שאלה על אבועבועות רוח

puchiluchi

New member
שאלה על אבועבועות רוח

בן ה 2.9 שלי נדבק (אלוהים יודע מאיפה, אבל זה לא משנה לי) כמובן שהוא ואחותו לא חוסנו, היא בטח תחלה עוד שלושה שבועות. בקיצור השאלה היא כזו, האם ילדים שחוסנו בחיסון ונדבקו במחלה המולחשת גם מחוסנים לכל החיים על משקל ילדים שחלו ונדבקו בצורה הרגילה?

אין בעיה

אני לא מתחמק מדיון מדעי, אבל מצד שני אני גם לא עובד אצלך. אני אענה על הקושיות שלך בזמן שלי בשאיפה הערב. ולגבי הקשקושים האנרכיסטים, אם אתה רוצה לפנות להומיאופטים זו זכותך, אני רוצה לפנות לרופאים אמיתיים וזו זכותי. ובנימה אישית, אני שונא להתווכח איתך כי אין לך תרבות דיון. אתה צודק אני מתחמק, אבל לא מהדיון אלא ממך.

תרבות הדיון שלי היא פונקציה של האדם איתו

אני מתווכח.
כשאני מתווכח עם אדם אינטרסנט, שלא מתבייש לשקר, לסלף ולהתחמק - והכל על חשבון בריאות ילדינו - הטולרנטיות שלי אינה גבוהה.

רגע, זיהית את עצמך? אני דווקא התכוונתי לאבו-חסן אהובך.

בגרע שתהיה ישר, תצהיר על האינטרסים שלך ותנהג כאדם שבאמת מחפש את האמת - תזכה ממני ליחס הוגן ומכבד.

זאת בדיוק הסיבה שאני שונא לדבר איתך

גם אם אני מדבר עם אנשים שאני לא מעריך אני משתדל לשמור על תרבות דיון מינימלית. זה הכל עניין של דרך ארץ.
אתה מוזמן להמשיך לקרוא לי שקרן אינטרסנט וכל עלבון אחר שעולה על דעתך, אבל תצפה שאנהל איתך דיון.

לפי מה שאני קראתי

ילד שנדבק במחלה, אחרי גיל שנה מחוסן לכל החיים, בין אם חוסן וקיבל את הגרסא המוחלשת או קיבל את המחלה באופן טבעי.

puchiluchi

New member
כלומר

החיסון עצמו לא נותן את ההגנה אלה רק אם הילד נדבק במחלה עצמה כתוצאה מהחיסון או אחרי החיסון , כן?

לא

המנה הראשונה נותנת הגנה לא של 100%. אם הילד בכל זאת נדבק הוא מפתח תסמינים של המחלה אבל בעוצמה נמוכה. בכל מקרה אם הילד נדבק במחלה, בין הוא מחוסן או לא הוא מפתח זכרון חיסוני.

כאמור אני לא רופא, ואם אתה רוצה חוות דעת רפואית אני מציע לך לפנות לגורם רפואי מוסמך כמו הפורומים הבאים:
http://www.doctors.co.il/forum-2588
http://www.doctors.co.il/forum-312

הכל ספקולציות של "המומחים"

העובדה הפשוטה שהחיסון נמצא בשימוש שנים בודדות ואף אחד לא יודע מה תהיה מידת הגנה שלו והשפעתו (אם חולים אח"כ טבעית או לא) בעוד 10 או 20 או 30 שנה.
בענין הוא ש"המומחים" חייבים לשמר את הפאסון שלהם אז הם נותנים תשובה אפילו שאין להם צל של מושג מה יקרה.

ממש לא שנים בודדות

בארה"ב מ-1995 וביפן הרבה לפני, אבל תקרא את השאלה. אם מי שחוסן בכל זאת נדבק האם הוא עמיד או לא והתשובה, כפי שאתה בוודאי תסכים איתי, היא כן.

ואני רואה שהפנמת את דברי לגבי חוסר ההבנה

של רופאים בנוגע לחיסונים. התחלת להפנות אנשים "למומחים" .
עדיין, הגאווה שלך אינה נותנת לך להודות בטעות.

למעלה