שאלה על אמבטיה

אפרתש

New member
שאלה על אמבטיה

אז ככה - כולנו רוצים ששתי הילדות יעשו אמבטיה יחד. הן נהנות, זה נוח, חוסך מים. אבל - הגדולה אוהבת אמבטיה קרה. כשהמים מגיעים ל34 מעלות היא צורחת שזה שורף. לגבי הקטנה - לא יודעים. היא לא מדברת. אז מצד אחד, אני רוצה שהן תעשינה אמבטיה ביחד. מצד שני - אני לא רוצה להקפיא את הקטנה רק כי אחותה אוהבת אמבטיות קרות. מצד שלישי - הקטנה נהנית מאמבטיה גם כשהיא לבדה (ואז המים ב37 מעלות), וגם עם אחותה (ואז המים ב33 מעלות). אז למה אני מניחה שהיא תסבול? מצד שלישי - גם אם היא נהנית מהאמבטיה, אולי קור המים כן מפריע לה? מצד רביעי - וגם אם הוא לא מפריע לה, אצלנו בערבות פולניה מי שעושה אמבטיה קרה מצטנן.

לאה_מ

New member
../images/Emo6.gif גם אצלנו ככה

הבת שלי בדיוק כמו הגדולה שלך. הבכור שלי אוהב מים ממש ממש חמים, והצעיר עדיין לא גילה העדפה לטמפרטורה מסויימת. על פי רוב הבכור מתקלח לבד, וחום המים נקבע לפי העדפתה של בתי - משהו בין פושר לקר. אם שני הבנים מתקלחים יחד, טמפרטורת המים נקבעת לפי הבכור. נראה לי שכל עוד הקטנטונת שלך לא מוחה - הכיף שבאמבטיה משותפת כנראה מפצה על קרירות המים.

נעה גל

New member
אני מבינה שאני צריכה להודות למזלי

הטוב שהילדים אוהבים להתקלח באותה טמפרטורה!

dana3111

New member
נראה לי שאם הקטנה היתה סובלת

היא היתה בוכה אומשהו לא?אז כל עוד היא נראית מבסוטית, הייתי ממשיכה בנוהל אמבטיה לכל....

אפרתש

New member
לכבות את כפתור הפולניות ?

אני מקווה שגם כשהיא תדע לדבר, היא תגיד שהיא אוהבת אמבטיות קרות, והן תוכלה להמשיך להתרחץ יחד. מצד שני - אולי סופסוף תהיה לי ילדה שאני יכולה להתרחץ איתה. עם הגדולה זה פשוט לא מסתדר - אחת מאיתנו סובלת מהטמפרטורה.

לאה_מ

New member
אז להיפך -

תנצלי מהר את הזמן שהיא עוד לא יכולה לדבר כדי להתרחץ איתה, לפני שהיא יודעת להגיד לך "אמא, חם מדי"

למעלה