שאלה על אורנה בנאי..

S H I L G I

New member
שאלה על אורנה בנאי..

אתמול בדרך חזרה אני מתרגשת ומספרת לאמא שלי איך היה וזה..ואז היא אומרת לי: "את יודעת שאורנה בנאי היא חד מינית.." ואני שואלת אותה למה היא מתכוונת והיא אמרה לי "שאומרים שהיא כנראה לסבית"... מה דעתכם? ארז+אורנה=מתאימים ממש!! (שניהם רווקים, אם אני לא טועה)

f o x g i r l

New member
אני חושבת שכדאי....

שלא נעלה את הנושאהזה לגבי אורנה בנאי..., זה עלה פה כמה פעמים בפורום ונמנענו מלדבר על זה....
וכן לדעתי אולי ילך להם ביחד...

PopPy

New member
אוי נו באמת...

שואלים סלבריטי סטרייט מה הוא עושה במיטה? לא. באותה מידה לא צריך להתענין בנטיות המניות של סלבריטיז שהם גייז, וכך גם לגבי הנטיות המיניות של אורנה במיוחד לאור העובדה שמדובר בשמועות שלא אומתו. אני מעדיפה להסתכל על סלבריטי- אמן, בדרן, זמר וכל אדם אחר בתחום כדמות שאותה הוא מציג כלפי חוץ. בסופו של דבר מילה וחצי שהחלפנו עם אורנה ולראות אותה על המסך כל שבוע בתור דמות זו לא הכרות עם אדם, ואני לא יודעת מה איתכם אבל אותי ממש לא מענינת הנטייה המינית של אנשים שאני לא מכירה. אורנה היא שחקנית מוכשרת ובדרנית מדהימה, וביותר מזה אני לא כ"כ מתעניינת. בקשר לאורנה וארז- נדמה לי שארז אמר ש"יש בינינו כימיה נדירה" והם נראים צוות נפלא על המסך וגם בצילומים, יש הקנטות משותפות ומלא צחוקים, אבל יותר מזה ממש אי אפשר לדעת. בכל מקרה על הסט נראה שהם מיודדים אחד עם השניה ולא יותר.

Human Nature

New member
גרר... נסחתי תשובה מדהימה- והמחשב

האידיוט סירב לשלוח. אתי, בודאי שמתעניינים בחיי המין של סלברטיז סטרייטים- רק לא באותה תשוקה כפי שמתעניינים באלו של הגייז. אורנה בנאי, כפי שאתי אמרה, משדרת שהיא בן-אדם פתוח, מדהים, נהדר וחושב- מה משנה עם מי היא חולקת את המיטה שלה? אגב, אני לא מבין מה הבעיה עם לסביות
...

S H I L G I

New member
אם הייתי יודעת שאלו יהיו התגובות..

לא הייתי שואלת בכלל... לי ממש לא אכפת לי ממש מהנטיות המיניות, אני סתם סקרנית.. אין לי בעיה עם גייז ולסביות! לדעתי אורנה היא בן אדם מקסים, שהייתי מתה להיות כמוה! ויש לה
טוב (רואים את זה לפי זה שהיא פעילה לזב"ח!)

Human Nature

New member
נטע, זה בסדר שאת שואלת.

אותי באופן אישי מרגיזה החטטנות בחיי המיטות של סלבס, אבל לא התעצבנתי עלייך באופן אישי.

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

אני חושב שזה מעולה שיש סלבריטאים שכן אכפת להם מבעלי חיים. בע"ח הם אחת האהבות הכי גדולות שלי בחיים (יש לי 7 כלבים, 20 אוגרים, ואני לא אמשיך) ואני רק מעריץ את אורנה יותר בגלל הפעולות שלה למען הזכויות שלהם.

אני מבינה שאתם סקרנית בקשר לאורנה

אבל אי אפשר כל הזמן רק לדבר על זה. גם אני סקרנית קצת בקשר לזה. זה רק סקרנות אני לא ממש חושבת על זה ברצינות. זה לא אכפת לי בכלל היא עדיין אישה מדהימה ופצצת כשרון! כמו שאמרו, זה שמועות שלא הוכחו...וכל 1 יכול להגיד משהו על זה אבל אין אמת בדברים, כי אורנה לא הודתה בשום דבר. שתחייה איך שנוח לה, יש לה כבוד ואני לא חושבת שהיא היתה מסתתרת מאחורי האמת, אבל זה רק דעתי, זה לא אומר כלום. בכל מקרה, אף אחד לא יודע חוץ מאורנה מה שהיא, אז בואו נשאיר את זה ככה. היא גדולה מהחיים - את זה כולם יודעים!

למעלה