שאלה על בוו...

gokussj2

New member
שאלה על בוו...

כשבוא השמן נפרד לשני חלקים הטוב והרע אז החלק הרע היה נראה גבוה וחום כהה כזה ואז הוא בלע את בוו הטוב ונהיה ורוד כמוהו כי הוא קיבל את התכונות שלו אבל לעומת זאת כשוג'יטה וגוקו היו בתוך סופר בוו והוציאו את בוו הטוב ממנו אז במקום לחזור לצורה של בוו הרע בצבע חום וגבוה ,הוא הפך להיות קיד בוו ורוד ונמוך למה זה ואם זה ככה אז למה כשהם נפרדו בפעם הראשונה בוו הרע לא היה נראה כמו קיד בוו?

vegeta2

New member
זה בגלל ש...

כל מי שבוו שאב תרם לו את הכוח שלו ועזר לו לחזור לצורה המקורית (קיד בוו) כי בבוו השמן יש טוב לב אז זה הפריע לו להפוך לקיד בוו. (הוא יצא שמן מהביצה בגלל שהוא שאב פעם את הקאיושין העליון שהוא נראה כמו מאג'ין בוו, שמן עם עיניים מלוכסנות ופוזלות)

gokussj2

New member
אז בעצם אתה אומר...

שבגלל שבוו השמן היה בתוכו הוא השאיר בו חלק ממנו למרות שהוא יצא כבר ובגלל זה הוא הפך לקיד בוו במקום להפוך חזרה לבוו הרע בצבע חום גבוה אוקי אז עוד שאלה כשבוו נפרד מהצד הרע שלו אז למה זה לא היה כך שהוא התחלק לקיד בוו ולקאיושין?

Brolly

New member
קיד בוו זאת הצורה הרשעית המלאה של

בוו כל עוד בוו השמן היה בתוכו הוא לא יכל להיות רשע מלא ובהתחלה הוא היה בוו האפור(לא יודע איך זה נראה לכם חום) בגלל שהוא יצא מהגוף של בוו השמן שהוא היה הצד החזק שם אבל בפעם השנייה זה בו הרשע ששלט על הגוף ואז בעצם ההוצאה של בוו השמן השלימה את הרוע שבו והפכה אותו לקיד בוו(הצורה האמיתית של בוו) ^_^

gokussj2

New member
אוקי עכשיו עוד שאלה

אם קיד בוו בלע את קאיושין וקיבל את הכוחות שלו זה אומר שהקאיושין עדיין חייב להיות חי אבל כשהם נפרדים אז לא הקאיושין יוצא אלא בוו השמן למה זה

Brolly

New member
אני לא זוכר שקיד בוו בלע את

הקאיושין הקאיושין היה ביחד עם הדאי קאיושין בעולם אחר במהלך הקרב עם קיד בוו ואם התכוונת לקאיושין השמן שבוו בלע אז וזה הפך אותו לבוו השמן הקאיושין הזה עדיין בתוכו, אז מן הסתם הוא נשאר בוו השמן כשהוא יצא מהגוף של קיד בוו....

gokussj2

New member
תקשיב...

למה להתחכם אתה יודע טוב מאוד שהתכוונתי אליו הוא היה קאיושין אז עכשיו אני שאלתי לא על כשבוו יצא אני שאלתי על מתי שבוו הרע יצא מבוו השמן עד לרגע הזה בוו השמן היה מורכב מקיד בוו והקאיושין אז אני שאלתי למה כשהם נפרדו אז הם לא נפרדו לקיד בוו וקאיושין השמן

gokussj2

New member
תגיד לי אם זה הגיוני חשבתי על משהו

כשבוו הרע יצא מבוו הטוב הם נפרדו לחצי רע וחצי טוב כיוון שהרוח הרעה יצאה מהגוף של בוו אבל הקאיושין נשאר זתורמת בוו הטוב בעצם היה קאיושין השמן שהיה בתוך חלק מהכוח של של קיד בוו וזה לא הגיוני שיש במקור בוו טוב ובוו רע כי במקור היה רק קיד בוו רע טהור ובגלל הקאיושין השמן הוא הפך להיות בוו שמן כך שלפי דעתי כשהוא בלע את הקאיושין אז נאמר שהאישיות של הקאיושין צפסה את המקום המרכזי בגוף של קיד בוו אז נראה לי שבוו הרע הוא בעצם קיד בוו שיצא מהגוף של בוו הטוב אבל עם כוח חצוי בגלל שחלק מהכוח הזה נשאר על הקאיושין וזה מה שהשאיר אותו בצורת בוו השמן במקום צורת הקאיושין אחרי שהם נפרדו ולאחר מכן כשבוו הרע בלע את הטוב אז הוא קיבל את הכוח שלו אבל הוא לא הפך עוד פעם לשמן בעצמו כי הוא דאג לכך שהאישיות של הקאיושין לא תשתלט עליו וכשבוו השמן הוצא ע"י וג'יטה , סופר בוו לא חזר להיות כמו בוו הרע בצבע אפור וגבוה אלא בגלל שהוא הספיק לחוות את הכוח שנשאר על הקאיושין הוא לקח חלק ממנו כדי להפוך חזרה לקיד בוו גם אחרי שבוו השמן יצא וזאת הסיבה שבוו השמן היה חלש יותר אחרי שוג'יטה הוציא אותו

gokussj2

New member
מזה עולות שתי מסקנות...

1.בוו השמן אחרי שהרוח הרעה יצאה ממנו הוא קאיושין שלכוד בתוך חלק מהמסטיק הורוד הזה ואם היו מוציאים אותו לא היה השאר כלום מבוו השמן גם לא איזה מיני בוו רזה 2.אם קיד בוו היה לוקח את כל הכוח כשבוו השמן היה בתוכו והקאיושין היה יוצא , אז הוא היה מגיע למקסימום הכוח שלו והוא היה בלתי ניתן לעצירה

Brolly

New member
עניתי לך כבר על זה

בגלל שבהפרדה הראשונה בוו השמן היה הגורם החזק בגוף והרוע שבו לא היה גדול מספיק בשביל להוציא את קיד בוו אבל מסופר בוו יצאו בוו השמן וקיד בוו בגלל ששם כבר הרוע השלם יצא ממנו.....

gokussj2

New member
אני סיכמתי את זה יותר טוב

ואני גם אמרתי שהקאיושין הוא בוו השמן אחרי שקיד בוו יצא פשוט נשאר עליו חלק מהכוח של קיד בוו זה החלק הורוד זתומרת בוו השמן בלי קיד בוו בתוכו חי רק בעזרת הקאיושין

king kazabubu

New member
אתה בלבלת הכל....

בבו השמן יש גם את הדאי קאיושין וגם הקאיושין הדרומי... אבל הדאי קאיושין יותר חזק ובגלל זה רואים את הצורה של בו השמן ולא של הקאיושין הדרומי. כשבו הרע בולע את בו השמן הוא הופך למאג'ין בו. שזה בעצם הצורה שלו כשהיצור השולט בצורה שלו זה הקאיושין הדרומי אם אתה רוצה להתיחס לזה בצורה כזאת.

g0tenx

New member
די!

אול פשוט תעזבו את הנושא הזה?! אתם מיתווכחים כבר כמה ימים רק על מה שיש לבוו בגוף ולמה ככה ולמה ככה... כי ככה!!!!!!!!!!! ככה הסידרה אין מה לעשות !!! זה מה שיצא ואין מה לעשות על זה!!! אז די כבר להיתווכח על סתם נושא מטומטם!!!!

king kazabubu

New member
הממם..

תנסה לצייר את זה כמו עץ בינארי. קיד בו זה הצורה הראשונית ביותר אחר כך בו השמן. מה שיצא מבו השמן זה רק חלק קטן מבו השמן.. אבל זה לא הצורה לפניו..

gokussj2

New member
אני יודע איך זה מסודר...

קיד בוו בלע את הקאיושין הדרומי והפך לקיד בוו שרירי אחרי זה בלע את הקאיושין השמן ונהפך לבוו השמן וקאיושין הדרומי עדיין בתוכו אבל לא דומיננטי. כשבוו הרע בצבע אפור יוצא מבוו השמן הוא יוצא עם פחות מידי כוח (כי הוא לא היה דומיננטי) לכן הוא לא יוצא כקיד בוו.(כרגע מה שגורם לבוו השמן להתקיים בלי בוו הרע שהוא בוו המקורי זה העובדה שבתוך בוו השמן נמצא הקאיושין השמן לגבי הקאיושין הדרומי אני לא בטוח אולי הוא בתוך בוו האפור באותו רגע)בוו האפור בולע את בוו השמן ונהפך לסופר בוו. לאחר שוג'יטה וגוקו מוציאים את בוו השמן סופר בוו הופך להיות קיד בוו(הוא לא הופך להיות חזרה אפור כמו קודם כי הוא היה הדומיננטי במקרה זה והוא לקח מספיק כוח כדי להישאר בצורה של קיד בוו ,הוא לא גבוה גם כי כנראה הוא בחר או לא להשתמש בקאיושין הדרומי או פשוט הוא עיכל אותו מתישהו לא ידוע מתי) באותו זמן בוו השמן ממשיך להתקיים מחוץ לגוף של קיד בוו כיוון שהוא עשוי מחלק מהכוח של קיד בוו שנתמך ע"י הקאיושין השמן שנמצא עדיין בתוך בוו השמן. אם קיד בוו היה לוקח את כל הכוח של בוו השמן אז היו שני דברים: 1. הוא היה הרבה יותר חזק. 2. בוו השמן לא היה קיים במקומו היה יוצא הקאיושין השמן. ככה זה בנוי בערך

למעלה