שאלה על אהבה

well being

New member
שאלה על אהבה

היי רותי יש לי מין קטע כזה שקשה לי להכיל רגשות אהבה, זה תמיד יתפוצץ או לפחד שזה יגמר או בצורה אחרת כשאין פחד אז לתיסכול-כי אני לא יודעת איך להכיל את הרגש הזה בתוכי. והאמת שאני כבר חסרת אונים ומעוניינת להתמודד עם זה. אני מעוניינת לדעת מה את חושבת על זה. ולדעתי זה יענה להרבה מהקוראים כאן על בעיה דומה. תודה רבה

רותי 11

New member
את בעצם שואלת שאלה

על פחד. בעצם למה הפחדים שלנו חזקים יותר מהאהבה בגלל כל מיני זכרונות של אכזבות מאהבה בגלל כל מיני זכרונות של אכזבות מאנשים, שהיו להם לאורך תקופות חיים אחרות, בגלל שעברנו כל כך הרבה ומה שבעצם יושב הכי חזק אצלנו בתת מודע אלה הם האכזבות ולא הזכרונות של אהבה גדולה כי מה לעשות באנו לעבדו על אותם חלקים ולהתחבר לאהבה ולאחד בצורה חלקה למרות כל אותם זכרונות העניין הוא שמה שאנחנו צריכים לעשות זה בעצם לאפשר אפילו שאולי בהתחלה בגלל שאנחנו עדיין לא נהיה באפשור מלא אז יכולות להגיע אכזבות, אבל כאשר נהיה באפשור מלא הכל ילך חלק, להבין שכל הדרמות שאנחנו יוצרים בראש שלנו הם אשליה והפחד זה חלק שמחזיק אותנו במקום ולא נותן לנו להתפתח אולי הגיע הזמן שניתן לאהבה להוכיח את עצמה ושיהיה מה שיהיה הרי עד שלא נזרוק את עצמנו למים לא נדע לשחות, לדשדש במים הרדודים לא ילמד אותנו לשחות. לא שווה בעצם לחיות? הרי כל עוד אנחנו לא נוגעים באהבה אנחנו לא באמת חיים.

well being

New member
כתבת כאן דברים חזקים

חבל ששטויות כאלו מעכבות לנו את החיים אבל בעצם החיים הם גיבוב של שטויות בכל מקרה אני שמחה שכל מה שצריך לעשות בחיים זה לאהוב לקפוץ למים ולאהוב, עוד יותר כיף. איך אמרו אנשים חכמים פעם: All you need is love ואם מקשיבים טוב טוב לסוף אז זה נשמע:Love is a holy need It is all about love thank you ruti

למעלה