שאלה על אייטונס

eyalbroyer

New member
שאלה על אייטונס

בעבר העברתי שיר מסוים מהמחשב לאייטונס וכך אל האייפון.
בטעות מחקתי את השיר, ועכשיו אני רוצה להעבירו מהאייטונס אל המחשב עצמו. השיר אמנם מופיע לי באייטונס, אך לא הצלחתי להעבירו למחשב.
מישהו יודע כיצד עושים זאת?

noa_f

New member
כשאתה אומר "אייטיונז" אתה מתכוון לתוכנה במחשב

?
אם כן, אז אם השיר נמצא בתוכנה, סימן שהוא בספריה של אייטיונז במחשב. לאן בדיוק אתה רוצה להעביר אותו? הוא כבר "במחשב".

אם לא - לאיזו "אייטיונז" אתה מתכוון?

ואם אתה מתכוון לכך שאתה רוצה עותק נוסף של השיר בתיקיה אחרת במחשב שלך, קליק ימני על השיר בתוך תוכנת אייטיונז: אחת הפקודות בתפריט הצד צריכה להיות "show in ..." כלומר: תראה לי אותו בתיקיה בה הוא מאוחסן במחשב (אצלי על המק הפקודה היא show in Finder, לא יודעת איך זה על חלונות). בחירה פקודה הזו תביא אותך אל קובץ השיר עצמו בתוך הספריה של אייטיונז. תוכל להעתיק אותו לכל מקום שתרצה, כמו כל קובץ אחר במחשב.

בחיי

New member
אני לא חושב שאפשר

השירים שנמצאים באייטונס לא באמת נמצאים שם. זה לא שהשיר נמצא במחשב ועותק שלו נמצא באייטונס, אלא שבאייטונס זה למעשה לינק פנימי לשיר שנמצא במחשב, כמו קיצורי הדרך לתוכנות בדסק טופ.
לכן אם שיר נמחק מהמחשב אתה גם לא תוכל לנגן אותו באייטונס והתוכנה תגיד לך שהשיר לא נמצא.

זה מה שאני יודע... אשמח שתתקנו אותי אם אני טועה.

eyalbroyer

New member
השיר מופיע לי ברשימה באייטונס רק כאשר אני

מחבר את האייפון למחשב, ועדיין איני מצליח..

eyalbroyer

New member
ויש לי עוד שאלה.....

מדוע כאשר אני מחבר את האייפון למחשב הנייד שלי, אני לא רואה אפשרות לצפיה בקבצים של האייפון (תמונות וכו')? אני גם לא רואה את התקן של האייפון..
אני יכול לראות רק את השירים בעזרת האייטונס..

למעלה