שאלה\עזרה

d women

New member
שאלה\עזרה

יש לי שאלה והחלק המפתיע ביותר הינו שלמרות האנונימיות אני מתביישת להציג אותה, אני שמנה, כן, כן שמנה, לא מלאה לא עגלגלה, שמנה (ולא, לא גאה) מידת החזיה שלי היא 105 3D ובגדים מידה 6 ואני מאד מתקשה למצוא בגדים צעירים יפים ולא להוציא משכנתא על כל פריט לבוש, לרוב (והאמינו לי עברתי את כל החנויות הגדולות) או שמודיעים לי בהכרזה קבל עם וקונה כי אין להם את המידה שלי או שהבגדים מעוצבים לנשים מבוגרות, בגדים חמורי סבר משהו ואני בחורה צעירה מהמרכז חסרת אונים ואובדת עצות בכל פעם שאני צריכה (אבל ממש מוכרחה) ללכת לחפש בגדים (לרוב זה לחפש ולא למצוא) אני מתוסכלת עצובה ולרוב מסיימת את ה"חויה" בכי האם יש לכן פתרון? האם יש מוצא? יש חנויות שלא ידעתי על קיומן? תודה מראש

DREAM111

New member
היי די וברוכה הבאה קודם כל

אינני יודעת באיזה חנויות היית עד היום אבל אני גם בחלק מהחנויות מידה 6 ואני כן מוצאת בגדים ולפעמים אף מופתעת מכך שאני מוצאת במידות קטנות יותר. כמובן שכל דגם והגיזרה שלו ואז יש שינויים גם במידות. תראי אני לרוב קונה בעונות שלהם יש מידה 6 גדולה. בלילית&ורדה יש גם מידות גדולות והחולצות שלהם לדוגמא מאוד גדולות כך שגם אני לעיתים מוצאת במידה 3 לדוגמא. יש להם שני ליינים אחד שהן מידות קטנות יותר והשני מידות ממש גדולות. יש את שרינה שגם לה יש מידות גדולות וגם שם אני קונה בעיקר חולצות. לגבי המחירים אני מאוד מבינה אותך אבל מזה אין לנו מנוס ולכן אני יכולה להודות ולהתוודות כי אני את רוב קניותי עושה לקראת סוף העונה כאשר כבר יש מבצעים ומחירי סוף עונה. אשמח לשמוע אם מישהו מכל מה שציינתי כבר היית ואיך התרשמת.

d women

New member
תודה

ראשית דרים תודה רבה רבה על קבלת הפנים ועל התגובה את עונות אנימאד אוהבת עולם כך נראה הגזרות הולכות ומצטמצמות וקשה לי למצוא בגדים לגבי שרינה, שם אני מצאתי בגדי ערב ולא בגדים קלילים יותר ועל בלילית&ורדה מודה שלא שמעתי וכך אף חברתי נשמח מאד לדעת היכן ישנן סניפים באזור השרון והמרכז ושוב תודה! סופ"ש נעים ורגוע

DREAM111

New member
היי די

לגבי עונות לא ידוע לי על כך שהמידות מצטמקות אכן במתאים לי הן הצטמקו אבל ממש לא ידוע בעונות אשמח לנסות לברר את הנושא. לגבי שרינה דווקא הקיץ אני מצאתי גם ביגוד יום יומי אצלה. ורדה לילית סניפים יש בראשון בפ"ת נתניה ועוד צפונה או דרומה אימרי לי איזה מהם מתאים לך ובכייף אתן לך את הפרטים. בכלל את יכולה להיכנס למאמרים ולראות את הכתובות גם. במאמרים את יכולה לראות עוד חברות ורשתות של מידות גדולות. שבת קסומה.

החורזת**

New member
היי דרים. לגבי עונות אני לא יודעת

אם זו מדיניות של הצטמקות המידות או שזה היה מקרי, אבל לפני כשבוע הייתי בחנות בבילו סנטר. אז חלק ממידה 6 היו חולצות קטנות, צמודות וקצרות ואילו הטוניקות נראו כמו חלוק.

DREAM111

New member
שוב כמו שאמרתי לדי

יש כל מיני גזרות ולא כל גיזרה של 6 גם עלי עולה. בדיוק כמו שבלילית ורדה יש שני ליינים שאחד זה מידות ממש ענקיות ככה ששלוש גדולה עלי. אם את זוכרת את החולצה הלבנה שלבשתי אצל ליאור שהיה בבית של שרית29 זו מלילית ורדה וזה מידה 3 וזה גם היה קצת רחב אבל עדיף מצמוד לדעתי. יש לי עוד אחת שקניתי אצלם וגם היא 3 וגם גדולה ויש אותה גם עד מידה 5 ככה שזה ממש ענקי.

אני רואה גם המנהלת

כאן חושבת שאם היא תנקוט בשיטת ההתעלמות, הבעיות יעלמו. אז לא, הם לא יעלמו עד שעד לא תתחילי לשמור על התקנון ולמחוק את כל ההודעות שמפרסמות אתל גברת פומפדור!! הפורום לא שלך, הוא של תפוז, ויש צורך לכבד את התקנון שלהם. מחר הנהלת הפורומים תשמע ממני.

אני מצטערת לומר

אבל אני לא רואה כאן שום בעיה מאדאם פומפדוק זו חברה שמוכרת לציבור השמנות וכמו שלכל החנויות יש פה קישור גם לה יש כנראה שמשהו מפריע לך ולא לא היית נכנסת בכינוי חדש אין שום בעיה בפרסום זה

DREAM111

New member
שלום לך דופרצופית

קודם כל חבל מאוד שאת דבריך את לא מסוגלת לבוא ולומר בשמך המלא ולא להסתתר מאחורי כינוי. לגבי חתימות אישיות של אנשים אין לי כל כוונה להיכנס ולהעיר לכל אחד שישנה את חתימתו לפי החלטתי. עגלגלה חותמת את כל הודעותיה ברשת בדרך זו ולא ידוע לי על כך שחתימה אישית היא בהחלטת מנהלים. את מוזמנת ליצור קשר עם תפוז פורומים ולהעלות את הנושא כאהבת נפשך אני אינני מתכוונת להיכנס איתך לדין ודברים. שבוע טוב.

אכן את דברי העלתי

בפני הנהלת הפורומים, הם גם התרעמו על התופעה, והגולשת המפרסמת נחסמה. מעניין שאינך מתכוונת להיכנס איתי לדין ודברים, עד כמה שהבנתי את התרעמת על מנהלים שלא מגיבים לתלונות הגולשים. כמו שאמרתי - דו פרצופיות בהתגלמותה. אמנם הגולשת המפרסמת נחסמה, אך אשמח אם בעתיד תמשיכי את לשמור על תקנון הפורומים, מבלי שגולשים ששמים לב שהמנהלת לא מבצעת את תפקידה יאלצו להתלונן על כך בהנהלת הפורומיחם. שבוע מצויין.

מה קרה, דו"פ, שיצאו לך העיניים?!

את יודעת מה, תחסכי ממני את התשובה..... כשמך כן את ובעצם איך קוראים לך בכלל?! או שמא את מפחדת להזדהות בשמך האמיתי פן נחבר אישיות לפנים?! DK

דופרצופית פרצצנית

מה כואב לך אני יודעת שמנהלת הפורום הזה הגיבה בפורום שמנות. אולי יש לזה קשר גם לך? מי את למה את מיסתתרת מאחורי שם שמתאים לך מאוד

DREAM111

New member
דו שלום שוב

אז קודם כל תודה על העידכון לתפוז אני רק מקווה שאת בודקת את חתימותיהם של כל הגולשים כדי לבדוק אם יש מישהו שעובר על תקנון כל שהוא. אני מבינה את הרצון שלך לסגור איזה "חשבונות" שלא ברורים לי אבל אין בעיה אני כאן בשביל כולם כולל אותך בהטחות שלך כלפי. בנתיים לא היתה הודעה בה מישהו לא קיבל את התיחסותי לטוב ולרע. לגבי שמי אינני משתמשת בשמי האישי כשם ש-99% מהגולשים ברשת האינטרנט לא גולשים בשמם אבל ואבל גדול כולם יודעים את שמי ואם את גם מעוניינת וזה ממש מסקרנן אותך אז נעים מאוד אני לילך. ההבדל בני לבינך שאני ממשיכה לכתוב בשמי שהוא דרים. את נכנסת לכאן בשם חדש בטוחני כי את כותבת בפורום השכן או אפילו כאן בשם אחר לגמרי וכאן את בשם חדש לגמרי. מאחלת שבוע טוב.

מון שרי

New member
ל - אשה אשה יש מידות גדולות

הרבה יותר מאשר מתאים לי למשל. המחירים שם גבוהים אבל הבגדים יפהפיים ובסוף עונה אפשר למצוא ממש בגדים צעירים ושווים במחירים לא בשמיים. הסניף שאני מכירה הוא בקניון ארנה במרינה של הרצליה.

Agnetta

New member
ל"אישה אישה" המידות לא ממש גדולות

הם צימצמו את המידות בדיוק כמו "מתאים לי". בשנה שעברה מידה 3 של "אישה אישה" תאמה את מידה 6 של "מתאים לי" והשנה מידה 4 מגיעה בערך למידה 50. כמעט בכל הגזרות. הם עובדים הרבה עם בדי לייקרה וניצמדים למיניהם, יותר מידי ניצמדים לדעתי. ובכלל האופנה שלהם לא משהו השנה, אני קניתי חליפה אחת לפני כמה חדשים ב 600 ש"ח בערך. והיא בסדר ולא יותר מזה. לדעתי האופנה שם מעט מבוגרת לטעמי בכל אופן.

למעלה