שאלה על אלבומים

שאלה על אלבומים

פעם ראיתי אצל מכרה אלבום בולים עם דפים שחורים, ונורא התלהבתי. הרי לרוב הבולים מסגרת לבנה, ולרוב, על הדפים הלבנים הרגילים, לא רואים את המסגרת ולא רואים את השיניים. אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות באיזור ת"א אלבום בולים עם דפים שחורים?
מראש.

nissim60

New member
תשובה בחסות ניסים:

אפשר בכל חנות בולים, נסי במרתף הבולים אלנבי 94. וד"ש לדורון ומייק בחנות. אבא של נעם.

python 4

New member
אכן, הייתי שם שבוע שעבר

(בחנות באלנבי 94) ויש להם אלבומים עם דפים שחורים בכמה גדלים, אבל הם קצת יקרנים, אני קניתי אלבום של 16 דפים ב- 75 שקל. תנסי אולי גם בקרביץ, אם אין להם אלבומים במלאי אפשר לבקש מהם להזמין (אני הזמנתי דרכם שניים) וזה נדמה לי יותר זול.

python 4

New member
בכל מקרה לדפים שחורים יש אכן

יתרון גדול לדעתי על אלבומים עם דפים לבנים, מאחר וגם הבולים נראים יותר טוב בגלל הניגודיות לצבע הדף.

דרמסלה

New member
מסכימה איתך

אני עדיין לא משתמשת בפטנט הזה לבולים, אבל בהחלט לאלבומי תמונות מעוצבים. ואפשר להשתולל גם עם צבעי רקע אחרים. זה יוצא מקסים. בהתחלה חשבתי שאתה ממליץ על דפים שחורים כחלק מתפיסת החיים השחורה שלך (ראה ציטוט נבחר בכרטיס האישי), אבל שמחתי שלא. נ.ב. : אפשר לקבל תרגום לחתימתך ?

python 4

New member
לא לא, פשוט דפים שחורים זה יותר

יפה מלבנים. ובקשר לציטוט שלי... זה משפט ששמעתי פעם שאני דווקא מאמין בנכונותו, אבל עזבי בואי לא ניכנס לזה. והחתימה שלי הוא משפט בלטינית (עוד תחום התעניינות שלי...) שאפשר לתרגם בערך ככה: "בין התקווה לדאגה, בין הפחד לכעס האמן שכל יום חדש שמפציע הוא יומך האחרון; השעה שלה לא ציפית (הזריחה...) תהיה הפתעה מבורכת". עמוק, מה?

doroni10

New member
בבית טוב- אלבום 32 דפים - 125שח...

(דפים שחורים)- כזכור לי.

meytar

New member
אני קניתי באופיס דיפו

אלבום גדול של 16 דפים ב70 שקל... זה היה בחופש הגדול... והאמת היא שרציתי לקנות אלבום בינוני, אבל הוא עלה 50, אז ההורים שלי אמרו שעדיף להוסיף עוד 20 שקל ולקבל אלבום גדול. אני ממש שמחה על כך...

python 4

New member
אני כבר הרבה זמן מחפש

אלבומים, ובאופיס דיפו כבר פשוט אין. טוב, אפשר להבין אותם... להחזיק סטוק בשביל כל כך מעט אנשים? ולחשוב שפעם היו אלבומים בכל חנות צילום, מכשירי כתיבה, ספרים וכו'...

למעלה