שאלה על אייטונז

AdamINC

New member
שאלה על אייטונז

שלום לכולם. האייטונז שלי לאייפוד מותקנת בכונן C. יש לי בעיה עם הכונן הזה ואני כניראה צריך לפרמט אותו.. הבעיה היא שאם אני אפרמט אותו, גם האייטונז תימחק ואז אני אצטרך להתקין מחדש, וכידוע - הרשימת שירים שלי שם תימחק כולה ואז לא יהיה אפשר לסנכרן את האייפוד.. למישהו יש פיתרון לזה? מה אפשר לעשות? אני רק צריך להעביר את התוכנה לכונן אחר במחשב, שאותו אני לא מוחק, והכל יהיה בסדר :) תודה על העזרה!

Rachel1987

New member
נצל"ש :]

מחשב חדש , שירים חדשים , סרטים חדשים, אייטונז חדש .. איך אני מעדכנת את האייפוד?? אני צריכה לפרמט אותו ?? סינכרון אוטומטי אגב..אייפוד קלאסיק דור 6 120 ג'יגה. תודה רבה !!

LinkTree

New member
יש פיתרון

מעבירים את הכל למקום אחר ראשית את השירים יש הסבר בטאגליינס איך מעבירים אחרכך פשוט תעביר את כל my documents למקום אחר (לא בגרירה אלה דרך ההגדרות של my documents במחשב) וזהו בגדול

AdamINC

New member
אממ

בעיקרון אני מכיר את הפתרון הזה אבל במסמכים שלי, אין שם את כל הספריות שיש לי באייפוד... האייטונז לא יוצר את כל הספריות שיש לי באייפוד בתיקייה שלו במסמכים שלי... פתרון אחר?

LinkTree

New member
הפיתרון שנתתי לך הוא הפיתרון המלא בכל מצב

ההסבר שיש בטאגליינס מסביר לך איך להעביר את כל השירים שהאייטיונס מכיר למקום אחד בצורה מסודרת (למשל תיקיה ב D) אחרי זה הדבר היחיד שיש להעביר הוא את תיקית iTunes שנמצאת תחת My Music - אני ממליץ להעביר את כל תיקית My Documents מ C לכונן אחר לתמיד - זה מאוד מקל על מעבר בין מחשבים ופירמוט כונן C כשצריך

למעלה