שאלה על אתר NEXT

שאלה על אתר NEXT

היי כולן!
אני סמויה באתר כבר כמה ימים, ומאד נהנית!!

רציתי לשאול לגבי קנית בגדים וכו ברשת, ראיתי בפורום שאתן קונות המון ומתמצאות באתרים ואני מעולם לא הזמנתי פריט דרך האנטרנט....
אז אשמח לקבל קצת עזרה.... :)

מישהי מכירה את אתר NEXT שעושה משלוחים לארץ? מה מדיניות ההחזרה? איך הבגדים שם?

ובכלל, זה באמת שווה לקנות באנטרנט? ממליצות??

תודה :)

Cafe Latte

New member
משרשרת לשאלה על Endless. יש מישהי

כאן שקנתה שם בעבר?
חייבת לשאול משהו

ראיתי את השאלה שלך בפורום אחר, לא זוכרת איזה

קיצר תבדקי באתר המיסים מה המע"מ על נעליים (נדמה לי שנעליים וביגוד זה 30%), מה שיוביל אותך לשלם כ45$ על הנעליים (170 נעליים, לא?).

חוצמזה ENDLESS זה אתר מעולה במעולים, משלוח מהיר ולפעמים יש מבצעים משגעים על נעליים. לא להסס לקנות בו. הבעיה כמובן, היא ש/וב מדיניות הגנבים של מדינת ישראל. יאק.

littlerunaway

New member
הזמנתי משם משקפי שמש פעם אחת

המשלוח הגיע בסדר גמור אבל תמיד כשאני מעיפה מבט באתר המחירים יקרים ולכן לא יצא לי להזמין שוב. נראה לי יש שם מדיניות החזרות מוזרה שלא הבנתי אותה בזמנו. אבל לא ניסיתי להחזיר אז אני לא יודעת.

Aניס

New member
אני קניתי שם כמה פעמים

תיקים, שמלות ובגדים לילדים (פיג'מות מעלפות של star wars)והמחירים דווקא סבירים בעיניי.
בכולופן אין דמי משלוח ומגיע די מהר (כמו אסוס).

ממליצה להתחיל מאקססוריז או שמלות שבזה יותר קשה ליפול ואז להתמכר בהנאה

יתור

New member
מנצל"שת

על אילו אתרי קניות נוספים אתן ממליצות?
משיטוט באסוס שמתי לב שרוב השמלות במחיר ההגיוני גם עשויות פוליאסטר וגם מגיעות לאורך אמצע הירך ואני מחפשת עד אורך הברך או יותר (ואז\ אפשר לקצר).

XNET יקר גם לדעתי , ובנוסף הם גובים דמי ביטול עסקה כנהוג בחנויות. - האם זה מקובל גם באתרי קניות בחו"ל ?

z o e 2 7

New member
מנסיון - השמלות באסוס ארוכות יותר

מאשר איך שהן נראות על הדוגמניות.

אני בסביבות 1.65 מטר, והשמלות שעל הדוגמנית הן עד אמצע הירך, מגיעות אצלי לברכיים ואפילו מתחת לברך.

כמובן שזה תלוי בגובה שלך, אבל הדוגמניות שלהן בד"כ גבוהות מרוב הנשים שאני מכירה. כמו רוב הדוגמניות בכלל

z o e 2 7

New member
דיברתי רק מנסיוני

אבל כן, זה לחלוטין עניין של הימור. טוב שיש להם מדיניות החזרים ידידותית למשתמש.

בינתיים כל השמלות שקניתי מאסוס היו ארוכות עלי יותר מאשר על הדוגמנית, או קרובות לאורך בתמונה.

לפחות לא נתקלתי במיני שהפך עלי למקסי.

Fun Fair

New member
אני מאוד אוהבת את המוצרים שלהם

הפריטים לרוב טובים ואיכותיים.
טרם ניסיתי את המשלוחים ארצה, אבל עד כה, כל פריט שלהם שקניתי- היה מנצח!

למעלה