר 1983. סימנו בסקוט 1473d. הבול למעשה הוצא בגליונית אחת יחד עם עוד 4 בולים (סה"כ 5 בכל גליונית) כל בול מציג מוסיקאים שוודיים מכל הזמנים. כותרת הגליונית: "מוסיקה שוודית" מחירה של כל גליונית (עפ סקוט 2004): 4.50$. הגליונית, כאמור, מכילה 5 בולים כאשר 4 באותו הגודל (אחד מהם הוא בול להקת ABBA), והבול הגדול הנמצא במרכז מציג את הינס אנדרס (כנר שוודי). דורון,

אתם הצעירים, אפילו את השם שלה

אתם לא יודעים... פיתון: מעכשיו Anni-Frid ולא פרידה. אפשר למצוא באי-ביי ללא כל קושי, במחירים סבירים. הנה אחד בפחות משני דולר.

python 4

New member
אתה בא ללמד אותי בהלכות אבבא?

אני יודע שקוראים לה אנני-פריד כמובן (אחרת הם לא היו אבבא אלא פבבא), אבל החברים הקרובים (כמוני) קוראים לה פרידה.

דרמסלה

New member
פיתון ואלונה היקרים !

תודה רבה ! איזה כיף היה לי לחזור הביתה אחרי יום מתיש ולמצוא את ההפתעות ששלחתם לי ! הבולים והטלכרטים י-פ-ה-פ-י-י-ם ! הם כמובן מקבלים מקום של כבוד באוסף שלי. תודה
תודה
תודה

rachelea

New member
בולי אבבא בין בולי ישראל

פיתוני, כדאי שתחפש בול אבבא שהונפק בישראל. מה לא? לא הנפיקו בולים לאבבא? זו לא להקה ישראלית? איך בחרו לעצמם שם עברי כל כך: אב בא? טוב. אפשר להציע לועדה המתאימה להנפיק.

אוי, פיתוני, מה יהיה? ת ק ר א!!!

אלו לא בולים: לא סינדרלה ולא ציקיטיטה, אלא פיסות נייר מודפסות יפה עם תמונות של חברי להקת אבבא. אם היו מונפקות על ידי גוף ריבוני וכל התנאים האחרים - הם היו בולים. אם היו מונפקים על ידי מישהו מזוהה, גוף, חברה, ארגון, הנהלת ארוע, ולא מיועדים לשימוש דוארי אלא למטרה אחרת - היו בולי סינדרלה. אם לא יודעים בכלל מהיכן באו ולשם מה הודפסו, אלה סתם חתיכות נייר. ואפשר רק להצטער שיש פתאים שמוכנים לקנות פתקיות כאלה בכסף.

kipod2

New member
אוי מה קרה לי ../images/Emo163.gif

מרוב התלהבות לא שמתי לב שאלו לא בולים אמיתיים

python 4

New member
אש"נ - תן לי קודם לגמור את התזה

שלי כרגע ששורפת לי כל תא פנוי במוח, ואז אני יתפנה להבנת ההבדלים בין פיסות נייר שונות..

למעלה