שאלה על באפי

AVriL AddiCt

New member
שאלה על באפי

לא ראיתי הרבה שנים את הסדרה..ואני גם לא זוכרת כמה עונות ראיתי..אז החלטתי לראות הכל מההתחלה היא לא אמורה להיות קוטלת ערפדים? בינתיים ברוב הפרקים מראים גמל שלמה ענק..רובוט..וצבועים שהשתלטו על בני אדם...זה משתפר מתישהו? כי לא זכורים לי הדברים האלה

terrapin

New member
ובכן

(אני גם בתהליך של לראות הכל מחדש, אני בעונה הרביעית) הטייטל של באפי הוא אכן "קוטלת ערפדים", אבל ככזאת, היא נלחמת גם בשדים ושאר יצורי אופל. בהחלט מומלץ להמשיך לראות, לפחות עד שספייק מגיע, ואז להחליט מה עמדתך.

AVriL AddiCt

New member
נראה לי שהתחלתי לראות מעונה 3...

זאת העונה עם פיית' נכון? כי אני זוכרת שאת העונה הזאת אהבתי מאוד..וגם את ספייק אהבתי

Sanguine Sky

New member
../images/Emo45.gif

העונה הראשונה לא ממש מייצגת. עם הזמן הדמויות מתפתחות ונעשות מעניינות יותר והעלילה יותר מורכבת.

terrapin

New member
התכוונתי

בשביל העונה, לא בשביל פיית'. למרות שפיית' מגניבה אחושוטינג.

terrapin

New member
אני שונאת את אנג'ל.

בבאפי. בסדרה אנג'ל הוא מתחיל לפתח אופי מעט יותר נסבל מ"אני הו כה אומלל".

Sanguine Sky

New member
דווקא לי תמיד נראה שבאנג'ל הוא היה הרבה יותר

פאסיבי, ולא מעניין ממש. אני לא אוהדת גדולה של אנג'ל, אבל אהבתי אותו יותר בבאפי (חוץ מזה שבבאפי יש גם יותר אנג'לוס...).

terrapin

New member
אנג'לוס מגניב, זה ברור.

אבל אנג'ל סתם סטרייט. (אני מנסה להחליף את הביטוי "כזה הומו" ב"כזה סטרייט", הצטרפו להפצת הבשורה)

קרניjack

New member
אבל הדמות שהיא אנג'ל מורכבת

גם מאנג'ל וגם מאנג'לוס. אני אישית מאוד אהבתי את הדמות שלו גם בבאפי...הייסורים והרגישות שלו הם כעין וכאפס לעומת הערפדים הרכרוכיים של היום, וגם בלי קשר להשוואה אני אוהבת אותו
ספייק נהדר עד השבב הארור...

Berethor

New member
איזה בשורה בדיוק

כי ברור שהיא מופרחת לחלוטין, להבדיל מהביטוי המקורי שכן יש לו בסיס, גם שיש מקרים חריגים או לא רלוונטים. אם ככה הבשורה היא נסיון להמיר גברים לא? עם כל המטרידים שיש אני יכול להבין..

darthziv

New member
כי זה הרגע בו הסדרה נעשתה לגמרי מדהימה

שהם בעצם הכריזו שמעכשיו פחות טקסים מפגרים ויותר כיף

למעלה