שאלה עבור אחותי

שאלה עבור אחותי

שלום לכן,אמנם חויתי אובדן אבל אני עדיין לא בהריון נוסף,השאלה היא עבור אחותי שנמצאת בהריון ראשון ,ביצעה סקירה מאוחרת אצל ד"ר טלמון בקריות והוא מצא שהעובר קטן ב-4 ימים מהגודל שהוא אמור להיות והפנה אותה להמשך מעקב בהיריון בסיכון גבוה בקופה,כמובן שזה מיד הקפיץ אותי כי אני איבדתי את בני כנראה (עדיין בבדיקה)בגלל אי ספיקה שלייתית (אחד מזוג תאומים לא זהים) בשבוע 34 והיה גם עיכוב בצמיחה התוך רחמית ופער של חצי קילו בין שני התאומים ,כיוון שכך אני מחפשת לה רופא פרטי שאפשר לסמוך עליו בתחום הזה באיזור חיפה או בקריות שיבצע את המשך מעקב ההיריון בנוסף על רופא הקופה מאוד מפחיד אותי שהסרט שלי יחזור שוב אצלה להמלצותכן אודה מאוד מאוד תודה

mamajoni

New member
זה לא יחזור!

נראה לי זה רק הפחדים שלנו, ופער של ארבע ימים, זה לא משהו רציני מדי. תמיד טוב להיבדק עוד ועוד, אך באמת אני מקווה שזה רק בעיות מדידה של אותו רופא ולא משהו רציני. בהצלחה לאחותך

L2R

New member
היי

כמובן כשה אומרים דברים כאלה זה מלחיץ, אבל צריך ללכת לעוד רופא. לפעמים לא מודדים נכון. אל תלחצו יותר מדי, 4 ימים זה לא קריתי. אומנם אני לא מומחה אבל יהיה בסדר.

מבינה מאוד את הפחדים

וחושבת שצריך למצוא איזה שביל זהב: מצד אחד, להבין שהסרט שלך הוא שלך, ולא שלה ולא להלחיץ מידי (גם אם את מאוד לחוצה) וגם לדעת שבאמת סביר שהכל הכל בסדר, גם לאור העובדה שאצלך היו תאומים, שזה תסריט מורכב ואחר. מצד שני, ובעיקר לאור העובדה שהבירור שלך טרם הסתיים, יש לנקוט במידת הזהירות הראויה, לידע את אחותך בדיוק בכל הפרטים הרפואיים הידועים (כדאי לכתוב לה בצורה ברורה או להתלוות אליה לפגישה הראשונה בהיי ריסק), על מנת שיוכלו לקחת בחשבון רקע משפחתי, אם קיים (כמו בעיות קרישה מסויימות, אני מבינה שלך עדיין אין תשובות). בעקרון, על פניו, פער של 4 ימים הוא בטווח טעות התקן של המדידה, כלומר, יתכן שכלל אינו קיים, וגם אם קיים, טרם נחשב פער משמעותי. מאידך, במיוחד לאור הרקע שלך, לא יזיק מעקב הדוק יותר.

למעלה