שאלה על אהבה

barakvi

New member
שאלה על אהבה

אני בטוח שרבים לפני שאלו את אחת השאלות הנשאלות ביותר אבל לצערי אני שואל אותה שוב והשמח לקבל תשובות שאולי ישנו במשהו את האינטואיציה שמנחה אותי . קשה לספר את הסיפור הזה כי הוא באמת ארוך . אבל בקצרה , אני מאמין באופן מוחלט שאני צריך להיות עם משהיא מסוימת כול הרגשות והצרופי מיקרים הביאו אותי תמיד לאותו מקום באופן מוזר ולפעמים הזוי במקצת . שרשרת חיינו תמיד הייתה במקביל ולאחר שהכרנו גילינו שתמיד היינו קרובים בחיים . הצורה שהכרנו הייתה נראת כמשהו שהיה כתוב הרבה לפני . תמיד היה נדמה לי שתמיד הכרתי אותה אולי בעולם אחר ברמה מאוד מטורפת ככה הרגשתי גם בחלומות שלי ראיתי דברים שקשורים בנו הרבה לפני שהם קרו . היא הייתה שונה והסבירות לאחר שהכרנו שבאמת ניכנס למערכת יחסים הייתה נמוכה בגלל בעיות אישיות שלה . אבל אני כול כך האמנתי בקשר הזה שהצלחתי לשנות את המצב והיינו ביחד . במצב מסוים זה נגמר רע וגם את זה חלמתי בחלומות היו סימני הזהרה אבל היום אחרי ניתוק מוחלט בנינו אני מרגיש עדייין שאני יודע בדיוק מה היא עושה בכול רגע נתון ואני גם רואה הרבה דברים שהיא תעשה בעתיד ,אני מרגיש עדיין שאני צריך להיות איתה ,אני מרגיש את זה בצורפי מיקרים שקורים , ניפגשנו לפני כמה זמן בצורה מוזרה ואחריי זה הבנתי שכול הפגישה הזו הייתה פשוט רצף של מיקרים שראיתי אותם הרבה לפני זה זה פשוט היה לי מוזר שהייתי בדיוק במקום מסוים ברגע מסיום מסיבה מסוימת ובדיוק שם פגשתי אותה שוב אחרי שנה הריי באותו מקום בדיוק הייתי יכול לפגוש אלף אנשים אחרים אבל פגשתי אותה בדיוק אייך שראיתי את זה לפני . השאלה היא פשוטה מה זה אומר האם אני צריך להמשיך ללכת אחריי האני מאמין שלי ,אחרי מה שאני מרגיש שנכון לי או פשוט לשחרר את המצב הזה ,אני לא אובססיבי או משהו והמשכתי אבל המחשבה וההרגשה של כול מה שקרה רודף אותי ואני עדיין מרגיש שהיא צריכה להיות איתי .

PurpleFilth

New member
מה שאתה מתאר

מצביע רק על המצב הקיים, ולא על המצב הרצוי. המצב הקיים הוא שיש בניכם איזה שהוא קשר בלתי-אמצעי, אם אפשר ככה לקרוא לו. האמת זה אומר שאתם צריכים להיו "ביחד"? אם אתה שואל אותי, השאלה הראשונה שאתה צריך לשאול את עצמך היא, האם טוב לכם ביחד. משם, אפשר להמשיך הלאה.

למה אתה חושב שאתם חייבים בהכרח לנהל

קשר רומנטי? אם הקשר ביניכם באמת כ"כ חזק,אך במציאות איננו מתפקד כקשר זוגי-למה לא לשמור על קשר שאיננו כזה? It`s a win-win situation
אולי באמת אתם צריכים להיות אחד עם השני,ובצורה זו לעזור להתפתחות אחד של השני,אך מדוע חייב להיות זה קשר רומנטי?

למעלה