שאלה על אקס מן

שאלה על אקס מן

1 מי זה ספיקק והאם הוא משתתף באחד הסרטים של אקסמן הוא משתתתף ומההכוח שלו? 2 מי זה מהרעים שמוציא אש ובאיזה סרט של אקסמן הוא משתתף? \3 האם מורף משתתף באחד הסרטים? והאם שם הוא טוב.ץ.? 4מי זו הילדה שעוברת בקירות? 5מי הזוגות בסרט ה3 ? 6 מי זה יוצאין\ם לו דברים כמו קוצים מהפנים והוא רע?

ראית את הסרט טיגר?

אני אענה מה שאני יודע אה: 1. ספייק לא הופיע עד כה (הסרט השלישי) בסדרה ושמו הוא כוחו, הוא מוציא ספייקים, או קוצים, מגופו, ויכול להטיס אותם. 2. שמע אין רעים וטובים בסרט, ישנן שתי דעות. אומנם שניהם נגד התרופה, אבל כל קבוצה פועלת בדרך אחרת. "זה עם האש" זה פירו, הוא יכול לשלוט באש, אך לא יכול ליצרה. 3. לא יודע מי זה מורף 4. הילדה שעוברת דרך קירות היא קיטי פרייד, הלא היא SHADOWCAT הכוסית 5. הפסקתי לספור אחרי השביעי 6. ראה שאלה מס' 1.

sabotageangel8

New member
מורף מלך

אבל הוא דמות שדי נשכחה מהעולם של מרבל לא תמצא אותו בסרטים רק בפרקים הראשונים של הסידרה שהיתה פעם בערוץ 1 אוי מורף מורף מדוע סיניסטר לקח אותך מאתנו?!

illustrator

New member
מורף - מיהו? מהו?

סתם כדי שיהיה לי תירוץ לא לעבוד... הכל התחיל עם מוטנט בשם Changeling שהיה נבל של האקס-מן בשנות ה-60 (הרבה לפני שחלמו את מיסטיק), ואח"כ התחרט והחליט לעזור להם כדי לכפר על עוונותיו. הוא החליף את אקסאוייר לתקופה (ללא ידיעת רוב תלמידיו) וכתוצאה מת במקומו. בתחילת שנות ה-90, כשהתחילו להפיק את הסדרה המצויירת של האקס-מן, חיפשו הכותבים דמות שיוכלו להרוג כבר בסיפור הראשון ובחרו ב-Changeling. אבל מאחר ובינתיים ל-DC כבר היתה דמות משלהם עם אותו השם, החליטו המפיקים להמציא שם חדש עבור הדמות כדי להימנע מסכסוכים מיותרים, ולכן שונה שם הדמות למורף. זמן לא ארוך אח"כ, החליטו במארוול לנצל את המציאות החלופית של סיפורי Age of Apocalypse כדי לשלב את מורף בחזרה בקומיקס בגרסה חדשה. מאז, הספיק מורף להופיע בסדרת הקומיקס Exiles, המשלבת דמויות מיקומים חלופיים שונים. עד כאן פינת "מה הוא מקשקש?!" להיום. אני חוזר לאנקק, בלית ברירה...

ננסק

New member
אני לא בטוח

אני זוכר שבסדרה מורף יכול היה לשנות את עצמו לכל צורה שהיא, בזמן שמיסטיק מסוגלת לשנות רק את המראה החיצוני שלה.

evil i

New member
אתה לא בטוח

וגם טועה. מורף בעל כוחות זהים לשל מיסטיק. היתה אחת מהמורלוקים שיכלה להשתנות גם לפח זבל.

למעלה