שאלה: סקר צפייה?

Yoshi35

New member
שאלה: סקר צפייה?

אם יקרינו באחד מערוצי הטלויזיה בארץ סדרות דרמה מיפן (לא אנימציה) כמה מהאנשים בפורום יהיה מעוניין לצפות בה?

Ryuusuke

New member
אני אהיה מעוניין, במיוחד אם זה

shinsengumi!! שאני לא מצליח למצוא באינטרנט.

Ryuusuke

New member
לחפש איפה?

נראה לי שאסור לדבר על זה בציבור לפי החוקים של תפוז, אז נמשיך את זה בפרטי?

bebi vegeta1

New member
http://hongfire.com/

אני לא יודע אם כבר טיפלו בבעיה עם הטראקר אבל מלבד אנימות גם סרטים וסדרות אסיתיות או שתמיד יש WINNY\share

bebi vegeta1

New member
בלע הוא באמת מת בדקתי באימייל הם

עברו לhttp://solid07.no-ip.com/ אני לא נרשמתי שם אבל אני מקווה שהעבירו את כל הטראקר שלהם(הוא היה מלא באנימות\סרטים אסייתים\סדרות\מוזיקה) מקסימום יש WINNY שזה הPEER 2 PEER היפני כל מה שרוצים שהוא יפני יש שם רק צריך לדעת להשתמש בBBSים:p

bebi vegeta1

New member
בטח שכן עם תרגום כמובן

גם תסתכל\י כשהקרינו את סמוראי הדימדומים ביס זה דווקא היה דיי מבוקש לפי מה שהבנתי

Ryuusuke

New member
סרט מצוין דרך אגב!

חבל שלא הקרינו אותו בהוט. לעומת זאת ראיתי בהוט אינספור פעמים קלאסיקות של קורוסאווה כמו יוג'ימבו, המבצר הנסתר, ושבעת הסמוראים.

bebi vegeta1

New member
SEVEN SAMURAIS אדיר!

את השאר לא ראיתי אבל 7 סמוראיז אפילו הפך לסדרת אנימה מרוב שהוא הצליח ואפילו היא לייסנסד בקשר לסמוראי הדמדומים כן אני יודע הכרתי את המשפחה לראות את זה גם הם אהבו את זה

sakuranbo

New member
גם אני רוצה

מהוא מכיר את AZUMI2- LOVE OR DEATH ראיתי את הראשון ביפן והוא ממולץ ביותר, ועכשיו אני רוצה ליראות את השני הוא עדין משחק בקולנוע. בכל אופן גם ליראות את הראשון שוב יהיה נחמד.

Yoshi35

New member
סקר צפייה? - המשך

תודה על כל התגובות. אשמח לעוד כאלה מכיוון שברגעים אלו אני עוסק במגעים אינטנסיביים עם גורמים שונים כדי להגשים את החלום הנ"ל למציאות. אנא תגובות נוספות.

שרית(^_^)

New member
מצביעה גם בשם

כמה מאות היפנים שחיים בארץ (ובינהם בעלי), שהיו מאד מאד (מאד, כבר אמרתי?
) שמחים אם יוזמה כזאת היתה מתגשמת.

oracle

New member
מאד אשמח ^^

בינתיים אני צדה אותם בזכוכית מגדלת בטלוויזיה, או שפשוט שוכרת או קונה דוידים של סרטים יפניים...

RegevPorat

New member
גם אני רוצה!

אני מניח שכל חברי הפורום יהיו מעונינים בזה, השאלה היא כמה חברים יש בפורום?

למעלה