שאלה עבור אחי

YARONGAL5

New member
שאלה עבור אחי

זה אומנם שלב לפני הזוגיות.. אבל פה כל הבעיה.. אחי בן 33, גבר נאה ומשכיל, אבל מאוד מתקשה למצוא לו בחורה אני אישית חושב שהרף שהוא מציג גבוה מידיי, או שהנשים פשוט לא מרגישות שהן עומדות בקצב שלו השאלה מה אפשר לעשות כדי לזרז עניינים?? נראה לי שהכרויות באינטרנט זה ממש לא בשבילו..

מריוס זכריה

Member
מנהל
לעשות מנוי לאוזן השלישית

יש שם המון סרטים הוליוודיים על נשמות טובות שרוצות למצוא שידוך את האח, האבא, האמא, השכנה, הדודה הכלב ודג הזהב. תוכל לקבל משם רעיונות מעולים.

seeyou

New member
בן 33 נאה ומשכיל מתקשה למצוא לו בחורה?

ייתכן שהרף שהוא מציג גבוה מידיי צריך לדעתי הסבר מעמיק על המשפט שלך:"מה אפשר לעשות כדי לזרז עניינים." הכוונה שלך היא סתם "להשיג" בחורה? לאיזה מטרה? בימינו לא חסרות בנות-נשים יפות,אינטליגנטיות,עם השכלה זה קורה הרבה פעמים שאת מי שרוצים לא רוצה אותנו ולהיפך. גם ייתכן שהוא לא מעוניין כול כך (מסיבות שמורות לו) ולכן זה סתם תרוץ.-מזכיר לי את הביטוי: הריפה עקומה לכן לא רוקד טוב. אינטרנט זו מדיה טובה להכרויות כאשר יודעים להשתמש בה יוסי

czar

New member
להפסיק לחשוב כאריסטוקרט ולהפסיק

להציב זמנים או יעדים. רק תחייה אתה את עצמך, היום מחר או עוד שנה לא יקרה כלום אבל שאתה מחפש אתה לא מוצא כלום.

אייבורי

New member
עזוב

הוא בטח הומו וסבבה לו. ובכלל המלצה, אל תתדחוף את האף במקומות שהדלת יכולה להסגר.

מיזוגן

New member
נאה ומשכיל? את מי זה מעניין

מה המצב הפיננסי? למזומן יש יכולות הרבה יותר רציניות ומוכחות בשטח מהתכונות שציינת

8MoRiEl8

New member
מה קשור הומו?

מה קשור הומו? אולי הוא פשוט אדם של בית? שלא מרבה לצאת בסופי שבוע ועסוק בקריירה? איך כסף קשור? אין בנות שמעוניינות להכיר אמן עם לב טוב?? קיצר אין קשר לדברים האלה. הוא צריך לבדוק מה באמת מונע ממנו להכיר בחורה רצינית. אולי באמת לחפש במקומות אחרים

morantal55

New member
שמעת על טובי אדר?

אולי זה הפיתרון עבורך.. כל הקטע שזו גישה ישנה חדשה שעוזרת להכיר בן זוג על סמך האישיות שלו שווה ללכת לפגישת ייעוץ כי זה חינם, והאמת שגם מאוד מסקרן. כמובן שרק אם הוא באמת מנסה למצוא זוגיות ולא בשביל להשיג סטוץ יש לה פרופיל בפייסבוק ובדה מרקר, הנה

למעלה