שאלה על בברלין

נדב81

New member
שאלה על בברלין

כשביקרתי פעם אחרונה בברלין חבר לקח אותי למועדונים ליד הקא דא וו בדרך לשם ובחזרה (בקודאם ) ראיתי הרבה מגולחי ראש עם בגדי עור ואפילו בחור אחד קשור ברצועה הנגרר ע"י בחור אחר ומנגד אנשים רגילים ההולכים ברחוב זקנות ילדים ממש מחזה סוריאליסטי. דמינתי איך זה היה נגמר באלנבי... ששאלתי נאמר לי שגלוחי הראש הללו הם גייז ולא קשורים לעניני נאצים...אלא לסתם סאדו וכאלה... כמו כן ביום של המצעד היו שצעדו בערום מלא באמצע הרחוב הראשי...אחר כך נכנסתי עם החברים למועדונים באופן אקראי...והיה מספר רב של מועדוני נושא השתנות סאדו בדרך נכנסנו לחנות סקס רוב או משהו כזה היה שם בחור שהתענין במוצר מסוים (טבעת לבצים) אז המוכר אמר ל משהו הבחור התפשט והמוכר הראה לו איך לחבר את הטבעת...אני והחבר היינו קצת המומים...החנות באותו זמן היתה מלאה באנשים...כולל זוג לסביות מישהו יכול להרחיב בענין...האם זה אופיני...חוקי?

7575

New member
תגיד איפה גדלת איפה

אתה נימצא בפורום גרמניה תרבות גרמניה על אינשטיין שמעתה על גותה שמעתה על הינרייך היינה שמעתה הבייצים של אנשים אחרים לא מעניינים אותנו ואני מרשה לעצמי לדבר ברבים

7575

New member
חוץ מזה אתה מנסה

להכניס אותנו ללא ידיעתנו לנושאים שיספקו את הרגושים שלך מי יודע מה אדם כמוך עוד עלול לעשות חופשי ברחובות תפנה לטיפול דחוף

diday

Member
מר 7575 הנכבד

נהוג אצלנו בפורום להתייחס לכתוב ולא לכותב.

IzzyStradlin

New member
אל תמהר לשפוט

ובטח שלא לדבר בשם אחרים. לא צריך לפרש כך את דבריו.

נדב81

New member
אתה רציני בתגובתך או שמא זו בדיחה?

דברים המתנהלים ברחובה של עיר זו תרבות לא פחות מלקרוא את גתה. מתגובתך (בהנחה שאתה רציני) ניכר שקשה לך להתמודד עם המין כנושא...

diday

Member
איני יודע מדוע הרבה מהגייז מגולחי ראש.

ראיתי את זה לפני כמה שנים כשנכנסתי בטעות לסרט בפסטיבל queer. כשתהיתי על כך בפורום התברר לי שבישראל זה אכן שונה.

נדב81

New member
בתל אביב אין כמעט גייז גבריים

ופתאום בברלין אתה מגלה פאב כמעט לכל סגנון וטעם...הלם תרבותי.

bulllli

New member
תשמע../images/Emo34.gif../images/Emo111.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif../images/Emo11.gif

הגרמנים מאוד חופשיים לגבי עירום ולכן הסאונות ברובן משותפות לגברים ונשים והכניסה היא בעירום בלבד. בחופי הרחצה אנשים מחליפים לבגדי ים מול כולם והנשים משתזפות ללא טופּ. הכל בטבעיות וללא כוונה מינית. הומואים גלוחי ראש או לבושים בעור הוא מראה שכיח, אבל עירום מלא ברחוב אכן יהיה אופייני רק לאירועים מיוחדים כמו מצעד גאווה. בעיר גרים המון סוגי אנשים ומה שמאוד יפה זה שלכל אחד יש את הנישה שלו. מה"נורמלי" המיועד לרוב ועד למועדונים של ביזאר הכוללים את מה שהזכרת או מה שמאוד חסר בארץ - ארועים או מפגשים למבוגרים יותר וכו' וכו'. אם נכנס לפרטים- אז טבעת כפי שתיארת cock ring או דברים בסגנון לא נחשבים לחריגים. לא ארחיב פה את הנושא על מחטים, אטבים ושאר זוועות סאדו. ה"סצנה" ההומואית בעיר פורחת ולוהטת ויש פה הכל ולכולם. יש גם מסיבות סקס לנשים ומסיבות לגברים ונשים. אף אחד לא מקופח. לפני המלחמה, ברלין נחשבה למרכז התרבות ההומואי של אירופה, וכך היא גם כעת. אלו הן היתרונות של עיר גדולה- לכל אחד יש החופש לעצמו עם מינימום של ברברים חסרי הבנה שמנסים לכפות את דעתם על האחר. בקרוב בתל אביב? נ.ב- אני איש וונילה, אל תבקשו טיפים בנושאים זרים לי...

נדב81

New member
מר וונילה היקר

תודה רבה לך על תשובתך המפורטת. אכן חברים לקחו אותי למקום בברלין מול הקראון פלאזה עם בריכה וסאונות וגג שיזוף בלא לםספר לי מה יהיה שם...היה מיוחד מאוד והיו שם גם כמה ישראלים. שסרבו להתפשט בכניסה לבריכה והאחראי נזף בהם ודרש מהם או להתפשט או לעזוב את המקום..מוזר..

giora10

New member
הבריכה על יד אירופה סנטר../images/Emo91.gif

הבריכה שליד אירופה סנטר (מול מלון קראון פלאזה) היא בריכה נטוריסטית. FKK כפי שהסבירה הברלינאית. פרטים על המקום תוכל לקבל בקישור הבא http://naturism.naturist.co.il/berlin.htm אגב! נטוריסטים אינם מתפשטים ביחד ולראייה חדרי ההלבשה גברים/נשים נמצאים בנפרד. במתחם עצמו כולם שוהים בעירום נשים וגברים כאחד, משתזפים, שוחים בבריכה, נהנים בסאונה וביתר המקומות. למסעדה חייבים להכנס עם חלוק רחצה. מגבת על החלציים לא מתקבל. הבריכה ליד אירופה סנטר היא אינה היהלום שבכתר באתרים הנטוריסטים בגרמניה. נהפוך הוא היא סתם בריכה נטוריסטית שלעתים בגלל קירבתה למלון בו אני מתאכסן בשהותי בברלין אני מבקר שם. על נטוריזם בארץ ובעולם תוכלו לקרוא באתר הנטוריסטי הישראלי בכתובת http://www.naturism.co.il

diday

Member
יש בהרבה מקומות, לא רק בנטוריסטים גם

חדרי הלבשה מעורבים. בעיקר משפחות משתמשים בהם.

bulllli

New member
גיורא, רק הערה למידע

שרשמת על הבריכה. כבר לא קיים יותר קו U15. עכשיו הוא נקרא U3

giora10

New member
הכתבה על הבריכה ליד אירופה סנטר

נכתבה בשנת 2003. תודה על התיקון. במשך היום אתקן.

נדב81

New member
שמתי לב שהיו שם מצלמות בחדר ההלבשה

זה בסדר? והיתה משפחה שהצטלמה בבריכה כשברקע אנשים...יש חוקים או נורמות בענין?

bulllli

New member
מר?

אני רק בן שלושים, אל תעשה ממני דוד נרגן... ואם כבר מר, אז תדע לך שכולם אומרים לי שאני ממש מתוק

../images/Emo45.gif אין סיכוי שזה יהיה המצב בתל-אביב

אין סיכוי שזה יהיה המצב בשום עיר במרחב הלבנט גם לא בתל-אביב.

וכרגיל כמו בכל מקום אחר

אלו הם האנשים שמושכים הכי הרבה תשומת לב. כי שאר ההומואים /לסביות ש"נראים רגיל" עוברים ברחוב בלי שאפילו אולי תשים לב אליהם. אתה צריך gaydar די טוב כדי "לקלוט" אותם. לגבי עירום מסכימה עם בוללי. "תרבות בגוף החופשי" [fkk] היא ערך בגרמניה. אתמול למשל היתי באגמון מקסים ביער גרנוולד. המון א/נשים הסתובבו, שחו והשתזפו באגם בעירום מלא, רבים מהם - הרי זה אמצע השבוע- פנסיונרים, שבבגדים נראים הכי נורמטביים בעולם. רק גופם השחום לחלוטין מעיד כי הם מורגלים בעירום שנים רבות. קשה לתאר כמה האוירה נעימה ומשחררת, באמת לא בקונוטציה מינית כלל. אנשים שקועים בעיתונם, מקשקשים עם החבר'ה וכד'. והרגשת נעימות עם גופך שלך גם אם אינך חתיך בכלל.

למעלה