שאלה עבור מישהו

4אנגל

New member
שאלה עבור מישהו

מאחר ולמכר שלי המצב במקום העבודה לא ממש אידיאלי (לפי מה שמספר) כבר כמה זמן, הוא מרגיש זלזול וחוסר הערכה מצד הממונה עליו וזה משפיע עליו. לכן שאלתי עבורו בפריסת 5 קלפים+סיכום את השאלה: מה ההתפתחות הצפויה במקום העבודה של-X ב-3 החודשים הקרובים, והתוצאות הם: נער גביעים, יום הדין, 7 מטבעות, שמש, 3 מטות וסיכום-9 מטבעות. משהו יכול לעזור לפרש את המשמעות שלהם?

צ ל י ל 8

New member
היי אנגל ../images/Emo140.gif

מה – נער הגביעים ההתפתחות הצפויה – יום הדין במקום העבודה - 7 מטבעות של-X - שמש ב-3 החודשים הקרובים, - 3 מטות סיכום = 9 מטבעות. לדעתי יהיה טוב. למרות שהוא קצת מאוכזב מאיך שדברים מתפתחים במקום העבודה, נראה שבסך הכל טוב לו שם והוא לא מעוניין לעזוב או משהו. לדעתי ההתפתחות הולכת להפתיע אותו לטובה והוא יהיה מאושר הרבה יותר ממה שהוא עכשיו. הוא רק צריך להמתין קצת, אולי זה לא יקרה ב-3 בחודשים הבאים, אבל זה יקרה.

4אנגל

New member
צליל...

אני שמחה בשבילו שדברים יסתדרו לו במקום העבודה בסופו של דבר. תודה לך.

4אנגל

New member
עוד בקשונת קטנטונת...

שאלתי בקלפים (5+סיכום) מה פוטנציאל המערכת הזוגית של X ב- 3 החודשים הקרובים, מכיוון שכפי הידוע לי הוא נפרד מחברה שלו לפני כמה חודשים, רציתי לדעת האם תהיה לו התפתחות חדשה בעניין הזוגי,פשוט חשוב לי שיהיה לו טוב. ולהלן התוצאות: אביר המטות, אס חרבות, 5 חרבות, 7 גביעים, מלך מטבעות וסיכום-מיזוג תוכלי לעזור בפרוש? תודה

batgalim

New member
תגידי אנגל -

הידיד שלך יודע שאת פורסת עבורו את קלפים?

4אנגל

New member
בוקר טוב בת גלים

האמת הוא לא מאמין בטארוט, ואני שואלת למענו כי סה"כ הכוונה שלי היתה טובה, אם זה אסור אז סליחה.

batgalim

New member
בוקר אור אנגל

אין לפתוח בקלפים למי שלא נתן את אישורו ורשותו. שיהיה לך יום טוב.

למעלה