שאלה על אייפון

goolgol

New member
שאלה על אייפון

אני רוצה להתוודות - אין לי שמץ של מושג במכשיר הנל, אבל הבנתי שאי אפשר להשיגו בארץ. בגלל זה, כל מיני בני משפחה וחברים שואלים אותי אם אפשר לקנות את זה באיביי... אני לא הולך לקנות, לא לי ולא לאף אחד, אבל, סתם-לידיעה כללית-אם קונים באיביי, זה משתלם בכלל?

noam weissman

New member
מי אמר שאי אפשר לקנות ?

אפשר והמחירים היו סביב 4000 שקל לא יודע כמה היום. אפשר לקנות באיבי ואפשר גם לקנות לא דרך איבי, לחסוך עמלות ולקבל את אותו מוצר ממישהו שסומכים עליו. לגבי האם זה משתלם... ואללה לא יודע. השאלה אם נראה לך בכלל לשלם אלפי שקלים על פריט שכזה. זאת נקודת ההתחלה. אם אתה שואל אותי יש טלפונים לא פחות טובים (אולי אפילו יותר טובים) מאייפון.. יש בלאקברי 9550 ו 9530.. סוני אריקסון XPERIA, יש את HTC DESIRE ויש עוד אחרים.. והמחיר שלהם בגדול חצי מהאייפון.

goolgol

New member
נועם-תודה, כפי שכתבתי, אין לי שמץ של מושג

באייפונים. גם נראה לי מחיר גבוה ומיותר, רק שאלו אותי אם אפשר לקנות באביי ומה שחשוב-ליבא לארץ. אתמול היתה כתבה על כך שאזלו כל האייפונים מהחנויות כאן בארץ. ני יעביר אלאה את הנושא של הטלפונים האחרים.

elians

New member
עזוב אותך מהאייפון

מכשיר דפוק, דבילי ועל הפנים... מנסיון עם מיטב האייפונים שיצאו בארץ, בטרם יצאו באופן רשמי. יש מכשירים טובים שהוכיחו את עצמם... ככל שכן שלא כמו אייפון שכל תיקון כמובן , לא יהיה בארץ.. (מביאים לך חלופי שאלוהים יודע מה עבר עליו) או במקרה הכי גרוע.. אין ביטוח...

goolgol

New member
תודה-אגב, לי אישית, יש פלאפון דור 2 ללא

אינטרנט כלל...

למעלה