שאלה ספציפית...

• פותח הנושא dekt
  • פורסם בתאריך

dekt

New member
שאלה ספציפית...

יש לי מקלות של pro mark5 בקיצור בראש של המקל נדפק חלק יעני כיאלו נשבר איזה חלק קטן כזה המורה שלי אומר שזה לא נוראה אבל במכות ראש שאני נותן על ההי האט והרייד זה פוגע בצליל מה אתם אומרים להחליף מקלות בגלל זה או שהם עדיין בסדר...?

GhostDrummer

New member
סך הכל 50 ש"ח השקעה

לזוג חדש דנדש. כמו שנאמר לעיל, זה לא כלכך נורא. תחליף אם זה מפריע לך.

DRUMMERIT15

New member
אני נגד...

למה להתפשר על סאונד כשאפשר רק להחליף זוג מקלות?

HelloweeN

New member
אם את טחונה ויש לך פול כסף

אז סבבה. נשבר לך הקצה עץ של המקל שניה אחרי שקנית אותו - תקני זוג אחר. אני יותר מכוון לרציו של אנשים, שרוצים שהצליל יהיה אחיד, הקצה יהיה עמיד ביותר וישרוד לאורך זמן - וזה נמצא רק בקצוות פלסטיק. ואני ממש לא חושב שזאת התפשרות על סאונד, נהפוך הוא.

GhostDrummer

New member
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מרגיש

הבדל בסאונד בין ראש פלסטיק לראש עץ? כלומר, אם אתה מעדיף סאונד של ראש פלסטיק, מילא, אבל אם אתה מת על סאונד של ראש פלסטיק? איך זה לא התפשרות על סאונד?

tb 181

New member
אני לא מבין מה הבעיה..

זה עניין של טעם אישי. טיפ פלסטיק לא נחות מטיפ עץ בשום צורה. באופן אישי, אני לדוגמא מעדיף שאונד של טיפ מפלסטיק על ריידים, אך מעדיף טיפ עץ על הייהאטים.

GhostDrummer

New member
זה בדיוק למה שאני מתכוון.

הלווין מתייחס לזה בצורה של שיקול כלכלי בלבד, וזה לא נכון. או כך אני מבין מההודעה שלו.

GhostDrummer

New member
טעות בהודעה...

כלומר, אם אתה מעדיף סאונד של ראש פלסטיק, מילא, אבל אם אתה מת על סאונד של ראש ***עץ***?

HelloweeN

New member
אז עשה כרצונך.

אם נשבר לך הקצה שניה אחרי שקנית את המקל - רוץ וזרוק עוד 50 שקל או כמה שעולה זוג בימינו. בהחלט בעיה מי שלא אוהב קצוות פלסטיק.

לפי דעתי תקנה כבר מקלות חדשים

אני קניתי מקלות ב20 שקל והם היו טובים לי לחצי שנה ואני צריך להחליף אותם אבל עדיף חצי שנה עם מקלות טובים מאשר להידפק עם מקל שבור קצת שהורס לך את הסאונד

Morbid Angel

New member
תלוי בשביל מה...

אם זה להקלטות או ההופעה שצריך להפיק מהסט את הסאונד המיטבי בפרק זמן נתון - רצוי לרכוש מקלות חדשים. אם זה סתם בשביל נגינה בבית או עם חברים - להחליף מקלות רק בגלל חלק קטן שנשבר בקצה זו לדעתי פרבילגיה. אז הסאונד יהיה טיפה יותר עמום - ביג דיל... לגבי ראשי פלסטיק - הם מצד אחד נותנים סאונד הרבה יותר מדויק וחד על מצילות (ובאמת מונעים את האופציה של שבירה או סדיקה של הראש) אבל מצד שני יוצרים פתח לבעיה אחרת - ניתוק של כל הראש מהמקל: הפלסטיק פשוט מתנתק מהמקל ועף תוך כדי נגינה ואת נשארת עם מקל חדש בלי ראש ובלי הרבה תועלת. הניתוק הזה קורה לי המון, בגלל שאני מנגן חזק יחסית, לכן אני מעדיף מקלות עם ראש עץ ש"ייגמר" לאט לאט מאשר ראש פלסטיק שיתעופף וישאיר אותי בלי כלום. מקווה שעזרתי, גל.

idan drummer

New member
תנגן נכון ולא יקרה למקל שום דבר....

נכון שאחרי כמה זמן המקל מתקלף מסיבות הגיוניות (רימשוט,מצילות וכו'). אבל בכללי לא אמור לקרות למקל מה שקורה לך.

למעלה