שאלה- עבודה באילת

justme15

New member
שאלה- עבודה באילת

אני מקווה שזה הפורום המתאים.. יש לי כמה חודשים עד הגיוס, ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שעבד/חשב לעבוד/יודע משהו על עבודה באילת...מדובר רק במלצרות, או שיש עוד אופציות..? איך זה, באופן כללי? תודה מראש

matan b1

New member
תפני לכוח אדם תקבלי הצעות על עבודה באילת

העבודה היא בעיקרון מלצרות בחדר אוכל את מקבלת חדר עם עוד 3 שותפים עם את באה עם חברות מה טוב, המקום מגורים זה בניין רב קומות שיש בו הרבה חדרים ושם ממוקמים כול העובדים יש גם בריכה :) המשכורת מינמום יש 18 אז יש 20 לשעה נראה לי צריך לחתוןם לפחות לחודשיים שלוש לא בטוח .

אני הייתי אמורה לעבוד באילת

אבל זה ממש לא משתלם אז ויתרתי יש עוד אפשרויות חוץ ממלצרות יש צוות בידור,מדריכי ילדים, נערי בריכה וכו'.... הם משלמים מינימום לשעה וההגעה לאילת עצמאית וכמו שאמרו לך יש מגורי עובדים שצריכים לשלם בערך 700 ש"ח לחודש+99 ש"ח לחודש על 3 ארוחות ביום

חברת כוח אדם

איך מגיעים לחברה כזו?.. והאם הדברים שתיארת תופסים גם לגבי בני ובנות ה17 שבינינו?

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אני גם חשבתי על זה

כי אני מתגייסת בפברואר... זה אחד הדברים שתיכננתי וממש בניתי עליו אבל בינתיים לא עשיתי כלום כי הקדימו לחברה שלי את הגיוס, זו שהייתי אמורה לנסוע איתה והתבאסתי. יום חמישי אני יורדת לאילת אני אברר קצת פרטים... אני רוצה או למלצר או צוות בידור, למרות שצוות בידור זה אודישנים מטורפים וגם מבקשים אחרי צבא נראה לי. אם לא אז מלצרות. זה נראה לי ממש חוויה
מאיפה את?

למעלה