שאלה/סקר

baroolit8

New member
שאלה/סקר

איזה עונה אתם הכי אוהבים? איזה פרק אתם הכי אוהבים בכל עונה? עונה 1: עונה 2: עונה 3: עונה 4: עונה 5: עונה 6: עונה 7: עונה 8: עונה 9: עונה 10: עונה11 (עד כה):

NOAM5317

New member
להלהלה../images/Emo118.gif

עונה 1: 101 ; 110 עונה 2: 209 דיי נחמד עונה 3: 317 עונה 4: 413 עונה 5: 506 ; 508 עונה 6: 607 עונה 7: 703 ; 704 ; 705 עונה 8: 802 ; 804 עונה 9: 911 ; 908 ; 909 ; 906 ; 902 עונה 10: 1008 עונה11 (עד כה): 1101

Catelyn

New member
הממ...

איזה עונה אתם הכי אוהבים? עונה שישית. איזה פרק אתם הכי אוהבים בכל עונה? האמת שהבחירה משתנה מדי פעם, אבל בכל מקרה.... עונה 1: 113 - Cartman's Mom is a Dirty Slut עונה 2: 217 - Gnomes עונה 3: 301 - Rainforest Schmainforest עונה 4: 406 - Cartman Joins NAMBLA (או 416 - The Wacky Molestation Adventure או 402 - The Tooth Fairy Tats 200) עונה 5: 513 - Kenny Dies עונה 6: 607 - The Simpsons Already Did It (או 613 - The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers, קשה לבחור, בעונה הזו כמעט כל הפרקים היו ממש טובים) עונה 7: 703 - Toilet Paper עונה 8: 801 - Good Times With Weapons (המ, או 802 - AWESOM-O או 810 - Pre-School, לא יודעת) עונה 9: 904 - Best Friends Forever עונה 10: 1003 - Cartoon Wars עונה11 (עד כה): 1102 - Cartman Sucks נדמה לי

אוקיי...

אני לא זוכר כל כך את העונות הראשונות, אבל בכל זאת: עונה 1: Mecha Streisand - בעיקר בגלל שהיינו צווחים בכיתה "ברבורהההה ברבורהההההה" משהו כמו חודש שלם. עונה 2: Cow Days - קרטמן, זונה ויאטנמית, אין דבר יותר מצחיק מזה בעולם. עונה 3: Rainforest Schmainforest - אמנם אני רחוק מלהימנות במועדון המעריצים של ג'ניפר אניסטון, אבל היא יצאה כאן מלכה, הפרק האהוב עליי בסדרה כולה עם אינספור משפטים ראויים לציטוט. עונה 4: עונה ענקית, כמעט בחרתי את הפרקים עם סדאם, אבל אני הולך עם Timmy 2000, בעיקר כי מיליוני אנשים אימצו לעצמם את הצעקה "טימי!!!! חי בשקר!!" (באנגלית כמובן). (וכי יורדים על פיל קולינס) עונה 5: Towelie - אני באמת צריך להסביר? עונה 6: The Terrance and Phillip Movie Trailer - עד היום אני מקווה שיחזירו את ראסל קרואו ל"הופעת אורח", טאגר עדיין שט לו בתור השומר מסך שלי (סתם כי אין לי כוח להחליף) עונה 7: גם עונה מצוינת, אחת הבחירות הקשות. אבל Cancelled לוקח, אם לא הייתי אוהב כל כך את הריינפורס, זה בקלות היה במקום הראשון שלי. עונה 8: AWESOM-O - עוד רגע שיא של קרטמן. עונה 9: Best Friends Forever - פסל של קיאנו ריבס... חחחחחחחחחחחחחחח עונה 10: Cartoon Wars Part II - כי אני מת על "איש משפחה" עונה11 (עד כה): Cartman Sucks - פשוט כי הוא היה הכי מצחיק.

richter

New member
lets see

עונה 1: כולם קלאסיים ואהובים, לא מצליח לחשוב על פרק יותר טוב מהשאר עונה 2: Spookyfish או Gnomes עונה 3: Chinpokomon עונה 4: Tooth Fairy Tats ו-Wacky Molestation Adventure עונה 5: למרות שבפעם המליון הוא כבר פחות מצחיק, Scott Tenorman Must Die עונה 6: The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers עונה 7: Cancelled / Red Man's Greed / Casa Bonita עונה 8: Good Times With Weapons ו-Woodland Creatures Christmas עונה 9: Best Friends Forever ו-Trapped In the Closet עונה 10: Cartoon Wars / Tsst עונה 11: לא יצא לי עוד לראות :/

Th3onE

New member
איו עונה מועדפת.

לכל אחת יש תקסם שלה. עונה 1: Pinkeye עונה 2: City on the Edge of Forever (Flashbacks),The Mexican Staring Frog of Southern Sri Lanka,Cow Days עונה 3:Spontaneous Combustion,Chinpokomon עונה 4:Cartman Joins NAMBLA!,Helen Keller! The Musical עונה 5:Scott Tenorman Must Die,Cartmanland עונה 6:The Return of the Lord of the Rings to the Two Towers עונה 7:Cancelled עונה 8:pre-School,Woodland Critter Christmas. עונה 9:The Death of Eric Cartman,Two Days Before the Day After Tomorrow,Free Willzyx עונה 10:Tsst,Make Love, Not Warcraft עונה 11:Lice Capades נשארו עוד 4 פרקים? :(

jamoosa

New member
איזה יופי שכולם מגוונים פה :)

עונה 1: Weight Gain 4000, Mecha Streisand עונה 2: Chickenlover, Cow Days עונה 3: Rainforest Schmainforest, Cat Orgy עונה 4: Something You Can Do With Your Finger עונה 5: Proper Condom Use, Towelie, Butters’ Very Own Episode עונה 6: Jared Has Aides עונה 7: Fatt Butt and Pancake Head, Raisins עונה 8: AWESOM-O, Good Times With Weapons,Stupid Spoiled Whore Video Playset עונה 9: Mr. Garrison’s Fancy New Vagina, Wing, Marjorine עונה 10: Tsst, Miss Teacher Bangs a Boy, Make Love, Not Warcraft עונה 11: לבנתיים אף אחד :'( (ניסיתי לצמצם, אבל לא הלך!)

D C R

New member
הבחירה שלי

עונה 1:הפרק עם הקרב שטן-ישו גאוני!(8) עונה 2:פרק הפלאשבקים.רוב העונה ענקית(גם הברית של הייק מאהב התרנגולות עם המסע של קרטמן(רספקט מי אטורטאי) גם הפרק עם הזיקוקים "אוורי ליגל אין מקסיקו דיס איז אמריקן ווי" עונה 3:מכור על אקוסטיקת קופים(גם 7 10 11 גדולים) עונה 4:פרק 8(מה גזעני בדגל?) עונה 5:טאולי עונה 6: 13 14 עונה די בינונית עונה 7:רוק כבד נוצרי."אי וואנה מייק לאב ווית' ג'יזס" עונה 8: 12 עונה 9: 2 4 עונה 10: 5 8 וסוף העונה גאוני!ככה הם חשבו לסיים את סאות פארק הם גאונים! עונה11 (עד כה):פרק 1

למעלה