שאלה עבור אשתי

obobus

New member
שאלה עבור אשתי

הי רותי, אשתי מעוניינת שאשאל אותך שאלה בנוגע למצב התעסוקה שלה. היא עובדת אבל מחפשת כבר תקופה מאוד ארוכה (שנה) להחליף את מקום העבודה ולא מוצאת מקום חדש. היא נמצאת בשלב ביניים בקריירה שבו היא over qualified להרבה משרות אבל למשרות בכירות יותר באותו תחום ארגונים מעדיפים קידום מבפנים. לאחרונה גם הציעה לה עמיתה לעבודה לפתוח יחד משרד עצמאי. היא מתלבטת מאחר וכשכירה היא לא מצליחה למצוא עבודה. השאלה היא האם ומתי היא צפויה למצוא עבודה כשכירה בתחום או שכדאי לה לצאת לעצמאות? רותי, אני שולח לך את השם שלה במסר אישי המון תודה

רותי 11

New member
obobus היקר

היאל א מוצאת חדש כי היא ממשיכה לחפש בתחום "הישן" כשמחפשים משהו חדש מתכוונים למשהו שונה, לכן מאוד חשוב שהיא תגדיר את מה היא רוצה לשנות ואיזה סוג של עבודה היא רוצה למצוא, אם להצליח בתור עצמאית או שכירה זה תלוי בה לחלוטין, עד כמה היא אדם מושפע מהסביבה עד כמה היא בוטחת בעצמה, משום שלהיות עצמאי צריך המון תעוזה ובטחון עצמי בלי שום קשר למצב הכלכלי, ולי מרגיש שהיא לא מספיק בשלה לזה.

obobus

New member
הי רותי

לא הבנו את התשובה. היא היתה מאוד ממוקדת בחיפושים בשנה האחרונה ההצעה להכנס כשותפה לחברה עצמאית הגיעה ממש לאחרונה, והיא חשבה עליה בגלל שכלום לא יצא מהשנה האחרונה. למה הכוונה למחפשת בתחום הישן מול לחפש משהו שונה? נשמח אם תוכלי לחדד מעט תודה

רותי 11

New member
obobus יקירי

כשאמרתי ישן הכוונה למה שהיא עוסקת בו לסוג העבודה שהיא עובדת בו ולכן ציינתי שתתמקד במה שהיא מחפשת באמת אם היא רוצה משהו שונה שתלך על אותו דבר ולא לחפש את מה שהיא מכירה ולא טוב לה בו. כי ברגע ששולחים מסרים כפולים לבריאה היא מגיבה בהתאם. לכן חשוב שהיא תגדיר עם עצמה מה היא באמת רוצה אבל באמת מבפנים ואז הדברים יהיו ברורים והיא תמצא עבודה מהר יותר ממה שהיא חושבת. וכמו שציינתי לא מרגיש לי שהיא בשלה להיות עצמאית (אבל זאת תחושה שלי) ולא מומלץ ללכת על דברים כפשרה.

למעלה