או זה משתנה ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif
לרוב אני מרגישה מדושנת ובא לי להתפנק לא שאני מלאה ואין לי אנרגיה אלא שקשה לי להתרכז שבמשהו אחר מאשר תחושת הסיפוק של הגוף שלי לפעמים אני מרגישה צורך להתכרבל עם הבן זוג אבל לעיתים אני מודה שכמו שטוענים על הגברים שהם מתהפכים והולכים לישון לפעמים אורגזמה היא כמו סם הרדמה מבחינתי,ונהנית להרדם בזרועות הבן זוג וואי אין כמעט שינה יותר נעימה מזה
אבל כן לפעמים אני מרגישה מרץ והגוף שלי חי ותוסס לעיתים זה שאני עדיין חרמנית ובא לי עוד (אבל בד"כ אני לא דוחקת בצד השני), לעיתים אני מרגישה שזהו עכשיו אני מוכנה לצאת לעבוד או להמשיך ולמרות שבד"כ אני מתקלחת לפני שאני יוצאת מהבית, דווקא לפעמים לאחר סקס מענג דווקא מתאים לי להשאיר את התחושה הנעימה שעוטפת אותי (לא לשכוח אני עושה סקס רק עם קונדום כך שרוב הנוזלים הפנימיים הם שלי כך שלא תמיד אני מרגישה צורך להתרחץ ישר ולוקחת את הריחות של שנינו איתי
לדוגמא בסילבסטר אחרי סקס משגע לא הרגשתי חשק להתקלח אחרי, באתי מהבית והייתי אחרי מקלחת המשכתי הלאה לא התקלחתי ולמרות שבהתחלה חשבתי ללכת הביתה פתאום נזכרתי שהסילבסטר היום היה כבר בערך 3:00 לפנות בוקר אני גרה בתל אביב נכנסתי לאחד הדיסקוטקים והמשכתי ורקדתי והיה תענוג נוסף
אל תדאגו אחרי הדיסקוטק התקלחתי מה לעשות עשן של סיגריות ואדים של אלכוהול לא נעימים לי אף פעם
שגיתא