שאלה על אייפוד חדש

שאלה על אייפוד חדש

האיפוד החדש שלי מתחבר לרשתות אחרות אבל מסרב להכנס לחיבור שלי, מקליד לו סיסמא כפי שהוא מבקש, והוא אומר שהוא לא יכול להכנס. בעיית אבטחה בראוטר? איך ומה עושים? תודה.

LinkTree

New member
בעיה בראוטר

קשה לומר לך מה בדיוק הבעיה כי זה כנראה עניין של הגדרות בראוטר איזה אבטחה מוגדרת בראוטר? אתה יכול לגלוש דרך מחשב נייד בראוטר שלך? אולי ישנה הגבלה לפי MAC בראוטר?

אני גולש במחשב הנייד כאן חופשי

ולא הצטרכתי לעשות בו כלום כשקניתי אותו והתחברתי. יש לי אדומקס (ראוטר) ויש לו אבטחה , וסיסמת האבטחה (אם זה זה בכלל) 10 ספרות??????????? לא יודע מה זה MAC ותודה על תשובתך. תראי אם את יכולה לעזור לי. תודה.

AYELET1

New member
אם הכל בסדר אחרי בדיקה של מה שכתב לינק

בדוק אם ה-IP שהמכשיר מקבל מתאים לראוטר. הבדיקה נעשית כך: הגדרות -> כללי -> רשת לחץ על החץ שליד שם הרשת אליה הוא מחובר ובדוק אם ה-IP שהוא קיבל מתאים לטווח IP של הראוטר שלך. נתקלתי בבעיה המעצבנת הזו לא פעם בנוסף, נסה לכבות לגמרי את המכשיר (לחיצה ממושכת על כפתור ההדלקה העליון) ולהדליקו.

AYELET1

New member
קרא

כאן אודות IP באיפון השאלה איזה ראוטר יש לך (של איזו חברה) ומה טווח ה-IP המאופשר בו. אם תכתוב כאן איזה IP קיבל האיפון ומאיזו חברה הראוטר שלך קרוב לודאי שנוכל לסייע

היי איילת

הראוטר של אדימקס (?!) ויש לי אייפוד ולא אייפון, והוא דור 2 המון תודה על הנכונות לעזור, מקווה שהמעעט נתונים שנתתי כאן יסייעו...... ותכף אכנס לקישור שנתת למעלה. תודה אשכול.

7878782

New member
תבדקי את הסיסמה

יכול להיות שסיסמה היא באותיות גדולות או שהגדרות אבטחת הרטאר לא מאשרות את זה תורידי הוראות של הרטאר ויש שם אפשאות לפתוח אותו לכל המכשירים בי אס מוצרים לאייפוד ולאיפון בחצי מחיר www.bs-shop.co.il

כן כנראה שיש לי בעיה בסיסמא

של הראוטר בבית כי בארומה למשל הוא מתחבר לי יופי. תודה לכם.

למעלה