שאלה סקרנית

שאלה סקרנית

האם בני הזוג השני מושכים אתכם יותר כאשר יש בהם קצת 'פלפל' בהתנהגות, בחיצוניות,בתגובות... או שעדיף בן/בת זוג 'ילדים טובים' לגמרי. ואיפה הגבולות? כאילו - מה עושה לכן/לכם את זה?

לא כך ולא כך

אני ממש לא אוהבת את המתחכמים למינהם, אבל גם לא יכולה לסבול את הילדים הטובים. אני נמשכת לגבר המודע לעצמו, בעל אינטלגנציה וחוש הומור, שלא צריך להוכיח שום דבר (במיוחד לא כמה הוא "גבר"). אך מצד שני שיהיה קצת הרפתקן וחופשי בנפש (ולא כבול למערכ' התרבותית שאמא סיפקה לו).

PrincessDanny

New member
../images/Emo45.gifבהחלט

לי כל הקטע של העקוצניות הציניות והפלפליות ממש עושה את זה. כמובן לא צריך להיות רעים ברמה, אבל קצת בצ'יות תמיד טוב בעיניי. איי לייק איט.

לי אין שבלונה

אני יכולה להתלהב מכאלה ומכאלה.. בדרך כלל אלו שמושכים המון תשומת לב- כולן רוצות אותם, וזה אוטומטית מוריד לי. אני אוהבת את השונים, המיוחדים. אבל לא בקעט הווירדואי, פשוט שיש בהם דברים שאין אצל ךהאחרים, או שאחרות לא היו "מגלות"

ילדים טובים זה משעמם

צריך שיהיה פלפל עם שכל מה שנקרא חריף מח... שלא יהיה פחדן.... עם קצת אומץ להיסחף עם השטויות שלי....
ויש לי שטויות
ושלא יהיה אחד כזה עם פוזה או בצ'יות בלתי מוסברת... לא סובלת כאלה.... עם מספיק ביטחון עצמי שידע מה הוא רוצה מעצמו... ויעמוד על שלו כשצריך!!! כשאני יבקש דברים לא הגיוניים שידע איך להתמודד עם זה.... חחח זהו

../images/Emo2.gif פרטים, פרטים....

יש לו אח? חוץ מזה שהוא מקסים, חתיך, מדהים ומשגע - הוא גם מתוק? פרטים בבקשה!!!

לדעתי חתיך זו הגדרה שמתאימה יותר

לגברים הביצ'יים הלא מובנים..... אהה אם כבר הזכרת...אז כן הוא גם יפיוף... אבל את יודעת, יופי לא נשאר לכל החיים... די טפל לטעמי.... מממ.. מתוק, חכם, רגיש, מבין, אוהב לעשות שטויות לפעמים, רומנטי, ספונטני, דתי, רציני.. בקיצור הגבר שתמיד רציתי... אה והכי חשוב... הבנאדם נולד עם אנטנות קליטה לא מהעולם הזה... הוא יודע מה אני חושבת עוד לפני שהספקתי להבין בעצמי.... יש לו אחים אבל עדיין לא הספקתי להכיר

אני שמחה שמחה בשבילך../images/Emo42.gif

אבל כשתכירי ב"ה את האחים שלו - אז אם ייצא לך ותזכרי........

לדעתי זה דפקט אבל לגמרי כן..

אני שמה לב לפעמים שבן אדם יכול להיות מושלם.. פשוט מלאך, חכם, יפה, יתייחס אליי מדהים, אבל מה, כאילו מסיבה בלתי מובנת "לא בא לי עליו". כנראה כי חסר פה האתגר. לעומת זאת יכול להיות אחר שדווקא בגלל שהוא ילד רע שכזה, מתייחס לבחורות כמו רוב הגברים אפשר לומר.. מאותה סיבה בלתי מובנת מבחינה הגיונית- ממש ממש עושה לי את זה. ואני מרגישה שאני חייבת להשיג אותו ויהי מה. וזהו
רק חבל שאנחנו אלה שמתלוננות בסוף שכל הבנים חארות. אולי כי אנחנו יודעות לברור דווקא את אלה.

Cobe Anan

New member
*חראות.

תבדקי- זאת מילה מהתנ"ך. <כן, אני יודע. מצטער.. אני אשתדל להפסיק עם זה.>

../images/Emo6.gif מצאת את המילים ....

נראה לי שאת ממש צודקת..... חוץ מה ש'משפט המחץ' האחרון שלך נכון - בכלל בלי קשר אלינו - 'המלאכיות'

Cobe Anan

New member
פלפל, ילדה טובה, ערסית, חנונית...

לגברים זה באמת לא משנה- העיקר שיהיו לה ציצים גדולים. D-:

אז יש 2 אופציות :

או שהוא שקרן (תזהרי מהם...) או שיש בו איזה באג... סתאאאאםםםם - גם אני שמעתי על תופעות כאלה.....

למעלה