שאלה עדינה לי

חיים ג

New member
שאלה עדינה לי

שלום לכם, אני קורא די ותיק של הפורום, די נהנה לקרוא את החוויות וההתרשמויות של באי הפורום. ועכשיו לשאלה עדינה בענייני טקט: הבעיה: בהרקדה בה אני רוקד ישנו זוג די נחמד יחסית מעיר שאף הוא רוקד. בכנות נחמדים וחביבים וכייף לראותם רוקדים. אלא מאי? הבעיה היא ב"פעילות" שמתלווה לחווית הריקוד. לא יודע איך לנסח בצורה עדינה - אבל רוב הזמן הזוג עסוק במזמוזים לוהטים גם על רחבת הריקודים. לא אחת הם נצפו רוקדים כשידיו של הבחור בתוך חולצתה של הנערה, מתנשקים בלהט וכולי (וגם בעת ריקודי מעגל). תשאלו למה זה מפריע? אז לי אישית אין בעיה, למרות שמציצנות היא לא ממש כוס התה שלי. הנקודה שהמעשים הללו נעשים תוך כדי ריקודים ובד"כ כשהם רוקדים במרכז המעגל. לא אחת בלהט החיבוקים (אני מעדיף לכנות את העניין כך), הם אף מפסיקים לרקוד ורוקדים אחרים נתקלים בהם. זו היא למעשה ההפרעה העיקרית. (מעבר לעובדה ש"המחזה" לא ממש לטעמו של כל אחד שהופך בעל כורחו למציצן). הבחורה עצמה גם נוטה לעיתים לגשת לגברים זרים ותוך כדי שיחה לגעת בהם בצורה די אינטימית ואני מודה....אף מביכה (ליטופים וכולי). הערות של רוקדים אחרים של "לכו ותמצאו פינה שקטה" או "ח´ברה אולי תעשו מקלחת קרה ותרגעו קצת" לא זכו באוזן קשבת. גם הערות של המדריך עצמו לא ממש נענו. ידוע לי מרוקד אחר שהבעיה הייתה קיימת גם במקום אחר בו הם רקדו ושם התגובה של שאר הרוקדים גרמה להם להדיר את רגליהם מאותו מקום. רוקדים אחרים ואני חשבנו שאולי יש פה בפורום אנשים שנתקלו בתופעה דומה או שיכולים לתת עיצה כיצד ניתן בעדינות להסביר לזוג המאוהב כי יש מעשים שהצנעה יאה להם. אבקש את סליחתכם שאני מפריע בעניינים שאינם ממש הרקדה טהורה, אבל מאוד אעריך הצעות בנדון. תודה מראש, חיים ג.

חיים ג

New member
ואני חייב לציין שאני מאוד מחפש איך

להעיר להם בעדינות מירבית. הבחורה עצמה צעירה מאוד ולא הייתי רוצה שתפגע קשות.

לחיים ג -

אתה צודק זה לא המקום גם אם הם היו זוג במציאות זה לא המקום , זה נותן תמונה עכורה ולא יפה של ההרקדות. גם לאלה המתלווים לרוקדים ורואים תמונה שכזו אז זה כלל לא יאה, זה מראה ומחזק כאילו שהמקום הוא מיועד למפגש פנויים/פנויות ואת זה ודאי שאנו לא רוצים . כמו שנאמר כבר צריך שהמדריך יעיר , צריך לדבר עם המדריך והוא יעשה זאת בצורה עדינה עם הזוג ולבד.

ואו, נשמע מביך

היחידי שאולי יכול לומר לזוג שיעזוב את המקום אם לא יתנהג בצורה נאותה, או שלפחות לא ירקדו באמצע המעגל ויפריעו - הוא המדריך עצמו. מעבר לזה, רק הערות של הרוקדים עצמם אולי יגרמו לזוג להבין שהם מהווים הפרעה. אבל אם הם לא מבינים בעצמם או בוחרים שלא להבין, נראה שאין הרבה מה לעשות בענין. אולי רק להתעלם. נראה כמו זוג שמחפש תשומת לב ואולי אם זו לא תינתן לו, הם ילכו לחפש קהל אוהד יותר למרכולתם....

בעיה1

New member
חיים ג - אל תעלב אני מתלוצץ

בקשר לזוג המאוהב. תציע למדריך להביא מיטה עם שמיכה דקה, ושיניח אותה במרכז המעגל. תציעו לזוג , לנוח על המיטה , כשהם נעורים לאהבה. תראה איזה רייטינג יהיה להרקדה שלכם. מכל החוגים ינהרו אליכם , תהוו מוקד משיכה. ותוכלו להוזיל את עלות החוג. תשלמו פחות ותהנו יותר. והלואי וכל הבעיות יהיו כאלה . באהבה בעיה1

עוז 2002

New member
ענין של גישה

אני חושב שצריך לומר להם "חבר´ה, זה מפריע". לא יותר ולא פחות. אולי תשומת הלב שהם מושכים מוצאת חן בעיניהם ואז המלצות ל"מים קרים" דוקא מעודדות אותם. פשוט לומר בהחלטיות "זה מפריע". אני מאמין שלא זו כוונתם וכשיבינו שזו התוצאה התנהגותם תשתנה. אבל לא ברור לי פרט אחד: כשהיא מלטפת גברים זרים, אפשר ללטף אותה חזרה??

עוז ........../images/Emo24.gif

קודם כל קבל מקדמה - חיבוק במקום לטיפה. אבל מה לך ול"זקנה" כמוני. עכשיו אם תרצה לטיפה או משהו דומה תצטרך ל"הלשין" לנו היכן אתה רוקד ואז נשלח אליך לפי התור את כל : הבלונדיניות, הצעירות, החתיכות, אני בטוחה שיעשו זאת בשמחה רבה.

עוז אולי פשוט תמסור באיזו הרקדה

ניתן למצוא אותך כך שיהיה קל לכל הבלונדיניות הצעירות והיפות להתארגן ולהגיע לערב ליטופים מרוכז. מבטיחה שבהרקדה הזו יהיה רייטינג לא רע. אולי איזה מרקיד ירים את הכפפה ויארגן הרקדה מיוחדת?

בעיה1

New member
דינדונית - תזהרי !

עוד יתברר שעוז וזקנמוךקרח הם אותו אדם. אותה גברת בשינוי אדרת.

בעבר כאשר רוב החוגים לא היו פרטיים

אלא אורגנו על ידי ההסתדרות או העיריה אז המדריך לא היה מאפשר לזוג כזה להמשיך ולרקוד(בעבר האנשים היו יותר שמרנים ולא היה בדיוק ככה) והוא פעל לפי ההנחיות שקיבל כאשר קיבל את ההרקדה והמשכורת. כיום רוב החוגים פרטיים והמדריכים משתדלים לא להרגיז את העבריינים כי אז יפסידו אותם ואת הכסף שהם מרוויחים מהם. לכן הם או מעלימים עיניים או בלחץ רוקד מסויים המדריך מסביר להם בעדינות שלא עוזרת.

גם אני רוצה ... ../images/Emo13.gif

היכן ההרקדה הזאת ? שנים אני הולך להרקדות בתקוה שאולי מישהי תלטף אותי, ואף אחת לא רוצה. מה דעתך ? אם אבוא להרקדה הזו יש סיכוי שגם אני אזכה בלטיפה ?
ולענייננו, מה איכפת לך ? מחר עוד תחליט שמישהי לא לבושה בצניעות מספקת ? הדבר היחיד שמטריד הוא שהם מפריעים לאחרים לרקוד בזמן שבלהט תשוקתם הם נעמדים באמצע הריקוד. ואז אפשר פשוט לבעוט בהם כמיטב מסורת ריקודי העם העתיקה.
נ.ב. - כאשר מישהו דורך עלי מחוץ למעגל, כאשר איננו רוקדים, אני מעיר לו שהפריוילגיה לבעוט בי ולדרוך עלי נתונה לו רק כאשר שנינו רוקדים

זקנמוך... אני חוששת ../images/Emo7.gif

שבגלל גילך, צורתך ותמונתך היפה. אותן צעירות ויפות לא כל כך יסכימו ללטף אותך.. אבל אתה יכול לנסות....
להתלוות לעוז אולי הוא ינדב לך את העודפים.

חיים ג

New member
הבהרה לזקן נמוך וקרח

אני לא איזה שומר מוסר מתחסד. חוששני שגם אני לא ממש בקיא בהגדרות של לבוש צנוע. הנקודה היא שאם בסרט כחול חשקתי, הרי שאלך לוידאומט הקרוב אשכור סרט כזה ואצפה בו במקום המתאים. אין לי שום בעיה עם העובדה שהזוג מאוהב ואחוז תשוקה. אדרבא שיאהבו. הבעיה היחידה בפעם האחרונה שהזוג החליט באמצע ריקוד סוער לעצור להפסקת גיפופים שאיתרע מזלה של בת זוגי והיא זו שנתקלה בהם ונקעה את רגלה. בענין הבעיטות רשמתי לפני. אמנם אין זה ממנהגי לבעוט בנערות שגילן כגיל בנותיו, אבל יתכן וזה יעזור. בינתיים מאז שהעלתי את בעייתי, פנו עוד מספר רוקדים את המדריך והוא הבטיח לקחת את הזוג המאוהב לשיחה קצרה.

הותיקה

New member
שמרו על הגבול העדין...

חברים,רובכם התיחסתם בהומור לבעיה,אך בסופו של דבר הגענו למסקנה שהעיקר הוא שלא יפריעו פיסית לרקדנים האחרים בעצירות פתאום. נדמה לי שאנחנו מתעלמים כאן מהיבט חשוב של הריקודים,שהוא משמעות הקשר שבין בני הזוג לריקוד.האם לא מביטים אנו בהתפעלות והנאה בזוג שנראה מחובר במבט,מתואם בתנועה וקרוב במידה הסבירה לעומת השממון של מראה שניים שבמקרה מטילים זה לצד זו. בריקודי זוגות יש גם מעט ארוטיקה,אין להכחיש! זה כנראה הדבר שמבדיל אותם מהמחול האירובי. ריקודי זוגות הם מעין משחק,פנטזיה או אשליה,כמילות השירים שלרב מביעים אהבה,כמיהה,געגועים ודומיהם. לגבי הפנטזיות חשיבותן בראשינו ולא בהכרח במימושן. בערב מוצלח כולנו חיים לרגע את מילות השירים,מרגישים יפים ומחוזרים,או לפחות שואפים לחוש את מה שהמילים מבטאות. אם כך אני מציעה שנעסוק יותר בהסתכלות בבני זוגינו(שרובינו כבר שכח עד כמה זה חשוב) ולא בבני זוג של אחרים או מעשיהם וכך ירווח לכולנו.

למעלה