מאוד אוהבת מעילים, במיוחד את הקונספט של מעיל-
הרעיון של משהו עוטף ומלטף שיחמם אותי תמיד משמח אותי
אזור מגורים כללי - דוקא ספציפי, ת"א.
כמה מעילים/ג'קטים יש לך - הרבה. כאמור, אני חובבת הקונספט של מעילים. ג'קטים יש לי פחות.
איזה - הבולטים מביניהם:
מעיל גשם צהוב-חרדלי, ארוך, רך, שמשמש אותי בעיקר בחו"ל אבל גם פה. יש לי אותו יותר מעשר שנים (הוא נקנה באחת הנסיעות שלנו לוינה) והוא לא מראה סימני עייפות.
מעיל עור שחור ארוך ונהדר.
מעיל צמרירי אבל קל, יחסית, בגזרת A, אפור כהה, שבמקום צוארון יש לו שתי זרועות של צעיף מאותו חומר של המעיל שאני פשוט כורכת סביב הצואר. הוא היה מאוד זול, משהו כמו 100 ש"ח במשביר לצרכן לפני איזה 12 שנים. אני מאוד אוהבת אותו ומשתמשת בו המון.
מעיל חום עבה מאוד וחם מאוד שקניתי פעם בוינה ברחוב, הוא גם היה זול יחסית, משהו כמו 90 יורו. כשממש קר הוא נהדר.
מעיל פוך שחור ומאוד חם שקניתי בשנה שעברה בניו יורק באיזה אאוטלט. יש לו כובע עטור פרוה כהה (לא אמיתית, מן הסתם) והוא סגור ואטום מהסנטר עד הברכיים. היה יעיל מאוד בימי שלג בסקנדינביה בחודש האחרון.
הכי שמיש לך - אני חושבת שהאפור מהמשביר.
הכי פחות שמיש לך - מעיל גשם בצבע בז' שקנינו פעם. הלכתי איתו אולי פעמיים.
מעיל החלומות שלך - מעיל באורך הברכיים, מבחוץ הוא מעיל גשם שחור, ומבפנים הוא פרוותי ורך וחום. עם כפתורים, בלי חגורה כמובן, וכיסים עמוקים. ראיתי אותו בשנה שעברה איפשהו, הוא עלה 400 יורו, אז הוא נשאר בחנות... יום יבוא והוא (או בן דודו) יהיו שלי.
עוד משהו? בקיץ קניתי בסקוטלנד כמה שכמיות צמר סקוטיות שאני מקוה שיהיו שימושיות. מאוד אוהבת שכמיות