אמרו לך פעם שאתה חוצפן ?! ../images/Emo31.gif
שים לב, כותב "יקר" - את הודעתך כתבת בשעה 16:25. בשעה 20:04, כבר התרעמת שלא ענו לך . באמת סליחה שאני לא נכנס כל 3:39 שעות בכדי לבדוק את כל השאלות ולענות למי שצריך. במשכורת המאוד גבוהה שמשלמים לי - 0 ש"ח - אני באמת לא עושה עבודתי נאמנה - נכון ?! האם אתה היית עונה
לכל שאלה פחות מ-3 שעות ו-29 דקות לאחר שנכתבה בפורום בו אתה משתתף פעיל ?? ואולי אין לי זמן לענות לכולם - אז עניתי לחלק עכשיו ולחלק אענה מאוחר יותר ... חשבת על זה ?? ( ומה שנכון לי נכון גם למנהלת הפורום ולכל כותב אחר שעסוק בעיסוקיו כרגע - באמת סליחה שלא התפנינו לענות לך כבר ב-16:26, מי לאחר שהודעתך נכתבה..
מה כל-כך דחוף לך לשמוע תשובה היום. תבוא מחר, בשעה 16:25, ואם עדיין לא ענו לך, תקפיץ את ההודעה
בעדינות ואני בטוח שיהיה מי שישים לב ויענה . הידעת - יש פורומים בהם לא נהוג להקפיץ הודעה אלא אם עברו 24 שעות מאז שנכתבה / הוקפצה לאחרונה ? אבל אתה רוצה עכשיו.. ואתה רוצה מייד .. ואיך מעיזים לענות לאחרים ולא לך ( אולי מחפשים עבורך את המידע .. זה קומון סנס לא להתחיל לצעוק 3.5 שעות אחרי פירסום הודעה )... ואולי עונים קודם למה שמהר יותר להסביר, ולך משאירים תשובה מעמיקה יותר .. לא חשבת על זה ? ואולי.. אולי פשוט לא היה זמן . דבר אחד בטוח : ממני, כבר לא תקבל תשובה