שאלה על אינטימיות

Koketka

New member
ברור שזאת נקודת המבט שלך

אבל נראה לי שאת שופטת זוגיות של אחרים מאותה נקודת מבט שלך, כשאותם בני הזוג ממש לא שותפים לה. אני מאלו שעושים סקס פעם ביומיים בערך, לא תמיד מתוך חשק מטורף, אף פעם לא כשאני ממש לא רוצה אבל לפעמים כשאני כן אדישה, ובן זוגי כן מסתובב עצבני כשלא מקבל הרבה זמן ואני בשום פנים ואופן לא הייתי קוראת לזוגיות שלנו כאחת שסובלת כפייה או אלימות

efratcn

New member
סייגתי את ההתייחסות הזו בשרשור הראשון

לא רוצה לשפוט אחרות. זה נושא מורכב ועדין מכדי לפתוח אותו כאן. מתנצלת אם זו תחושתך אבל הכוונה היא לא לשפוט אחרות אלא להציג גם את הצד הזה, שהוא קיים. כתבתי גם לקסם. אולי שם הסברתי טוב יותר.

לא אלימות ולא כפייה אבל את עושה משהו

שאת לא מעונינת בו - אדישה - כדי שבן הזוג שלך לא יהיה עצבני. בעיני זו התנהלות לא נכונה, זה שימוש שלו בגוף שלך כדי להירגע. שיראה פורנו או שייכנס למקלחת ויאונן ויירגע

Koketka

New member
וואו, מי שמכיר אותי יודע עד מה האמירה הזאת

מהאמת. אני שוכבת איתו כי אני אוהבת אותו, את המגע ואת הסקס עצמו. כמו שאומרים התאבון בא בזמן האוכל. מודה שהייתה לי תקופה לא מזמן, כשהתחלתי לעבוד והייתי עייפה ולא מאוזנת (בלוטה) נעלם לי חשק לחלוטין. עד כדי כך שלא רציתי מגע. וברור שדיברנו על זה והוא נתן לי את הזמן לחזור לעצמי. אני אזכרה בהלם מזה שככה פירשו את דברי. אלמד להבא שאי אפשר לכתוב כאן שום דבר כי מייד זה מתפרש בצורה הזויה.

. ממש כך.

לי אין את האומץ (או הרצון?) לכתוב על זה בניק הרגיל. זה מטריד אותי שנים. ההתייחסות החברתית אל העדר צורך בסקס כאל פגם או בעיה, כשלי נדמה שממש הכל בסדר - אם מזדמן סבבה, ואם לא אז ממש לא נורא. במרוצת השנים ביקרתי אפילו אצל סקסולוג לברור הנושא הזה. לא יצא מזה כלום. שנים ארוכות חשתי פגומה. עם הגיל למדתי לחבב את עצמי כך או כך, אבל העובדה שאני עדיין בניק כללי אולי מעידה על כך שלא השלמתי את התהליך...

אני לגמרי איתך וממש לא רואה בכך בעיה (מצידי)

גם אני הרבה יותר ריגשית ולקח לי המון זמן להסביר לו מה שווה חיבוק בשבילי. כן גם אני נהנית מסקס (ויש לנו סקס טוב) אבל יכולה לחיות גם בלי זה.., הרבה יותר חשוב לי החיבוק. זה יכול לספק אותי ריגשית פי אלף.. בהחלט זו לא בעיה או פגם ובטח לא תסכול (תסכול נגרם למי שחייב או רוצה ולא מסופק)

פישים

New member
או חיבוק או סקס, זה חשוב וזה חשוב

ואם אין חשק לסקס והוא לא מתעורר כשמנסים - מפסיקים...

נושי 14

New member
אני חושבת שאצל כל אחד אינטימיות זה משהו אחר

אני לדוגמה לא יכולה לישון כשמישהו נוגע בי, פשוט קשה לי לכבות את המודעות ולהרדם .כשפיצי ישנה איתי במיטה שנה וחצי והתחביב שלה היה ללטף אות (ולבעוט בו) זו באמת היתה בעיה. אז נתרכבל ביחד במיטה ונדבר. אבל ברגע שנלך לישון כל אחד יתמקם בנוחות שלו וילך לישון. חבר לשעבר היה צוחק עליי שכשאני ישנה זה בתנאים סטרילים. אסור שיהיה אור או רעש ובטח שאסור לגעת בי. אנחנו כל הזמן מתחבקים, מתנשקים, קצת מתמזמזים. יש בנינו המון מגע שלצערו הרב לא מסתיים תמיד בסקס

וואו כל הכבוד לכם אנחנו בהבדל של שמיים וארץ

אצלנו יכול להיות פעם בשבועיים שלושה וזה בשבועות סבירים פעם היה לפעמים פעם בשבוע אבל עכשיו ממש גרוע אין כוח אין חשק עייפים עבודה ועוד מיליון תירוצים

עונה לשאלה

מזדהה עם תאור המצב של אפרת - יש אינטימיות, יש מגע, יש חיבוקים וקירבה, אבל זה לא מוביל לסקס בכלל. אנחנו לא ישנים חבוקים. אחת מביטויי הדמיון והקרבה בינינו, מהימים הראשונים של הקשר, היא התהייה איך אפשר לישון שני אנשים עם שמיכה אחת. שנינו לא מסוגלים להרדם כשגוף נוגע בגוף (למרות, כשחושבים על זה, שעם תינוקות זה כן אפשרי).

נאנא3

New member
יש לי קושי עם ההודעה שלך

ההודעה מלאה בשיפוטיות והתנשאות את במצב שונה - נהדר אין צורך בהערות הלא נחמדות שהוספת ועוד יותר עיצבנו אותי ההערות לאפרת בהחלט יש קשר של שתיקה סביב יחסי מין בשביל לרצות/ להשתיק/ לקנות שקט בבית- מי שמתכחש לכך בדרכ סתם מיתמם

קראתי שוב ושוב

את ההודעה שלי ואני באמת התנסחתי בזהירות כדי לא לפגוע באף אחת, צר לי שקשה לך לקרוא אותה, לא מבינה למה. שמחה שקשר השתיקה נשבר בפורום, ושאנחנו סוף סוף מקיימות שיח נשים אמיתי.

למעלה