שאלה עבור חברה.

נירה63

New member
שאלה עבור חברה.

לחברה שלי ולבעלה יש עסק משפחתי שמצבו הכלכלי כיום אינו טוב. השאלה שלה היא מה יהיה בשנה הקרובה. איזו פריסה עלי לעשות? כמה קלפים לפתוח?

ליאת39

New member
שנה זה המון זמן...

אפשר לשאול " מה ההתפתחות הצפויה בעסק המשפחתי של איקס בשלושת החודשים הקרובים?" 5 קלפים + קלף סיכום

נירה63

New member
השאלה והפריסה

מה ההתפתחות הצפוייה בעסק משפחתי של איקס בשלושת החודשים הקרובים? הפריסה מימין לשמאל: קיסרית, קוסם, 10 מטות, 8חרבות, מוות קלף סיכום: 8 גביעים

צ ל י ל 8

New member
נירה-אני מבקשת לא להקפיץ ../images/Emo70.gif

אם הודעותייך יוקפצו שוב, ולא יהיה לך סבלנות לחכות, אני באופן אישי לא אהיה מוכנה לענות לך. קחי לתשומת ליבך.

נירה63

New member
צליל,למה האגרסיביות הזו?

לא ידעתי שאסור להקפיץ כאן, מאחר וזו הפעם הראשונה שאני מקפיצה את הודעותי היה כדאי ואולי טוב אם היית מסבירה את הדברים ולא כותבת לי: "אני באופן אישי לא אהיה מוכנה לענות לך"? למה הגישה הזו צליל??

צ ל י ל 8

New member
את יודעת למה?

כי לא טרחת לקרוא את הודעת המנהלת לפני שהתחלת לכתוב בפורום. ושום מנהל פורום לא אוהב שמקפיצים את ההודעות. כל הודעה בפורום נענית בזמנה. זה שאת הופכת את ההודעה שלך ראשונה למעלה, זה לא אומר שיענו לך ראשונה. אני הולכת עפ"י סדר ההודעות מתחתית הדף עד למעלה, כך שהודעות שמוקפצות נענות בסופו של דבר אחרונות.

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב נירה ../images/Emo140.gif

מה - קיסרית ההתפתחות הצפוייה - קוסם בעסק משפחתי – 10 מטות של איקס – 8 חרבות בשלושת החודשים הקרובים? – מוות קלף סיכום: 8 גביעים פריסה קצת מבלבלת. יש המון
פוטנציאל במקום הזה. המון. הבעיה היא שהכל כבר קורס בין הידיים. אני חושבת שהזוג כבר במצב של "להרים ידיים" וזהו. לי נראה שהם במצב נפשי של ייאוש טוטאלי ושהם מרגישים שהעסק הזה כבר הפך להיות עליהם לעול כבד מדיי. אם קלף הסיכום היה חיובי הייתי אומרת שקלף המוות בא להראות על שינוי משמעותי לטובה. אבל קלף המוות+קלף 8 גביעים מעיד לדעתי על קריסה של העסק והצורך להיפרד ממנו עם הרבה יזע ודמעות. הושקעו בעסק הרבה מאמצים, הרבה רגש ואהבה. אבל, כעת כנראה זה הזמן לעזוב וללכת. קצת קשה לדעת מהפריסה הזו מה הבעיה בעסק. במקום ליאת, אני הייתי מציעה את הפריסה הקלטית דווקא ששם ניתן לקבל פירוט רב יותר על העסק. בכל אופן, עם כל הצער והאכזבה, והפוטנציאל הקסום שבעסק עצמו, נראה כי הם ייאלצו להיפרד ממנו.

למעלה