לאחרונה קיבלתי טופס מהצבא עם מס' שאלות [הטופס בצבע ירוק] הטופס מתחיל ככה: "מצ"ב שאלון פרטים אישיים לצורכי ביטחון שדה עבור מועמדים לשרות ביטחוני..." רציתי שתסבירו לי מזה? זה טופס שנועד לחיל מסוים או שכולם מקבלים את זה...? תודה מראש!
לפי מה שאני יודע. כתבו פה כבר פעם על דברים כאלה. מקבלים את זה מי שנולדו או חיו כמה שנים בחו"ל. תעשה חיפוש "בטחון שדה", בטח תמצא את ההודעות האחרות, למרות שאני לא בטוח כמה יודעים באמת בשביל מה הטופס.
חיפשתי גם בתפוז וגם בגוגל והבנתי בעיקרון מזה בטחון שדה אבל לא הבנתי אם מה ששלחו לי זה זימון כי לא רשום תאריך זימון אלא רק שאלות או שזה סתם שאלון ששולחים למלש"בים שנולדו בחו"ל [למרות שנולדתי בארץ..] יש עוד מישהו שקיבל כזה? זה דף A4 ירוק.. תודה!
זה סתם שאלון שמטרתו להכיר אותך ולראות פחות או יותר מה כדאי יהיה להציע לך בהמשך. מה שמותר לומר זה שלאוו דווקא ישנו זימון כלשהו אחריו. ומספיק חבר'ה קיבלו את זה ניתן לראות את זה בחיפוש.
הצו ראשון שלי היה ב24.8 זתאמרת שעברו כבר חודשיים וחצי בערך ועדיין לא קיבלתי זימון לשומדבר =\ [התאריך גיוס ראשוני שנקבע הוא ל18.11.07] זה נורמלי שלא קיבלתי עדין זימון לשומדבר? תודה
ואם יהיה אז גם לא בטוח שיגלה. וכן הגיוני אני קיבלתי רק מיון אחד שאני יכול לדבר עליו והוא לחובלים/צוללות והצו היה לפני כשנה.. השאר אני בעצמי לא יודע לאן. קיצר תמלא ובהצלחה..
איזה תפקידים אתה רושם נראה לי ככה שאתה יכול לכתוב רק 3 למשל העיקר שאתה באמת מתכוון שאתה מעוניין בהם ולא תזרוק סתם תפקיד לאויר. וגם אל תתפלא אם אפחד לא יציע לך אחד מהתפקידים האלה בהמשך.