אוקיי...
אני לא זוכר כל כך את העונות הראשונות, אבל בכל זאת: עונה 1: Mecha Streisand - בעיקר בגלל שהיינו צווחים בכיתה "ברבורהההה ברבורהההההה" משהו כמו חודש שלם. עונה 2: Cow Days - קרטמן, זונה ויאטנמית, אין דבר יותר מצחיק מזה בעולם. עונה 3: Rainforest Schmainforest - אמנם אני רחוק מלהימנות במועדון המעריצים של ג'ניפר אניסטון, אבל היא יצאה כאן מלכה, הפרק האהוב עליי בסדרה כולה עם אינספור משפטים ראויים לציטוט. עונה 4: עונה ענקית, כמעט בחרתי את הפרקים עם סדאם, אבל אני הולך עם Timmy 2000, בעיקר כי מיליוני אנשים אימצו לעצמם את הצעקה "טימי!!!! חי בשקר!!" (באנגלית כמובן). (וכי יורדים על פיל קולינס) עונה 5: Towelie - אני באמת צריך להסביר? עונה 6: The Terrance and Phillip Movie Trailer - עד היום אני מקווה שיחזירו את ראסל קרואו ל"הופעת אורח", טאגר עדיין שט לו בתור השומר מסך שלי (סתם כי אין לי כוח להחליף) עונה 7: גם עונה מצוינת, אחת הבחירות הקשות. אבל Cancelled לוקח, אם לא הייתי אוהב כל כך את הריינפורס, זה בקלות היה במקום הראשון שלי. עונה 8: AWESOM-O - עוד רגע שיא של קרטמן. עונה 9: Best Friends Forever - פסל של קיאנו ריבס... חחחחחחחחחחחחחחח עונה 10: Cartoon Wars Part II - כי אני מת על "איש משפחה" עונה11 (עד כה): Cartman Sucks - פשוט כי הוא היה הכי מצחיק.