שאלה\סקר או WHATEVER.....

BoSco

New member
שאלה\סקר או WHATEVER.....

אתם מוזמנים להגיב למין סקר הזה: מה האירוע הכי מרגש\מסעיר\מפחיד\מפוצץ אדרנלין שיצאתם אליו ואיך הרגשתם?

אני מתנדב 4 וחצי שנים

אז היו אין ספור ארועים אבל יש לי אחד מתוך מלא ארועים . אז ככה. באיזה יום ביקרתי בתחנת גבעתיים ובסביבות השעה 19:00 נסעתי לקנות משהו לאכול. כשאני רחוב מהבית שלי אני מחליט לחתוך לתחנה שהיא נמצאת 2 דקות מהבית שלי באופניים. בקיצור זה היה בסביבות השעה 19:50 אני נכנס לתחנה בא לארגן את הציוד שלי ופתאום אני שומע צופר לארוע. אני לוקח את הציוד ורץ לרכב . מתברר לי שזה שרפה בדירה שני רחובות מהתחנה. אנחנו מגיעים ורואים שאש יוצאת מהחלונות אז אחד הכבאים עולה לגג ומסנין מים מהתותח של הרכב להרגיע את הלהבות ואני בנתיים מכין מנפי"ם ונותן לכבאים בקיצור זה היה ארוע מענין

טוב אז ככה....

זה היה בחופש הגדול בדיוק שכבאים חדשים עשו מבחנים אם רכבי הסער באיצטדיון כדורגל ואנחנו סיימנו את קורס האחראים שלנו היינו צופים שנה ראשונה ואמרנו לעצמנו כל הכביות באיצטדיון בטח לא יהיו אירועים ואז בשעה 19:30 הם חזרו ונסענו אם האחראי צופים שלנו מתאם כבאים יוסי דקלו ועוד כבאי לתחנת משנה אני עוד שני צופים מהדור שלי ועוד צופה שניי דורות מעלינו . ישבנו בתחנת המשנה בשעה 21:00 אנחנו בדרך לתחנה נסענו לקנות אוכל ובדיוק קצין המשמרת מדבר עם יוסי בקשר ושואל איפה אנחנו אז יוסי אמר בדרך לקנות אוכל ונחזור לתחנה אז הקצין אמר תיסע ישר לנווה עמל בהרצליה יש שריפת דירה אנחנו שומעים מכינים מנפים לכבאים. ובדרך רואים עשן בכמות ענקית והאחראי שלנו אומר איזה עשן בטוח יש משהו גדול אנחנו הגענו לאירוע וראינו כבר צוות עובד ואני ועוד 2 חברים שלי לא זזנו מהמקום לקח לנו דקה להתהפס שלוש בתים נשרפו ואנחנו עבדנו כמו חיות רעות.

האירוע הכי הכי שלי!!!!!

במשך השנה וחצי שלי בתחנה יצאתי לאירוע אחד שלם.... (טוב חוץ מכמה "דליפות גז") מן הסתם היה זה האירוע המסעיר ביותר שיצאתי אליו. האמת, שנורא התרגשתי, כי אחרי שנה זה היה האירוע הראשון שלי (חוץ מכמה שקיבלנו ביטול באמצע)...... פרשנו זרנוק וכיבינו את הקוצים שבערו בעקשנות (!!!) שבועיים לא הפסקתי לדבר על האירוע הזה.... ועד היום, כשאומרים לי אירוע.... זה הדבר הראשון שעולה לי בראש...

למעלה