שאלה סקסית ?

גראסייה

New member
שאלה סקסית ?

שמעתי שמאסז בכפות הרגליים מעורר מבחינה מינית איך אני מבצע זאת על זוגתי?? תנו לי טיפים בבקשה

avorly

New member
גראסייה, ברוך הבא בצל פורומינו

אכן יש מסאג' שיכול לעורר מבחינה מינית, והכל כמובן תלוי בכוונה (כמו בכל דבר)............ אז כדי להגיע למסאג הרצוי- צריך להתכוונן, לדאוג לכל כף הרגל (כיוון שכף הרגל מייצגת את הגוף כולו), להשתמש בשמנים מעוררים, ומכף הרגל להמשיך הלאה. מקווה שעזרתי.

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif והכי חשוב שיהיה ארוך ארוך

אין כמו מסג' ברגל כדי להרגיע ולפנק (שזה בסיס מצויין לסקס טוב), אבל חשוב שהמסג' יהיה באמת ארוך ולא מייד לעבור הלאה (אלא אם היא מתחננת)

גראסייה

New member
תודה אנשים על....

קבלת הפנים הלבבית. הייתי רוצה לדעת יותר מבחינה מקצועית,איך לעסות את כף הרגל. אולי טכניקה? מהיכן להתחיל? מלמעלה מלמטה מהאצבעות ? אייפו צריך ללחוץ אם בכלל? בתנועות מעגליות או אחרות ? אייזה שמנים ? נו עכשו בטח אתם מחייכים לנוכח השאלות ( של אהבל בנושא ) אבל אשמח ללמוד ממקצוענים או ממנוסים

*g99

New member
יו,איך אני אוהבת את השאלות האלו חחח

את התשובה למעשה ענו לך. הטיפול הוא על כל מערכת הגוף ולא על הנק' הספציפית הזו או אחרת. אין טיפול רק בנק' אחת,ככה שהתשובה תהיה ללכת ללמוד לפני שניגשים לפעולה. אני רוצה להוסיף שהסיבה הנוספת היא שיכולים להיגרם נזקים וצריך לדעת מה עושים. בהצלחה

0 אור 0

New member
טכניקות עיסוי

עיסוי מקצועי של כף הרגל לומדים במשך 3 שנים (וכפי שאמרו לפני טכניקות מסויימות עשויות גם להזיק), לכן אין סיכוי ללמוד באינטרנט. מה שאתה אמור לעשות הוא עיסוי לא מקצועי, אוהב ומפנק - תקפיד על מגע מלטף , אבל לא "אוורירי" שבת זוגך תקבל תחושה של מגע יציב ברגל (ותבדוק אתה מה נעים לה - לכל אחד יש לחץ שונה שמתאים לו), תנועות ארוכות ולא נגיעות מרפרפות. לגבי שמנים - אתה יכול לרכוש שמן עיסוי מוכן או לערבב שמן שקדים עם 2 טיפות יסמין - בנוסף יש במאמרים של פורום שמנים כמה מתכונים לעיסוי חושני.

גראסייה

New member
מודה לך אור../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קיבלתי ממך תשובה נהדרת.אין לי שום כוונה להיות מעסה מקצועי. ונתת לי את הכיוון הרצוי.תודה !

עוד משהו גראסייה-../images/Emo23.gif

הכי נהדר זה לשאול אותה איפה עושה לה טוב לחיצה או משיכה עדינה או תנועה מעגלית. מניסיון אישי - זה עובד !!!!!!! רעיונות: עם אצבע אחת תעסה בין בהונות רגליה....... תעבור עם אצבע אחת על הקימור של הרגל ....... תהיה קשוב לאנחות.(בתקווה שיהיו) ...... תשאל והיא תענה לך במילים או בחיוכים....... as i always tell him "feet first"

תודה רבה !שמחה להיות כאן

אני "משוגעת על כפות רגליים"!!!!!!!! אני מאמינה בכל ליבי שבטיפול רפלקסולוגי ניתן לתת למטופל את השביל אל הריפוי העצמי שלו. תודה על ה-wellcome.

למעלה