שאלה על בגרות

עידו933

New member
שאלה על בגרות

סליחה שאני נדחף אבל רציתי לדעת מכמה מכאן שעשו חמש יחידות או יותר במחשבים: מה החומר לכל יחידה ויחידה, והאם זה קשה? האם הם רוצים רק תוצאות או יעילות וקוד חסכוני וכל זה? מה סוג השאלות (דוגמאות אם אפשר)?

ilsites

New member
../images/Emo26.gif

עד כמה שידוע לי ניתן כרגע לעשות מקסימום 10 יחידות (היה ניתן לעשות 15 אבל קיצצו בתקציב והבגרות באקסס 3 יחידות ירדה.. ועודמשהו שאני לא יודע). כיום זה הולך ככה:
2 עיצוב תוכנה - פסקל או C - בעיקר אלגוריתמים די קלים, אלגוריתם מילולי, טבלת מעקב וכו', אין צורך ביעילות.
1 תכנות בסביבת האינטרנט - פרויקט ב-HTML,JS ו-ASP - סה"כ צריך לבנות איזשהו אתר שיהיה בו רישום למועדון חברים, ניהול של המשתמשים ע"י התחברות כמנהל ובגדול זה הכל. ממש 100 מתנה בקלי קלות.
2 עיצוב תוכנה - כאן מגיע הדגש יותר על היעילות. אני השנה התחלתי ללמוד את זה ועדיין לא ניגשתי לזה אז אני לא יודע לספר יותר מדי.
5 יחידות פרויקט ב-VB או בגרפיקה ב-C. ב-VB בונים ניהול של חנות, בית קברות, ספריה או כל דבר אחר שתרצה: ביצוע הזמנות, חיפוש, ניהול משתמשים וכו'. בגרפיקה זה אמור להיות איזשהו פרויקט עם שילוב של תלת מימד. אני התחלתי ללמוד השנה גרפיקה ב-C ועדיין אני לא יותר מדי יודע פרטים בנושא. זה כל מה שאני יודע, מקווה שעזרתי

Trranger

New member
ממה שהבנתי

אני עושה 3 באקסל ו2 בעיצוב תוכנה(PASCAL)... הגיוני

Mapisto

New member
אתה מתבלבל

אתה עושה 2 פסקל (בסיס, אני אישית לא באתי לשיעורים וקיבלתי 97 בבגרות) 2 עיצוב תוכנה (פסקל מתקדם, אותו כנ"ל) 1 אקסס (תוך שבוע סיימתי, ועוד עזרתי לחברים שלי) גם לימדתי את המורה שלי קצת CPP, הדפוקה הזו התחילה ללמוד באונביריסטה וכמעט הכנתי לה עבודה שלמה שם,

Mapisto

New member
איזה כיף

אגב, אומרים אסמבלי ולא אסמבלר. תמיד רציתי ללמוד את זה, אבל זה הסינטקס פשוט דוחה.

ל א ק י

New member
ויש ת'אנשים המגניבים

שעושים 5 יח' פרוייקט בasp.net, vb.net, שירותי רשת, ועוד כמה דברים שנלמד בשנה הבאה ואני לא יודעת מה הם

ilsites

New member
למרות שזה נשמע מפתעה...

אני מעדיף לעשות פרויקט בגרפיקה ב-C. זה הרבה יותר מעניין ואני זוכה ללמוד גם C וגם גרפיקה ב-C וגם ללמוד מת' לא רע כי רוב הדברים זה 80% מת' ו-20% תכנות. לדוגמא לצייר מעגל ללא הפונקציה המובנת, צריך כל פעם באמצעות הסינוס והקוסינוס למצא את הנקודה ולצייר.. בקיצור זה די מעניין.

למעלה