שאלה עבור גללללי

ilovenewyork

New member
שאלה עבור גללללי

פרסמת בפורום סטארגייט כי הסדרה תעלה מהתחלה בערוץ יש לך מקורות מוסמכים ? Don't tease us כי אם זה נכון זה יהיה ענק !!!

MarcoCohen

New member
סתם שתדעי היא בקושי עונה פה

בהצלחה בכל זאת אני הייתי הולך על לשלוח לה פרטית

snier1991

New member
ערוץ 11 נתן לכם את הזכויות?

אבל שמעתי שהן נורא יקרות

די!!!!!!!!! ברצינות???!!!!! סטארגייט תעלה, די

בערוץ כל העונות מהתחלה???????? ענק~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AXN נהפך לערוץ משובח מיום ליום., בערוץ כל העונות מהתחלה???????? ענק~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AXN נהפך לערוץ משובח מיום ליום.

fibilover

New member
לגבי האמינות של גללללי הזאת

שמתי לב שהיא עונה הרבה פעמים בפורום וזה נשמע לי מידע אמין. AXN אם אתם מעלים את סטארגייט מההתחלה אתם הערוץ הכי ענק ביוניברס. מתי מתחילה הההקרנה וכמה פעמים ובאיזו שעה? פליזזז ספרי לנו

HuGo Hell

New member
חחחח, יקיר/תי :)

גלללי היא חלק מצוות הערוץ, לכן היא נמצאת בפורום בצבע אדום ועונה על שאלות.

Iced Hammer

New member
זו סדרה על קבוצה...

שעוברת דרך מתקן בצורת טבעת שנקרא "סטארגייט" שבעזרת טכנולוגיה של חורי תולעת מקשר בין עולמות שונים בזמני "נסיעה קצרים". (חשוב לציין שלא כמו ב"גולשים בזמן" פה הם נשארים ביקום שלנו) הסדרה רצה בחו"ל במשך 10 עונות (כרגע משודרת העונה האחרונה) ובזאת היא הפכה לסדרת המד"ב האמריקאית הארוכה ביותר (לפני זה הייתה תייקים באפלה עם 9 עונות, והסדרה היחידה שעברה את סטארגייט היא דר' הו הבריטית שרצה במשך 20 עונות בירטיות (6 פרקים כל עונה) לעוד פרטים אפשר להכנס לפורום סטארגייט בתפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=784

Iced Hammer

New member
עוד פרטים והערה...

אגב, את אחד השחקנים משחק ריצ'ארד דין אנדרסון הידוע כמגייוור (שגם שודר בזמנו בAXN). חשוב לציין שהסדרה מאוד קלילה (כמובן שיש גם פרקים יותר דרמתיים) אבל הם לוקחים את עצמם בקלילות. נ.ב. אני מעדיף להמעיט בפרטים כדי לא להרוס לאלו שלא ראו את הסדרה עדיין...

חחחחחחח../images/Emo6.gif איך אפשר לא להכיר

הסדרה הזאת כבר 10 שנים באויר!! מצד שני, היא משודרת בערוץ 1....

למעלה