שאלה\סקר....

IndianBoy

New member
שאלה\סקר....

כשאני בטסט אז כתוב על האוטו שאני "במבחן נהיגה רשמי" או משהו כזה נכון?.. בקיצור...קרה למישהו פה פעם שנהגים או הולכי רגל הפריעו לו בכוונה במהלך הטסט כי הם ידעו שהוא נמצא בטסט?..איך זה השפיע?

karen17

New member
אז ככה....

טוב באופן עקרוני הכל מתנהל כרגיל... אני מניחה שדווקא להיפך - אם מישהו <נהג ברכב/הולך רגל> רואה שאתה נמצא בטסט הוא לא יפריע לך בגלל שאתה בטסט אלא בדיוק הפוך.... בכל מקרה זה מה שאני הייתי עושה.... למשל לי בטסט היה מקרה שהייתי צריכה לפנות שמאלה והיו מאחוריי איזה שלושה אופנועים!!!! לא אחד!!!! וחשוב מאוד להזהר מהם כי הם תמיד עוקפים אותך מכל חור אפשרי...בקיצור הייתה להם הזדמנות מצויינת לעקוף אותי כי התמהמתי קצת בפנייה הזו <בגללם> והם דווקא חיכו בסבלנות, לא צפצפו לא הלחיצו... ונראה לי שזה מה שקורה בד"כ. מתחשבים. אבל לשמחתי אין לי הרבה ניסיון כי עשיתי רק טסט אחד, פשוט הדוגמא עם האופנועים זה דוגמא טובה. אם למשל היה לי ל' ולא "מבחן נהיגה" יכול להיות שהם היו ממהרים לעקוף או לעשות משהו פזיז רק כדי לא להיות מאחוריי.

lee_1

New member
פעמיים נכשלתי בגלל דבר כזה

בטסט השלישי שלי 2-3 מכוניות עמדו מאחוריי וצפרו למרות שזה לא היה מוצדק וטסט רביעי הולך רגל נעמד על המדרכה, האטתי, והוא חיכה לשנייה שאני כמעט אעבור ואז רץ לתוך הכביש...(אבל יש גם סיכוי שהוא היה מסומם)

yelly

New member
בעיקרו הרבה מתחשבים

לדוגמא אני זוכרת שבטסט הראשון שלי היה עומס עצבני בכביש והייתי צריכה לפנות שמאלה, וברגע שאחד מהנהגים הבחין שאני במבחן הוא עצר למרות שהזכות הייתה שלו ונתן לי לעבור. לעומת זאת , טסט אחרי זה , ילד אחד נעמד באמצע הכביש ולא זז, והתחיל לצחוק ברגע שהוא ראה שאני במבחן. פשוט נעמד באמצע הכביש כמו איזה דביל. מיותר לציין שהטסטר כמעט ורצה להרוג אותו.

למעלה