שאלה על בדיקות לIVF

שאלה - גם כן בקשר ל-IVF

גם לי יש רשימה ארוכה של בדיקות שאני צריכה לעשות. קיבלתי את הרשימה לפני חודש, אבל הייתה לי תאונה אז נשארתי בבית ולא הלכתי לעשות את הבדיקות. ממה שאני זוכרת לפני התאונה הרופא נתן לי רשימה ארוכה של בדיקות לעשות, והאחיות אמרו לצום מ-10 בלילה. ולשתות רק מים. השאלה שלי היא כזאת - האם זה משנה אם אני באה לבדיקות הנ"ל אחרי המחזור? אני סיימתי מחזור השבוע. האם עליי ללכת לעשות את כל הבדיקות הנ"ל רק בזמן המחזור או מה?? אני מאוד מבקשת שתעני לי על זה. תודה מראש.

לימי5

New member
את הבדיקות של הפרופיל ההורמונלי

עשיתי בחודש שעבר ביום ה-5 למחזור. את שאר הבדיקות עשיתי היום ואין ליום חשיבות כי מדובר בבדיקות כמו איידס, צהבת עגבת אדמת סוג גם וכד´.

נועם@בת

New member
בדיקות של פרופיל הורמונלי

צריך לעשות ביום השלישי למחזור. ביום החמישי אפשר לקבל לפעמים ערכים גבוהים מידי. בדיקת פרולקטין חייבת להעשות אחרי 3 שעות בהן היית ערה. בדיקת סוכר צריכה להיות אחרי צום, ל איודעת אם מ10 בלילה, אבל לא לאכול ב5 בבוקר
בהצלחה נועם

לגבי הבדיקות

את הסוכר בצום עשיתי לאחר צום over night מהלילה עד הבוקר , מים שתיתי רק טיפה כדי להרטיב את הפה כדי לא להתייבש כי היה חם נורא. בדיקות איידס עושים בבית חולים , באיכילוב עושים בימי שני בבוקר לפחות (אולי יש עוד ימים לא בטוחה ) תשובות ביום רביעי (אחרי יומיים). זה בדיקת דם פשוטה , זה אנונימי ולא משנה באיזה קופ"ח נמצאים , רק צריך להביא ת.ז. בהצלחה

הפסיבית

New member
מדיקל סנטר

אני מטופלת IVF במדיקל סנטר וחייבת להגיד שהצוות שם פשוט מקסים! וד"ר קוגוסובסקי הוא רופא מצויין, מאוד מאוד נעים ופשוט בן אדם.האחיות חמות ונעימות וכך גם צוות המרפאה. אז בכל מקרה בהצלחה!

נועם@בת

New member
איזה יופי לשמוע שאת בריאה לחלוטין

לפי מה שאת מתארת שיקול הנוחיות והזמינות הוא שיקול מאוד משמעותי. אני גרה בקריות, ובשלושת הטיפולים הראשונים נסעתי להרצליה לצורך שאיבה והחזרה. היחס שם היה מעל ומעבר, האחיות מקסימות והרופאים בהחלט אמינים. כבר סיפרתי בעבר איך דר´ קוגוסבסקי ישב איתנו לשיחה והרגיע אותנו, אחרי שבשאיבה הראשונה היתה רק ביצית אחת. אם הייתי גרה בהרצליה, או במרכז לא הייתי מהססת לטפל שם. בגלל המרחק עברתי לאלישע, אבל אולי עוד נחזור לשם- אם נלך על הפרדת זרעים אצל ברטוב. שיהיה בהצלחה,
נועם

לימי5

New member
עכשיו קראתי ! אני יותר רגועה!!!

אני יכולה לומר שאני כמעט בריאה , ההיתי אצל זיהומולוג והוא אמר שהשרידים של הCMV יכולים להישאר גם שנתיים אבל אני יכול הלחזור לטיפולים והוא נתן לי מכתב. אז אני רגועה. העניין הוא שהנתונים כל פעם משתנים מעט ואתמול עשיתי בדיקה אחרי חודשיים זה אמור להעלם או להישאר אני מקווה שלא יעשו לי שם בעיות.

לגבי המדיקל וד"ר קוגוסובסקי

סליחה על ההדחפות , אני לא מכאן כבר הרבה זמן אבל עדיין עוקבת (כוחו של הרגל). אני עשיתי את ה-IFV בהרצליה מדיקל סנטר בניצוחו של ד"ר קוגוסובסקי . היחס של האחיות היה מקסים , ד"ר קוגוסובסקי היה מאוד נחמד ובעיקר ענייני, תמיד היה מוכן לענות על שאלות ובצורה נעימה. לשמחתי לא יצא לי "לבלות" שם הרבה זמן כי הצלחנו בפעם הראשונה והיום יש לנו בת ובן מדהימים (ותעיד זוליק) בני עשרה חודשים. אחרי ההחזרה , בעיקרון , לא צריך לנוח, אבל אני ביקשתי וקיבלתי , ימי מנוחה. שיהיה לך המון המון בהצלחה, ובעצם לכולם.

למעלה