שאלה עדשתית...

icefox

New member
שאלה עדשתית...

שלמלום לכולם היכן ניתן למצוא עדשות ופילטרים ל 52 מ"מ (סוני DSC-S85) במחירים סבירים או מציאות ומשומשים ? תודה מראש תום

icefox

New member
למנהלת הפורום הנחמדה...

חבל שאת פוסחת בדיוק על השאלה שלי (שלי היחידה שלא נענתה בדף הנוכחי) וענית והגבת בכל ההודעות האחרות... אני בטוח שהתשובה תתרום גם לאחרים. יש איזושהיא סיבה מיוחדת ? תום

תיקון קטן - כעת שציינת זאת-אז בדקתי

ומצאתי ש ...יש עוד ש ל ו ש תשובות ושאלות בדף הזה שלא עניתי עליהן. אני לא עונה על כל שאלה ושאלה.מהפתאום? יש עוד משתתפים בפורום
וכעת - איאלץ לשרשר את שאלתך זו - לזו שלא עניתי עליה - היות ועוסקות באותו העניין - אז הלכו עוד כמה דקות מזמני
(יכולת להקפיץ בהוספת ההודעה הנלבבת הזו-ולשרשר לקודמת - נוהל מקובל בפורומים) אחזור מאוחר יותר...לכשאירגע מהאשמה חמורה זו
או יענה לך מישהו אחר,בינתיים. ככה זה בפורום:נכנסים,שואלים,עונים,מגיבים,תוהים,לא עונים,לא מגיבים,...

icefox

New member
מה האשמות שמהאשמות...

למה להתחמק מלענות בצורה כזאת לא סימפטית ועוד לתת תשובה כזאת לא סימפטית. שימי לב שמלכתכילה לא ענית לי והחלטת לעשות "הבה נתחכמה" ולשלוף על כמה שאלות לא ענית... חבל שבמקום לעזור למבקרי הפורום (אני מאמין שבגלל זה נתנו לך את הג'וב הזה מלכתחילה) את מתנגשת ראש בראש.. דווקא אפרת ונטע אמרו שמנהלי הפורום נבחרים ע"פ הידע שלהם בתחום, ואת בחרת בכלל לא לענות לשאלות. חבל שכך, באתי לכאן לקבל תשובה לנושא ובמקום זה אני מקבל פנים חמוצות. אז הרי גם לך
, והסתלקתי...

פלטרון

New member
אמרו לך פעם שאתה חוצפן ?! ../images/Emo31.gif

שים לב, כותב "יקר" - את הודעתך כתבת בשעה 16:25. בשעה 20:04, כבר התרעמת שלא ענו לך . באמת סליחה שאני לא נכנס כל 3:39 שעות בכדי לבדוק את כל השאלות ולענות למי שצריך. במשכורת המאוד גבוהה שמשלמים לי - 0 ש"ח - אני באמת לא עושה עבודתי נאמנה - נכון ?! האם אתה היית עונה לכל שאלה פחות מ-3 שעות ו-29 דקות לאחר שנכתבה בפורום בו אתה משתתף פעיל ?? ואולי אין לי זמן לענות לכולם - אז עניתי לחלק עכשיו ולחלק אענה מאוחר יותר ... חשבת על זה ?? ( ומה שנכון לי נכון גם למנהלת הפורום ולכל כותב אחר שעסוק בעיסוקיו כרגע - באמת סליחה שלא התפנינו לענות לך כבר ב-16:26, מי לאחר שהודעתך נכתבה..
מה כל-כך דחוף לך לשמוע תשובה היום. תבוא מחר, בשעה 16:25, ואם עדיין לא ענו לך, תקפיץ את ההודעה בעדינות ואני בטוח שיהיה מי שישים לב ויענה . הידעת - יש פורומים בהם לא נהוג להקפיץ הודעה אלא אם עברו 24 שעות מאז שנכתבה / הוקפצה לאחרונה ? אבל אתה רוצה עכשיו.. ואתה רוצה מייד .. ואיך מעיזים לענות לאחרים ולא לך ( אולי מחפשים עבורך את המידע .. זה קומון סנס לא להתחיל לצעוק 3.5 שעות אחרי פירסום הודעה )... ואולי עונים קודם למה שמהר יותר להסביר, ולך משאירים תשובה מעמיקה יותר .. לא חשבת על זה ? ואולי.. אולי פשוט לא היה זמן . דבר אחד בטוח : ממני, כבר לא תקבל תשובה

חבל-ניגשתי לחפש על מה לענות וגיליתי

את התגובה החצופה הזאת. אז...אין כבר טעם לבזבז זמני...נכון? גם כך לא מקבלת עליו תמורה - ולא עונה בלחץ - מצטערת.זה הולך לפי זמן-וחשק. התשובה ניתנה על משקל התגובה המאוד לא סימפטית והחצופה.\ משהו.שלך. אף אחד כאן לא לשרת אף אחד אחר שקופץ לביקור - והתשובות ניתנות לפי החשק-והזמן.להשקיע בתגובות למישהו אחר = השקעה של זמן ומחשבה - דבר שבטח אתה יודע- כי עובדה שלא משקיע עבור אף אחד-לא הגבת לאף אחד - אבל טרחת לענות ולהתנגח בי - שהעזתי להגיב להאשמה החצופה שהעלית.רק ציינתי שלא הפליתי אותך לרעה,הטענה שהעלית, וכי יש עוד כמה שתשובתם לא נענתה על ידי,ואתה לא היחיד. אני שומרת לעצמי את הזכות לענות אפילו לאחר יום-יומיים - או בכלל לא. 'נו -כבר'!- לא כאן. ומי שלא מתאים לו - שלא יחפש כאן תשובות.לא ממני.ולא את הרצון הטוב שלי ושל האחרים. ממש הגזמה פרועה!!! יום טוב ל י !

shmuliksh

New member
היא מנהלת הפורום, ובהגדרת התפקיד

לא מופיעה ההגדרה של "חיבת לענות לכל התשובות". מנסיוני, היא עונה בפרוט על המון שאלות. ושוב לא חיבות להיות לה תשובות לכולן, וגם אם יש לה תשובה, היא לא מחויבת לענות. אז תרגע, ותמתין בסבלנות שאולי מישהו כאן יענה לך. לא, לי אישית אין מושג, ולכן לא יכול לענות לך.

PbD

New member
אתם מפספסים את ההומור... ../images/Emo98.gif

"ידע טכני זה אני" ואכן, רצוי שהאיש עם חוש ההומור המשונה הזה יתאם את הציפיות שלו, או ימשיך להעניש אותנו בהעדרותו...

ceric

New member
פשוט חצוף../images/Emo46.gif

פשוט חצוף, לא שווה לבזבז את הזמן עליו...

למעלה