שאלה על אזרחות ספרדית..

BarcaBoy2

New member
שאלה על אזרחות ספרדית..

אני יודע שיש מדינות שאם אתה בא מהם אתה יכול לקבל אזרחות אחרי שנתיים בלבד!! האם ישראל נכללת ברשימה של המדינות האלה? אם לא אז כמה שנים צריך לשהות שם לפני קבלת אזרחות.. ועוד משו העם התקופה של השנים האלה צריכה להיות רצופה?

לא....

אם תשהה בספרד גם עשור לא תוכל לקבל אזרחות רק על סמך ישיבה בלתי חוקית במדינה אם תוכל לפרט לשם מה אתה זקוק לאזרחות ספרדית אוכל לעזור לך קצת יותר היות ואם למשל תחליט לפתוח עסק עצמאי- תוכל לקבל תעודת תושב שתספק את צרכיך באם תחליט להשאר בספרד בלבד אומנם התהליך לוקח זמן, אבל האופציה האחרת שעומדת מולך היא להיות נשוי לאירופאית.....

BarcaBoy2

New member
אמממ הסיבה היא..

בגלל שאני אוהד שרוף של ברצלונה של קבוצת הכדורגל!! ותמיד רציתי לגור בברצלונה כדי שאני יוכל ללכת לכל המשחקים של בארסה בבית.. לא התקוונתי לשעיה בלתי חוקית..שהיה עם אישורים והכל אחרי תקופה מסויימת הם נותנים לך אזרחות אני יודע לפחות שככה זה אצל כדורגלנים נראה לי גם לאנשים רגילים זה ככה לא? ועסק עצמאי זה יכול להיות גם סתם מכולת? או חנות אחרת?

זה יכול להיות סתם מכולת

קיוסק או דוכן למכירת פיתות
וגם כבונה אתרים וכו מה שבא לך, אבל העיקר שזה עסק עצמאי שלך ולא מצב בו אתה עובד כשכיר עד כמה שאני יודעת אזרחות ניתנת למי שנולד כאן או למי שנישא לספרדי/ה לכל שאר המקרים- תעודת תושב בלבד וכדורגלנים זה עם אחר, סלבס....

Sparker

New member
ישראל לא בין המדינות, אבל

אם אתה "ספרדי", כלומר צאצא למגורשי ספרד, תוכל לקבל אזרחות תוך שנתיים. כל זאת כאמור רק בהנחה שאתה יושב בספרד עם RESIDENCIA, משמע תעודת תושב. לא כל ויזת עבודה/שהייה מקנה את הזכות הנ"ל. אם אתה לא "ספרדי", זמן ההמתנה הוא 9 שנים אאל"ט.

Sparker

New member
tell me about it. (+../images/Emo124.gifנוביליס)

שחור זה פשוט לא הצבע שלי. נוביליס - זכור לי במעומעם שהבטחת לי מידע כלשהו בנושא שאאל"ט קשור לנושא השרשור הזה.

Nobilis

New member
גם לי זכור במעומעם...

כל כך במעומעם, עד שאני לא זוכר מה זה בדיוק היה. תוכל להזכיר לי כאן או במסר פרטי?

Sparker

New member
אם התוכן בשרשור הזה לא עזר,

אז אנחנו בצרות, כי זה הכיוון שזכרתי. כשאגיע לספרד אנסה את השנאה ושטמה של פורום האם, ואולי אמצא את ההודעה המקורית.

שין

New member
סתם סקרנות - מעוניין לדעת

למרות שאני "אשכנזי" במשפחה שלי מקובל שאנחנו מצאצאי גירוש ספרד, אם הייתי רוצה לקבל אזרחות היה מצב לקבל או שאין שום סיכוי. בכלל איך מוכיחים שאתה ספרדי. אבא שלי טוען שהיה חוק שהיה תקף עד לא מזמן בספרד שאוסר על יהודים להכנס לשם, ידוע לך משהו על זה? האמת שהעניין הזה לא ידוע לישראלים וזה די מעניין למה, יש בכלל מדינה שיש לה חוק דומה, זה בכלל חוק?

למעלה