שאלה/סקר

שאלה/סקר

מי ה all around player הכי טוב באנ ב איי? יש מלא שחקנים מצויינים כמו סטיב פרנסיס ג´ייסון קיד קובי בראיינט וינס קרטר לאמאר אודום. אבל הכי טוב הוא אנטואן ווקר

קיר קמט

New member
וינס קרטר ?!?! אנטואן ווקר ?!?!?!

איך ווקר יכול להיות אם אין לו הגנה ?!?!??!?! אותו כנ"ל לגביי וינס קרטר (שלא לדבר על זה שאין לו כלום חוץ מחדירה וכבוד מהשופטים.) . תופתעו לשמוע , אבל אני חושב שזה שאקיל. חוסם מדהים , מהיר (הכל יחסית !) , חזק , בלתי ניתן לעצירה בהתקפה וגם שחקן הגנה מצויין. למרות שקייג´י הוא השחקן המועדף עליי, ובבירור , אני לא אטען פה לזכותו , כי אני מודע לזה שהוא לא בדיוק השומר אישי הכי טוב שיש , במיוחד כשהוא סמול פורוורד , והוא עדיין לא הגיע עם השלשות לרמה הרצויה. ג´ייסון קיד ? לא יעיל מספיק בהתקפה. אז אני אשאר עם שאקיל. אה ופעם - זה היה יכול להיות האקים "דה דרים" אוליג´ואן , שהוא השחקן האחרון שעשה קוואטר דאבל , נדמה לי שככה קוראים לזה - (עם יותר מעשר נקודות , עשר ריבאונד , עשר אסיסטים ועשר חסימות , במקרה שלו.)

^KadaFi^

New member
מה???

ג´ייסון קיד לא מספיק יעיל בהתקפה??????????????????? מה אתה גנוב ?? הבנאדם מוביל את הליגה באסיסטים, הוא מוצא כל דבר שזז בהתקפה והוא אחראי לתחייתה של ניו-ג´רזי ושלא נדבר שהוא גם כמעט מוביל את ניו גרזי בנקודות והוא גם לוקח 6 ריבאונדים למשחק הדבר היחיד שהוא לא מסוגל לעשות זה אחד על אחד ברמה וזה מתגמד ליד מה שהוא כן עושה

עדו מסד

New member
חחחחחחחח

לא יודע מתי הפעם האחרונה שראית משחק של בוסטון או טורונטו. אבל השיפור האדיר שחל בהגנה של שני השחקנים הנ"ל הוא עצום. (במיוחד קרטר) הדבר היחידי שבאמת עוצר את ווקר מלהפוך לסופרסטאר זה כל הזריקות המטומטמות שהוא לוקח, וכל השלשות המטורפות שאפילו רג´י לא זורק. אני לא יודע מתי הפעם האחרונה שראית משחק של טורונטו, (לפני שנתיים בערך?) אבל וינס קרטר הוא זורק שלשות מצוין, מוסר נהדר, ריבאונדר טוב מאוד וכמובן החודר מספר אחת בNBA. (כשהוא רוצה) מאוד מעניין איך מישהו שכל מה שיש לו "זו חדירה וכבוד מהשופטים" אפילו לא זורק יותר מ6 עונשין במשחק, נראה לי התבלבלת בינו לבין אייברסון. אגב כבוד מהשופטים, שאקיל הוא ללא ספק המלך בכל מה שקשור לכבוד מהשופטים, אני אם הייתי שופט הייתי מעיף אותו מהמשחק כבר ברבע השני. אגב שאקיל אפילו לא מתקרב ליכולות ההגניות של הסנטרים הגדולים, ואם כל הכבוד זה שאתה השחקן הכי דומיננטי לא הופך אותך לALL AROUND PLAYER הטוב בNBA. השנה אין ספר שקייג´י הוא הALL AROUND PLAYER הטוב כרגע בNBA, ואחריו קיד. לא נראה לי ראית השנה משחקים בכלל אם כל הטענות המגוחכות שלך.

rub

New member
אני לא הייתי משלם ל"ביג שטיקט"

26 מיליון דולר לעונה...טוב במחשבה נוספת לא הייתי שם את הציפלון שתי מטר הזה בהרכב בכלל

rub

New member
אמר אוהד מקום אחרון בליגה (עכשיו

אתה תתקן אותי שהם שמיני במערב...) אל אוהד האלופה...

קיר קמט

New member
קודם כל

זה לא אומר שאתה מבין , אם אתה אוהד האלופה. שנית כל , אני לא אוהד את הקליפרס , אני אוהד את מינסוטה , ואני בהחלט מרוצה , ויש לי את הסיבות שלי , מהקבוצה שלי. יש לנו רכז שבתור רכז נטו הוא אחד מהשניים הכי טובים בליגה (יחד עם ג´ייסון קיד) , את קייג´י האדיר שלי , את וולי , שיהפוך ללבן הכי טוב בליגה , חוץ משני האירופאים (שאחד , דרעק , אני מתעב , ואחד , פיג´ה , אני אוהב.) אם הוא עדיין לא הלבן הכי טוב בליגה ,וזה בערך הכל , ובכל זאת אנחנו מצליחים יפה. ועלייך אפשר להגיד אוהד הצלחות ואוהדי הצלחות לא אומר שהם מבינים משהו בכדורסל.

rub

New member
אני לא רוצה להיכנס לריב קטנוני

וסתם להתגנח אחד בשני סתם ציינתי שאני שונא את קייג´י וזכותי המלאה אני אולי לא מבין טוב יותר אך רק רציתי להראות את קטנותך לעומת הצלחת קבוצתי האהודה...שאני אוהד הרבה שנים...עוד מלפני שידעת להגיד "קייג´י סוחב אותנו רק עד סיבוב ראשון בפלייאוף"

קיר קמט

New member
למה קטנותך ?

קודם כל אני די בטוח שהמצאת מילה חדשה. ושנית כל - לאהוד קבוצה שהיא לא מהעילית זה בהחלט לא בושה. תכף גם תגיד שפט ריילי מאמן גדול.

קיר קמט

New member
אה

ואנחנו רק בתחילת הדרך , אנחנו קיימים בקושי 10 שנים , יקח עוד זמן , אבל עוד נהיה אימפריה.

יוסי®

New member
אם אוכל להשחיל מילה......

יש קבוצה שהיתה פעם אימפריה, ותחזור, ביום מן הימים, להיות אימפריה.... (רמז: היא ממוקמת בבוסטון, ולארי בירד שיחק שם.....
)

rub

New member
אני תומך ומקווה מאוד שזה יקרה כי

בוסטון היא חממה לא קטנה של הרבה צעירים מוכשרים

^KadaFi^

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל מינסוטה רחוקה להיות אימפריה ולא בגלל שהיא לא מספיק טובה אל בגלל השחיתיות של מר. קווין מק´ל אשר העביר קצת כספים מתחת לשולחן בפרשת ג´ו סמית´ וכתוצאה מכך נמנעו ממינסוטה הבחירה בדראפט לאיזה כמה אנשים ולא בחירות בדראפט קשה להתפתח

קיר קמט

New member
אין לנו בחירות סיבוב ראשון

אבל יכולות להיות מציאות בסיבוב שני , לורן וודס זכינו בו במקרה בסיבוב שני , ואני מאמין שהוא יהיה עוד הסנטר שאנחנו כל כך צריכים, הוא היה בחירה בטוחה בין העשרים הראשונים אבל בגלל שמועות על בעיות בגב הוא לא נבחר ביניהם , אני מקווה שהשמועות היו שטויות והוא יהפוך למגה סטאר אצלנו ואז כל הליגה תקנא.

rub

New member
אחלה מילה לא? אני מהאחרונים

שיבואו בטענות ובקלסות (יענו לקלס :) ) לאלו שלא אוהדים את הטופ חמש בכל ליגה שהיא, להפך זה מראה יותר "אהדה אמיצה" מה שנקרא אבל לא לזה חתרתי בהודעותי אליך ק"ק אני רק יודע שאני ממש לא מעריך את קייג´י ואת ההייפ שמסביבו זה הכל... לא משהו נגדך מר קמט באמת שלא

למעלה