שאלה/סקר

glory the god

New member
שאלה/סקר

באפי כנראה מגיעה לקיצה, איזה ספין אופים עולים בראש שלכם, הנה שלי(כתבתי אותם גם בפורום ביפ...): 1)אניה קוטלת הארנבים- לאחר שאניה נפרדת מזאנדר היא נוסעת לעיר נידוחה שם העבודה היחידה שהיא מוצאת זה מוכרת בחנות חיות אך מה שמעסיקיה לא יודעים זה שמה שהיא עושה לארנבים כשאף אחד לא מסתכל!(לא כאלה דברים, אלא- הורגת, למי שלא הבין) 2)הדובון הבלונדון וכיבושיו- סדרה שתעקוב אחרי ספייק בשיטוטיו בכל מיני ערים והדייטים שלו.(יפה ספייקוש!תשכח מבאפי כבר!) 3)דון בשחר הלילה(תרתי משמע)- דון מרגישה זנוחה בחברת הסקובי גנג ובורחת למיסיסיפי, שם היא מתגוררת בחווה עם משפחה שנראת נחמדה,אך מתגלה כמשפחה של ערפדים, הם מערפדים את דון וביחד כולם יוצאים למסע הרס ברחבי מיסיסיפי. 4)tara the mentor- טארה מתגברת על חוסר הביטחון שלה ופותחת בקריירה כדוברת מוטיבציה ונוסעת בכל רחבי העולם ומוכרת קלטות מוטיבציה. ספויילר 6,7- 5)willow,former witch now bitch- לאחר עזיבתה של טארה(אני יודעת שטארה מתה, אבל בכל זאת אני כתבתי ת'ספין אופ שלה ואת זה, כי...ככה!)ווילו נכנסת לדיכאון, היא מנסה לצאת מהדיכאון בעזרת קסמים אבל זה רק גורם לה לחזור להיות ווילו הרעה, עכשיו, ווילו הרעה יצאה לחפש את טארה, ובדרך הרגה כל אדם שבידו יש קלטת מוטיבציה. 6)זאנדר הפיראט- לאחר שזאנדר מאבד את אחת מעיניו(אני עדיין בשוק!)הוא מחליט לפרוש לקריירה כפיראט, ושודד חטיפים.הסדרה תתעד את מסעותיו של זאנדר בים בחיפוש אחרי הטווינקי המושלם.

Adrienne

New member
../images/Emo58.gifסוף 6../images/Emo6.gif

willow, former witch now bitch
את לא מאמינה איך קרעת אותי עכשיו..... חחחחחחח

B a n j o

New member
עוד יותר מצחיק ../images/Emo58.gif סוף 6

you need to get every squered inch of your ass kicked !

B a n j o

New member
ורק בקשה אחת

פעם הבאה כשאת רושמת ספוילרים אנא סמנינ אותם יותר ברור ולא ברווח של שורה אחת ובלי הסימן
למזלי כבר סיימתי את עונה 6 אבל בהתחלה לא שמתי לב שרשמת את הספוילר. אז בבקשה, אפילו שימי בכותרת, זו לא בקשה רצינית כ"כ

B a n j o

New member
אבל

לפחות שימי פעם הבאה סימן
ורווח קצת יותר גדול כי ממש לא שמים לב איך שרשמת את זה

glory the god

New member
אה...אוקי בפעם הבאה

אני אעשה ככה, אני תמיד רושמת את הסמל של השטן עם הS אבל הפעם כתבתי אותו דבר בפורום אחר אז עשיתי COPY & PASTE ובגלל זה שכחתי לשים גם סימן שטן עם S. סליחה, ובפעם הבאה אני אשים לב!

למעלה