שאלה על אופצית מעוף

מצב
הנושא נעול.

shaulgr

New member
שאלה על אופצית מעוף

שאלה על אופצית מעוף
אם אני קונה היום CALL 900 JULY בשווי של 1000 ש"ח יש מצב לרווח גבוה או הפסד כואב? תודה מראש.

יהושע 50

New member
כן... ../images/Emo6.gif

שאלה על אופצית מעוף
אם אני קונה היום CALL 900 JULY בשווי של 1000 ש"ח יש מצב לרווח גבוה או הפסד כואב? תודה מראש.
כן...

כפיר ב

New member
תלוי בזמן הנתון

שאלה על אופצית מעוף
תלוי בזמן הנתון
ותוך כמה ימים המדד יגיע לאיזור 900 - 870 בעקרון אם אתה משאיר את הקול הזה עד הפקיעה אתה תקבל כסף {רווח} רק אם הפקיעה תהיה מעל 910.. אבל יש עוד הרבה פרמטרים שמשפיעים על מחירי האופציות במהלך חייה.. כמו : וגא, תטא, דלתא ורק על זה יש תורה מעמיקה.. יש מצב לרווח גבוה כמו שאתה אומר, רק אם המדד יעלה חזק בכמה שפחות ימים לאיזור 880- 890 אז באמת יש סיכוי שתראה כסף לא קטן אבל כל עוד המדד ידשדש, התטא תישחק את האופ' שברשותך

shaulgr

New member
תודה על התשובות

תלוי בזמן הנתון
ותוך כמה ימים המדד יגיע לאיזור 900 - 870 בעקרון אם אתה משאיר את הקול הזה עד הפקיעה אתה תקבל כסף {רווח} רק אם הפקיעה תהיה מעל 910.. אבל יש עוד הרבה פרמטרים שמשפיעים על מחירי האופציות במהלך חייה.. כמו : וגא, תטא, דלתא ורק על זה יש תורה מעמיקה.. יש מצב לרווח גבוה כמו שאתה אומר, רק אם המדד יעלה חזק בכמה שפחות ימים לאיזור 880- 890 אז באמת יש סיכוי שתראה כסף לא קטן אבל כל עוד המדד ידשדש, התטא תישחק את האופ' שברשותך
תודה על התשובות
בורסה זה קזינו לכל דבר, אני אחשוב במהלך החג... חג שמח!

יהושע 50

New member
אל תחשוב...

תודה על התשובות
בורסה זה קזינו לכל דבר, אני אחשוב במהלך החג... חג שמח!
אל תחשוב...
אם אתה שואל את השאלה שפתחה את השירשור אז עדיף שלא תסחור באופציות מעוף לפני שאתה לומד את זה כמו שצריך. חג שמח.

מנסיון, זה הימור מוחלט לגמרי מעוף

אל תחשוב...
אם אתה שואל את השאלה שפתחה את השירשור אז עדיף שלא תסחור באופציות מעוף לפני שאתה לומד את זה כמו שצריך. חג שמח.
מנסיון, זה הימור מוחלט לגמרי מעוף
כל כך הרבה אבל כל כך הרבה פרמטרים יש, שמסחר פתוח, ללא שיטה יביא רק להפסדים ואני אומר לך מניסיון, הווחתי המון חודש שלם, ותוך יומיים שלושה הייתי בהפסדים כואבים. זה חלק מהרפתקאות המעוף, אבל אני גם ממליץ להפסיד כי ככה לומדים

idoba2

New member
זאת הדרך ללמוד...

אל תחשוב...
זאת הדרך ללמוד...
אבל למה להשקיע בזה רק 1000 ש"ח? קנה כבר אופציה שמנה יותר, ככה תרגיש ששילמת תשלום מכובד, לקורס יוקרתי

מצב
הנושא נעול.
למעלה