שאלה על אריגים עם מתיחה

שש שבע

New member
קונדום סרוג...

מזכיר לי בדיחה, אחד נכנס לבית חרושת לקונדומים, והוא רואה שעל כל עשרה קונדומים, יש אחד עם חור.. הוא שואל את בעל המפעל "תגיד זה לא הפסד שעשרה אחוזים של הקונדומים מחוררים?" "לא" עונה בעל המפעל, "כל קונדום מחורר, מחזיר את עצמו פי כמה וכמה במפעל שלנו לטיטולים"...

פנדה 63

New member
לייקרה זה סיב סינטטי גמיש

שהרבה פעמים נסרג לבד ללא שום תערובת זה כמו לומר שניילון בגלל שהוא סינטטי הוא תערובת

פנדה 63

New member
אני כבר גזרתי לייקרה 100%בכל הכיוונים

והוא נופל הכי יפה עם כיוון הסריגה לאורך

רות מלר

New member
../images/Emo202.gif-../images/Emo26.gifמטרת הפורום לתת מידע אמין,

לכן אנחנו לא מסתמכים על מילונים לרגע על מנת לתת פרשנות מילולית כשמבקשים מאיתנו מונחים מקצועיים ולא על חיפוש בגוגל הסבר על איך מנוע החיפוש גוגל ינתן על פי בקשה בהזדמנות אחרת. אנחנו מתעקשות לתת מידע נכון, ומבוסס על מנת לצייד את מי שמתחיל את דרכו בבסיס איתן ומדוייק התעקשות על מידע שגוי חוטאת למטרות הפורם אני מבקשת להפסעיק את הויכוח המיותר שכל מטרתו אגו הוסבר בפירוט כי : לייקרה היא רק מרכיב הסיבה אגב שלא מייצרים קונדומים מלייקרה היא תגובה אלרגית של הרקמות הריריות במגע עם 100 אחוז של החומר עד להמצאת הייקרה עשו גרביונים מ-100 אחוז ניילון- בהמשך הוסיפו אחוזים מסויימים של אלסטי, לייקרה- היא סוג של סיב אלסטי - השימוש בשם בין אם הוא החומר המוסף ובין אם מוסף חומר אחר- נועד על מנת לתת לחומר מיתוג יותר יוקרתי מאשר לרשום גומי אלסטי. שימו לב- בבורדה לא כותבים בד עם לייקרה- כותבים בד אלסטי !!!

רות מלר

New member
פנדה- לייקרה- זה שם של מרכיב- ראו הסבר:

כמו כותנה ופשתם וצמר ועוד הרבה מרכיבים אחרים שיכולים להיות בבגד סריג או אריג אלו הן תכונות של עיבוד שמבדילות בין אריגה של שתי וערב לבין סריגה,שחוט אחד יוצר את החומר מתחילתו ועד סופו כשיש בבד לייקרה, הלייקה מעורבת עם המרכיבים האחרים ולכן כשגוזרים הנפילה מותנת בבד עממו גוזרים באלכסון לא רק על מנת לקבל נפילה, גוזרים באלכסון גם על מנת לקבל נפילות של זויות אור

../images/Emo6.gif

חרגת אותי

יאמי 5

New member
גזירה באלכסון

לא כל כך הבנתי- למה הגזירה באלכסון פוגעת בנפילה של הלייקרה? ומה הכוונה בזויות אור? האם צריך להתייחס לליקרה כבד עם ,כיוונים" כמו בבד קטיפה שגוזרים הכל לאותו כיון?

למעלה