שאלה/סקר

NOWITZKI12

New member
שאלה/סקר

אבל תענו דוגרי, כן? מי הקבוצה הכי שנואה עליך בNBA? הקבוצה שתשנא לנצח.. ובדרך גם למה את/ה שונא/ת אותה.. שלכם יהודה..

המשתגר

New member
../images/Emo9.gif אפשר כמה../images/Emo35.gif

יוטה - כי תמיד אני אזכור את הקבוצה "ההיא" ששחקה מול הבולס. קבוצה איטית, חסרת אתלטיות (חוץ מראסל), דוחה... עם שחקנים שצורת המשחק שלהם הגעילה אותי - סטוקטון, מאלון, הורנסק, אוסטרטאג... פיכס. הספרס - צריך להסביר? באותה המידה שהם יעילים הם יבשים... והם מאוד מאוד יעילים!

NOWITZKI12

New member
ספרס!!!!!!

כמו כל אוהד דאלאס אמיתי, אני מתעב כל דבר שקשור בקבוצה הדוחה הזו! ועוד היא לוקחת לנו את התהילה של הקבוצה הטובה בטקסס! איך אומרים, ימ``ש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא שונא אף קבוצה

חוץ מהניקס, אינדיאנה, דטרויט, קליבלנד, לייקרס וסן אנטוניו

EizoTop

New member
דטרויט פיסטונס / ל.א. קליפרס

כמו כן, אני לא שוכח לדטרויט את ההשפלה שספגנו בגמר ההוא... וקליפרס היריבה העירונית...אוכלת כאפות

נלך עם כמה

הלייקרס הניקס וגם חדש השנה - הפיסטונס. הלייקרס כמובן בגלל היריבות עם בוסטון. הניקס כי הם מניו יורק. והפיסטונס בגלל היריבות במזרח.

Molchansky

New member
פיניקס, דאלאס, ספרס

פיניקס היא היריבה הקבועה של הלייקרס ואני אוהד לייקרס דאלאס סתם בכיינים ויש להם איזו גרמניה מגעילה וספרס מרדימים אותי

Molchansky

New member
לא אשמתי

"If it walks like a German lady and quacks like a German lady, you can be reasonably sure it is a German lady" צריך להיזהר שהוא לא ישבור ציפורן לפני הפלייאוף, הוא לא יוכל לשחק
סתם הכל בצחוק, אין לי שום דבר נגדה

Or Amit

New member
סן אנטוניו ואינדי

סן אנטוניו משחקת את הכדורסל הכי שבלוני בNBA. הכי משעמם והכי אנטי-NBA שיש. אינדי היא נמסיס עוד מימי התהילה של הניקס. אפשר להוסיף לשם גם את יוטה, אבל בעיקר הודות לסטוקטון&מאלון. את וויליאמס אני דווקא מחבב (על אף שאת בוזר וקירילנקו פחות)

בעבר לייקרס, ס"א, אפילו שיקגו בסוף

ולמה? כי הלייקרס היו השואו מהמערב בשנות ה 80, כי ס"א היתה אפורה ומשעממת, כי שיקגו לא נתנה לאף אחת אחרת צאנס
היום אוהב את הלייקרס, מעריך את ס"א, טוב שיקגו.. לא רלוונטי ובכלל אוהב לא מעט קבוצות ולא שונא אף אחת מצאתי גם שיטה לעבור משנאה למשהו אחר - לנחש שאותה קבוצה תהיה האלופה הבאה... ואז התחוור לי שההתנגדות שלי לקבוצה X היא סתם משהו אישי אצלי. אפשר להתחבר כמעט לכל קבוצה, אפילו אם אתה לא אוהד אותה. בטח אם יש שם שחקנ/ים שאתה מעריך יש יתרון בלשנוא קבוצות ושחקנים, זה נותן פלפל ללא ספק.. יש גם יתרון בלא-לשנוא בכלל
נגיד השנה, כל אחת מהמערב היא בסדר מבחינתי אם תיקח אליפות. אולי חוץ מס"א, כי זאת שנה זוגית. שתחכה !

bostonForever

New member
לייקרס וקליבלנד

לייקרס מסיבות היסטוריות... קובי היום הוא אחד החביבים עליי בליגה ועדיין אני שמח שהם מפסידים. קליבלנד פשוט קבוצה מגעילה מאז ומתמיד ואני לא ממש מת על לברון. גולדן סטייט כל עוד נלי מאמן אותם, לא סובל קבוצות שלא שומרות.

Oxycodone

New member
בוסטון

אני לא אוהב את השילוב הזה של קבוצת כוכבים שנבנתה כדי לגנוב אליפות בקלות מהליגה , וגם לא בא לי שבוסטון ימנעו מדטרויט לקחת אליפות , אני רוצה שראשיד יקח עוד טבעת ויזכה קצת את האוהדים על הסל שקיבל בראש מרוברט הורי

לאוס

New member
אין ספק שדאלאס

אהלן למי שעוד זוכר, כותב עכשיו מברילוצ'ה, ארגנטינה. אחלה סטייקים. יהיה אחלה פסח. אז בקיצור, דאלאס. לא יכול לסבול את האפסיאדה המנטלית ששותה את המשכורות שלה מהכיס של קיובן. תעברו אתם לאוקלהומה! איך שמחתי אז בגמר נגד מיאמי, יא אללה, איך צהלתי לפני שנה נגד גולדן סטייט ועוד בזמן פסיכומטרי. איזה דרעקס של קבוצה. אני עוקב אחרי תוצאות באינטרנט מפה, לפעמים גם על חשבון מיילים לארץ, ולפעמים אני תוהה: מה היו אומרים על זה בפורום? ד¨ש לחבר'ה!

NOWITZKI12

New member
טוב

קיובן ממש מפגר- הוא פאנאט, ופזיז מדי.. הוא גם לא חושב יותר מדי, ומבחינתו רק הוא צודק... אז בגלל זה לשנוא קבוצה? הייתי מציע לך לשנוא קבוצה על צורת המשחק..מישהו אמר ספרס, פיסטונס?חחחחח

bostonForever

New member
דטרויט תותחים

כדורסל טוב הוא בשבילי בראש ובראשונה הגנה חזקה ומתואמת, כמו של דטרויט בשנים האחרונות וגם של סן אנטוניו (למרות ברוס לי המלוכלך). אני אישית תמיד אעדיף שחקן כמו צ'ונסי, ששומר חזק ומשקיע בשני צידי המגרש לעומת סטיב נאש שהוא גאון התקפי אבל לא שומר בכלל.

למעלה