שאלה/סקר 2:

eladi15

New member
שאלה/סקר 2:

אחרי שבפורום הזה טחנו את הסוגיה לגבי השמות העבריים של הדמיות בסדרה ונכון שזה זבל מה אתם חושבים על הדיבוב של הסדרה(הקולות בעיברית) ואיזה דיבוב אתם הכי אוהבים ואיזה הכי שונאים? אני למשל אוהב את הדיבוב של מאסטר רושי/קאמהסנין. בדיוק קול של זקן חרמן... והקול של זרבון הוא באמת קול של מתרומם אז זה מתאים. דיבובים שלא אהבתי של גוקו שנשמע קצת ילדותי ואני לא סובל שהוא מתכונן לקאיו הוא משמיע אההההההה כזה של בחורה... וגם של גוהן כמו איזה כלב מפוחד. הכי בלט זה היה נאפה שבאמת התאים כי הוא דיבר כמו ערס עצבני וגם צעק יפה

Prophet

New member
אוקי אז...

הכי אהבתי: של גוקו (הוא נשמע ככה גם ביפני !) הכי שנאתי: של ווג´יטה !!!! חחח איזה קול דפקו לו מסכן

Snake Bandage

New member
הדיבוב מאוד חביב.

שמעתי דיבובים טובים יותר, אבל בהחלט אין הרבה רע בדיבוב של דרגון בול זי. רמת המשחק היא ממוצעת לדיבוב ישראלי, רוב האפקטים (צרחות וכו´) נשמעים די אמינים (הרבה יותר מבגרסה האמריקאית, זה בטוח), וגם שיר הפתיחה מושר בדרך שלא הורסת את עור התוף. ^^ קולות שאהבתי במיוחד: קאיו-סאמה נשמע פשוט מושלם! ללהק את יהוכין פרידלנדר לתפקיד היה צעד מצויין. גם זארבון נשמע מצויין. הקול של גוקו נשמע קצת צעיר, אבל היי, ביפן דיבבה אותו אישה כדי להדגיש שהוא תמים, בנראה שפה הקול הצעיר של גוקו מדגיש את העובדה הזאת. לא ציפית שיאג´ירובה ישמע כמו שהוא נשמע, אבל אני מתה על הקול של המדובב שלו (מירון ארונוביץ´ לשלטון! ^_^), אז זה בסדר. הקול גם מתאים ליאג´י במידה מסויימת. דנדה... אני כבר אמרתי את דעתי על הקול המתוק של דנדה-קון יותר מפעם אחת, אז אני לא אחזור על עצמי. קולות שלא אהבתי: הקולות של גוהאן וקרילין מעצבנים אותי קצת. נאפה נודניק, אבל היי, הוא אמור להיות כזה. ופאריז... כדאי שאני לא אדבר על פאריז. @_@

prinsessss182

New member
מה אתה מדבר?!

לגוקו יש את הכל הכי שווה בסדרה! חחחחח לא דפקו לו את הקול ולא כלום.... למי שבאמת עשו חיים קשים זה לפריזה..איזה כל של קוקסייייייי

Brolly

New member
טוב...

אהבתי-הקול של גוקו, פריזה, קאמה סנין,קרילין,פיקולו וזארבון בגלל שזה מאוד דומה לקולות של התרגום היפני והאמריקאי... שנאתי- וג´יטה וגוהאן זה ממש קולות שלא מתאימים להם לוג´יטה שמו קול של ערס אבל לפחות לא שמו לו קול של מתרומם כמו בגרסה האמריקאית...

roychu

New member
אני אהבתי את הקולך של פיקצ´ו!

*מודיעים לי באזנייה שטעיתי בסדרה* אהה... אהבתי את של דודוריה, זארבון, גוקו וראדיטס! מה שכן, poor vegeta, עשו אותו כזה שכונתי! *משמע: ערס בצורה מדהימה*

gogumagog

New member
מישהו שמע את הקול

של ווג´טה בצרפתית??? הם עושים אותו כל כך טוב, הקול שלו מתלבש עליו ממש (אבל ממש) יפה!!! מבחינתי הקול שלו מושלם בגירסא הצרפתית!

king kazabubu

New member
חבל שלא היית בפורום בהתחלה.

כבר דיברנו על כל זה. הדיבוב הכי טוב לדעתי הוא האמריקאי. לא אכפת לי מה כולכם חושבים. וג´יטה הוא המלך באנגלית הזו. אני בכלל לא אוהב את הקול שלו ביפנית. חוץ מזה העברית השתפר אני מודה... אבל ההתחלה זה פשוט נורא ואיום. כנראה שעכשיו יהיו שידורים חוזרים אז נשמע את הדיבוב הגרוע עוד כמה עשרות פעמים. אולי בעונה הבאה הם יסדרו את השמות...

אני חושבת

שהקולות הכי נוראים הם של וג´יטה וקרירין. קרירין נשמע כמו דביל נקבי במיוחד... ווג´יטה נשמע מתנשא וערס. מהקול של פיקולו קצת התאכזבתי, אבל הוא ממש מתאים לפיקולו. כמו לאופי שלו-קשוח ועצבני. הקול של זרבון די בסדר.. אבל הוא נראה כמו בחורה הודית עם הצמה והפרצוף הזה! הייתי בטוחה בהתחלה שהוא בחורה למרות שזה לא הגיוני! הקול של דנדה גם מתאים לו- של ילד קטן תמים ומתוק. ומה הבעיה עם הקול של גוקו? חוץ מזה שהוא צורח נוראי, הקול שלו די בסדר.

Prophet

New member
דווקא לא נראה לי...

אני חושב שהם יעשו הפסקה בחנוכה ויחזירו את הסדרה אחרי חנוכה עם דיבוב שונה לגמרי כמו שהם כל הזמן שינו בפוקימון את הדיבוב... אבל לא נראה לי שישימו שידורים חוזרים

LINKIN PARK!!!

New member
לדעתי...

הקולות של כולם בסדר, חוץ מהקול של פריזה שאפילו גם אליו כבר התרגלתי. אבל לאומת זאת לא שמעתי את הגרסה ביפנית ובאנגלית, אז אני לא יודע. אבל בסך הכל לדעתי הקולות דווקא די טובים, גם אם הם שונים.

LINKIN PARK!!!

New member
ו...

אני אפילו אוהב את הקול של וג´טה(בעיקר כשהוא צועק "קאקרוטו!!!!!!") ושל גוקו. ולצ´י-צ´י יש קול מתאים:נודניק ומעצבן.וכשגוקו צועק זה פשוט מצחיק.

Snake Bandage

New member
אני מחבבת את הקול של וג´י...

קצת ערסי, אבל נו, מילא. די מתאים לו. והקול של פריזה מוכר לי מאוד... אבל אני לא מצליחה להזכר מאיפה! >_<

Brolly

New member
אוווווווווווו... יש לי ניחוש...

אולי הקול שלו זה הקול של הצב החייזר הזה שהגיע לכדוה"א מהחלל בצבי הנינג´ה? הזה ששואב אנרגיות מזהב כדי לחיות...

למעלה